Atletico Madrid (Фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Atletico Madrid (Фен тема)

Мнениеот Sardukar » 26 сеп 2020 00:28

Спекулирам, ама съм почти сигурен, че с Попа сте гледали Атлетико Мадрид само като бият любимите ви отбори в ШЛ и после паднат от Реал М :mrgreen:
Атлетико Мадрид има фундаментален проблем с формата си при гостувания и ако не успее да го реши няма да триумфира никъде.
Дано не стане, че без фенове домакинската им форма да се срине, а не да прогресират при гостуваията.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 26 сеп 2020 04:06

Sardukar написа:Атлетико Мадрид има фундаментален проблем с формата си при гостувания и ако не успее да го реши няма да триумфира никъде.
Дано не стане, че без фенове домакинската им форма да се срине, а не да прогресират при гостуваията.

Имат проблем с нападението. Миналия сезон нападателите им вкараха прекалено малко голове. Суарес може да подобри много нещата, ако е здрав и вкара примерно 18-20 гола. Отделно 250 милионния португалец има вече една година опит в Ла Лига и също би трябвало да си повиши КПД-то в атака. А и Трипиър ще зашие сигурно 12-13 асистенции през новия сезон :lol:
Така че Атлетико преди старта на теория има добри шансове да се включи в борбата за титлата. Бензема да влезе в суша, защитата на Барселона да твори, Меси малко да се понацупи на ръководството и нищо чудно да са първи в края на сезона.
Липсата на фенове премахва домакинската подкрепа, както и враждебната обстановка в гостуванията. Монетата има две страни в това отношение.

maikop

Мнениеот maikop » 26 сеп 2020 11:24

Атлетико не губи точки като гост заради враждебна атмосфера и обстановка, просто липсва класа отпред. В края на миналия сезон пак нямаше публика на стадионите и дюшеците пак си губеха регулярно точки навън. :mrgreen:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 26 сеп 2020 15:36

KOPScousers написа:
kingofpop написа:И Меси да вземете пак ще сте над 20 точки зад първите два отбора, не си правете надежди :mrgreen: ...няма смисъл да се заблуждавате просто

Както през 13/14 ли? :mrgreen:

Не ги харесвам, черни са ми пред очите, но тоя сезон като нищо ще са пред вас. Няма смисъл да се заблуждаваме. :mrgreen:

Сериозно ли мислиш, че има шанс тва да се случи :mrgreen: :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 26 сеп 2020 16:15

kingofpop написа:
KOPScousers написа:
kingofpop написа:И Меси да вземете пак ще сте над 20 точки зад първите два отбора, не си правете надежди :mrgreen: ...няма смисъл да се заблуждавате просто

Както през 13/14 ли? :mrgreen:

Не ги харесвам, черни са ми пред очите, но тоя сезон като нищо ще са пред вас. Няма смисъл да се заблуждаваме. :mrgreen:

Сериозно ли мислиш, че има шанс тва да се случи :mrgreen: :?

Аз не мога да разбере, ти на какво отгоре все още говориш. Разбра се, че от целият форум ти най малко я разбираш тази игра. Заедно с оня митата и ози, сте най големите смешници. Както и оня фен на манчестър, където все някаква имагинерни точки сънува......

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 сеп 2020 19:08

Най-накрая един сезон в който да влезем със силен мач и победа а не някакви мъчни хиксове с Леванте, Жирона, Леганес и подобни клетници :roll:

Феликс със много силен мач, дано остане здрав цял сезон и трябва да рисува по терена :roll:

Ел Пистолеро с прилично включване в мача - за 20 мин - 2 гола, асист и спечелена дузпа (в последствие отменена с ВАР, щото той вече не е в Барса) :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 окт 2020 10:32

Заради тъпите правила на Лигата (м/у другото направени да облагодетелстват по-силните отбори) загубихме
основен играч в последния момент на джама. Тези правила многократно съм казвал че са вредни за испанските
клубове! Позволяват на по-силните финансово отбори да отмъкват играчи
на по-малките клубове но това е супер вредно! Може да помага на Реал,Барса, Атлети и т.н.т. да вземат младите играчи
на другите отбори без да им се искат космически суми но правилото е много вредно за испанския футбол!
Та това правило с клаузите или ФИФА трябва да го въведе като стандарт навсякъде или трябва да се махне от Лигата!
Пак заради тъпите им правила имаме право в 30 дневен срок да вземем нов играч с договор от Испания
или всеки свободен агент! Уж започваме преговори с Леванте за X. Кампаня (новоизлюпен национа на Испания)
но не очкавам леки преговори. Първо джама затвори и Леванте няма да могат да вземат друг футболист на негово
място освен свободен агент. Слуховете са че биха се съгласили на сума около 30 млн Е. като клаузата му е 60 млн.!
Има слух че Атлети биха водили преговори и за Кондогбия от Валенсия ама там е още по-трудна работата!
Не знам каква е клаузата в договора на Кондогбия но и аз лично не бих се зарадвал да вземем играч
както направиха Барса със супер звздата Мартин Брайтуайд. Т.е. предпочитам да се договорим с клуба на
евентуалния нов играч или да вземем свободен агент ако Чоло толкова много държи на още един халф.
Макар че сегашната ситуация би трябвало да даде повече шансове на Ектор Ерера.
Относно новото попълнение Лукас Торейра аз винаги съм го харесвал как играе. И си мисля че няма да има
трансфер на нов футболист и това което го пишат са само хипотези. Мястото на Томас дори един Маркос
Йоренте ще си го запълни и без това той по-скоро е деф. халф отколкото атакуващ- роля с която се справя
супер в последно време. Най- вероятно той ще бъде титулярен заместник на Томас на тази позиция.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 28 окт 2020 09:57

Голям мач за Ж. Феликс снощи но със сигурност съжалява че не вкара 3 или 4 гола а само 2!
Като цяло играхме доста добре в атака но супер притеснително слабо в защита! Двата гола на Залцбург
и още едно чисто тяхно положение бяха след някакъв абсолютен хаос в защитната игра на отбора!
Все пак изкл. важна победа!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 ное 2020 01:44

Атлети уж бил договорил Кондогбия от Валенсия. Имаме право да привлечем заместник на Томас до 05.11.2020.
Да видим дали е вярна тази новина но я има в доста медии.

За мача вчера Феликса отново пропусна да запише хеттрик като изпорти дузпа. Чудна победа навън иначе.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 ное 2020 12:40

Торейра започва прилично при нас, да видим как ще изкара сезона, може би ще го откупим на лято :roll:

Иначе добра победа в традиционно криво гостуване в Памплона - пореден пропуск от дузпа, но какво да се прави - като цяло добре я би дузпата Феликс, но късмет - подозирам че когато Суарез е на терена той ще бие дузпите при още един пропуск на Жоао :roll:

Иначе прилична седмица за малкия - 4 гола, доволно - започва да намира формата си, дано само да е здрав :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”