NBA 2018-2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pill
Контакти:

Re: NBA 2018-2019

Мнениеот pill » 14 яну 2019 18:14

Абе козичке, има ли смисъл да откривам сметка в bwin, щото ми искат 20 кинта депозит.. Ще ме одерат ли много?? Или да питам ССС хахахаах
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 14 яну 2019 18:21

[offtopic]
pill написа:Абе козичке, има ли смисъл да откривам сметка в bwin, щото ми искат 20 кинта депозит.. Ще ме одерат ли много?? Или да питам ССС хахахаах

Толкова е депозита...Ако ти се свидят - Черепа е винаги насреща ! Но като цяло коефициентите там са по-високи от на Еврофутбол.[/offtopic]
Dust написа:За последните 50 години две са датите, на които са се случили хубави неща в държавата, едната е 10.11.1989, а другата 01.01.2007
Благодарение на тези две дати всеки е свободен сам да определя бъдещето си, развитието си, обучението си и т.н

#лоботомия

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 14 яну 2019 18:30

Тва ми е ясно. Ще пробвам 1-2 месеца, ще вида кво ще стане :Д

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 14 яну 2019 20:14

[offtopic]
pill написа:Тва ми е ясно. Ще пробвам 1-2 месеца, ще вида кво ще стане :Д

След два месеца да не се налага да взимаш пари назаем,че да влизаш във форума на ГОНГ.бг ?! ;)))))[/offtopic]
Dust написа:За последните 50 години две са датите, на които са се случили хубави неща в държавата, едната е 10.11.1989, а другата 01.01.2007
Благодарение на тези две дати всеки е свободен сам да определя бъдещето си, развитието си, обучението си и т.н

#лоботомия

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 14 яну 2019 20:17

pill написа:Зион в Кавс… Що ми се струва супер нагласено?

Само хейтърчетата на ЛеБрон говорят за "класа" в Кливлънд Кавалиърс...и за системата на Брон !
А иначе,ако не беше той миналият сезон,Кавс надали щяха да се додрапат до плейофите...

#лоботомия

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 14 яну 2019 20:42

Класа в Кавс няма. В Лейкърс има потенциал, но до там към момента. Идеята ми беше, че Зион го сравняват с Леброн. Затова ми се струва, че такването на Кавс не е случайно... Жалко е Зион, защото Кавс са с ужасен мениджмънт и ако отиде при тях ще бере много ядове като Джеймс. Все си мислех, че моите Булс ще танкват за Зион, а те към момента са извън топ3 май.. И до Барет няма да се доберат.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 14 яну 2019 20:53

pill написа:Класа в Кавс няма. В Лейкърс има потенциал, но до там към момента. Идеята ми беше, че Зион го сравняват с Леброн. Затова ми се струва, че такването на Кавс не е случайно... Жалко е Зион, защото Кавс са с ужасен мениджмънт и ако отиде при тях ще бере много ядове като Джеймс. Все си мислех, че моите Булс ще танкват за Зион, а те към момента са извън топ3 май.. И до Барет няма да се доберат.

Пич,мениджънта е ясен там...Затова и ЛеБрон през 2010-та му писна и се махна.Какъв е смисъла да стои години наред в отбор,който няма реални шансове.Щом миналата година по това време Дан Гилбърт не работеше по привличането на доминиращ играч в боята,за да се даде малко въздух на Кевин Лав.Ясен бе проблемът на Кавалиърс,понеже Лав изобщо не е добър защитник.Всички очакваха или Марк Гасол или ДеАндре Джордън,ама...пристигнаха егоистичният тухлар Джордън Кларксън и Лари Нанс.Оправданието за "бъдещето на Кавс" е адски нелепо...Е*ати бъдещето ? Тоя Нанс може да вкарва единствено добавки и нищо друго...
Но въпреки всичко не може да не се отчете като фактор,че Кливлънд е адски ш*бан град - замърсен въздух и висока престъпност.Все едно да се преместиш да живееш от София в Перник...Ню Орлиънс и Детройт май пак имаха подобен проблем.

#лоботомия

Потребителски аватар
Vladislav Tonev
Контакти:

Мнениеот Vladislav Tonev » 14 яну 2019 22:06

rmfan5 написа:
Покри се нещо,гледащия НБА от 100 години. :mrgreen:
Тея Лейкърс май не са толкова некадърни колкото ги изкара.

Drunkena и той с култовата смешка,че Бостън ще трейдват Кайри. :mrgreen:

Добър вечер на всички и най-вече на моя приятел "rmfan5"!

Не съм изчезвал, просто нарочно изчаках да дойде средата на сезона, за да е изминал достатъчно голям период от време и да се види тези сладури от Лейкърс какво точно ще сътворят.

Такаааааа... към момента гледам, че са 8-ми на запад с баланс 23-21, като 9-ия Юта Джаз има същия баланс и много скоро и те ще изпреварят Лейкърс. Аз имам добра памет и ти каза ето това също в началото на сезона "rmfan5":

rmfan5 написа: За мен ще са в топ 5 на запад.

Към днешна дата така ли мислиш все още? Да бе, знам. Сега ще кажеш, че Леброн се контузи и затова са така нещата, че докато е бил здрав са били + 7-8 победи и т.н и т.н. Смятам, че тази контузия просто показа, че в отбора няма достатъчно качествени играчи, които да вдигнат отбора до топ 5 на запад, както ти твърдеше. Ако им трябва Леброн, за да бият като домакини феноменално силните отбори на Никс и Кавалиърс направо не знам. За справка само ще кажа, че Никс прекъснаха серия от 9 поредни загуби срещу Лейкърс, а Кавалиърс от 12! Тц, тц, тц - това не говори добре за Лейкърс според мен. Имай предвид, че във втората част от сезона програма им е доста е по-трудна и дори като се върне Леброн, още бая загуби ги чакат. За мен, както го написах и през октомври макса ще са плейофите, но към момента клоня, че по-скоро ще са извън тях, защото мога да се хвана на бас ако искаш, че Юта и Ню Орлийнс ще играят плейофи, а освен това в момента пред Лейкърс има цели 7 отбора и те местата май се изчерпват...

Та, искам само да ти кажа, че с неадекватните си коментари и с липсата на уважение към очевидно по-знаещи от теб (Drunken Master и мен например) показваш просто липсата на интелигентност и елементарно възпитание. А и това дето обясняваше, че Лонзо имал по-добър процент от тройката след 16 мача от Мичъл или Тре Йънг не означава абсолютно нищо. Само да те питам по-принцип чисто математически еднакво ли е да имаш 38% стрелба от 8 стрелби и 38% стрелба от 18 стрелби?

Накрая нещо сериозно - Кайл Кузма е наистина чудесен играч, който за късен драфт пик в първия кръг е истинска находка. За мен той е единствения от така наречените "young core" в отбора, който показва лидерски качества, макар че е едва във втория си сезон. За мен Инграм, Бол и Харт нямат място в отбора и трябва да бъдат използвани, като разменна монета за да се докара играч от ранга на Антъни Дейвис да речем, ако искат Лейкърс пак да печелят плейофни серии и евентуално титли. Съгласен съм също с Drunken Master, че Люк Уолтън определено не се справя добре тази година и не успява да извлече максмимума от този отбор. Догодина той няма да е треньор на Лейкърс.

Лека вечер.
Последна промяна от Vladislav Tonev на 16 яну 2019 16:04, променено общо 1 път.
[rimg]http://images.ibox.bg/2006/10/02/lev/220x219.jpg[/rimg] [rimg]http://fussballbilder.net/data/thumbnails/79/valencia_cf_3d_logo.jpg[/rimg][rimg]http://files.coveroo.com/variant/large/coveroo-iphone-5-guardian/black/toronto_raptors2_color_3.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 14 яну 2019 22:15

Vladislav Tonev написа:
rmfan5 написа:
Покри се нещо,гледащия НБА от 100 години. :mrgreen:
Тея Лейкърс май не са толкова некадърни колкото ги изкара.

Drunkena и той с култовата смешка,че Бостън ще трейдват Кайри. :mrgreen:

Добър вечер на всички и най-вече на моя приятел "rmfan5"!

Не съм изчезвал, просто нарочно изчаках да дойде средата на сезона, за да е изминал достатъчно голям период от време и да се види тези сладури от Лейкърс какво точно ще сътворят.

Такаааааа... към момента гледам, че са 8-ми на запад с баланс 23-21, като 9-ия Юта Джаз има същия баланс и много скоро и те ще изпреварят Лейкърс. Аз имам добра памет и ти каза ето това също в началото на сезона "rmfan5":

rmfan5 написа: За мен ще са в топ 5 на запад.

Към днешна дата така ли мислиш все още? Да бе, знам. Сега ще кажеш, че Леброн се контузи и затова са така нещата, че докато е бил здрав са били + 7-8 победи и т.н и т.н. Смятам, че тази контузия просто показа, че в отбора няма достатъчно качествени играчи, които да вдигнат отбора до топ 5 на запад, както ти твърдеше. Ако им трябва Леброн, за да бият като домакини феноменално силните отбори на Никс и Кавалиърс направо не знам. За справка само ще кажа, че Никс прекъснаха серия от 9 поредни загуби срещу Лейкърс, а Кавалиърс от 12! Тц, тц, тц - това не говори добре за Лейкърс според мен. Имай предвид, че във втората част от сезона програма им е доста е по-трудна и дори като се върне Леброн, още бая загуби ги чакат. За мен, както го написах и през октомври макса ще са плейофите, но към момента клоня, че по-скоро ще са извън тях, защото мога да се хвана на бас ако искаш, че Юта и Ню Орлийнс ще играят плейофи, а освен това в момента пред Лейкърс има цели 7 отбора и те местата май се изчерпват...

Та, искам само да ти кажа, че с неадекватните си коментари и с липсата на уважение към очевидно по-знаещи от теб (Drunken Master и мен например) показваш просто липсата на интелигентност и елементарно възпитание. А и това дето обясняваше, че Лонзо имал по-добър процент от тройката след 16 мача от Мичъл или Тре Йънг не означава абсолютно нищо. Само да те питам по-принцип чисто математически еднакво ли е да имаш 38% стрелба от 8 стрелби и 38% стрелба от 18 стрелби?

Накрая нещо сериозно - Кайл Кузма е наистина чудесен играч, който за късен драфт пик в първия кръг е истинска находка. За мен той е единствения от така наречените "young core" в отбора, който показва лидерски качества, макар че е едва във втория си сезон. За мен Инграм, Бол и Харт нямат място в отбора и трябва да бъдат използвани, като разменна момента за да се докара играч от ранга на Антъни Дейвис да речем, ако искат Лейкърс пак да печелят плейофни серии и евентуално титли. Съгласен съм също с Drunken Master, че Люк Уолтън определено не се справя добре тази година и не успява да извлече максмимума от този отбор. Догодина той няма да е треньор на Лейкърс.

Лека вечер.

Братле,всичко е точно,но защо не влизаш по-често тук ? Аз се мъча с хапчето да докарам повечето от Sportal.bg,но засега е неуспешно...
А фенчето на Кайри е мъник на 16-17 г. най-вероятно...

#лоботомия

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 яну 2019 10:39

LeBron James (groin) will miss at least the next two games for the Lakers and won't travel with the team on an upcoming two-game trip, his agent told ESPN.

Двете срещи са гостувания на Хюстън и Тъндър... :?

#лоботомия

Върни се в “Архив”