THE G.A.M.E написа:Доста лека победа ...
x2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
THE G.A.M.E написа:Доста лека победа ...
Тони написа:Moрата не е Коста. Ако някой очаква от момчето да се ръга, блъска, бие с хората, псува, плюва и тем подобни, ще остане разочарован. Мората е различен тип играч.
hazard10 написа:Тони написа:Moрата не е Коста. Ако някой очаква от момчето да се ръга, блъска, бие с хората, псува, плюва и тем подобни, ще остане разочарован. Мората е различен тип играч.
Ти що не си анализираш любимия отбор във форума ма манчовците, ми киснеш тук и даваш акъл?
sslevski написа:Хубаво първо и скучно второ полувреме.
Болната ми тема.Да ви кажа за мен продължавам да твърдя,че Алваро Мората е слаб нападател и няма да ни е полезен в големите мачове.За съжаление до преди гола той повече пречеше отколкото да помагаше.Няколко пъти даже не можа да спре топката.Да не кажа колко пъти я загуби.
Не ми харесва за нападател.Голяма грешка направихме.
Ако някой иска от форума хващам бас,че това момче няма да има повече от 14 гола за целия сезон.Чакам предложения......
Sardukar написа:hazard10 написа:Тони написа:Moрата не е Коста. Ако някой очаква от момчето да се ръга, блъска, бие с хората, псува, плюва и тем подобни, ще остане разочарован. Мората е различен тип играч.
Ти що не си анализираш любимия отбор във форума ма манчовците, ми киснеш тук и даваш акъл?
пхахаха, Ганьо, ти пък кой беше, че да даваш акъл на другите?
SHAME!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта