Атмосферата по време на СП 2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Атмосферата по време на СП 2010

Мнениеот santiliana » 16 юни 2010 19:53

Да ме прощават организаторите на това СП в ЮАР, но до този момент не можах да усетя онази емоция пред ТВ- то като настроение на стадионите, както при предишните подобни първенства. Ушите ми заглъхнаха от постоянното бучене на тези творения на дявола- вувузелите, и същевременно постоянно гледам как някакви местни аборигени, които временно са захвърлили копията си, необезпокоявани от никого да тичат в неопределена посока като шизофреници по пистата пред трибуните.Явно отново израз на някакви "чувства", които съвсем не кореспондират с цивилизованите нации... Това не е нормална ФУТБОЛНА атмосфера. Целият футболен свят е принуден "без право на обжалване" да търпи туземските привички и обичаи на представители на местното население, с което тотално се отблъсква интереса към самата игра от невинният средностатистически фен на футбола. Единствено кликата около Сеп Блатер потрива доволно мазните си ръце и на принципа на щрауса са заровили главите си (но не в пустинния пясък, а в планините от пари и ЮАР-ско злато) твърдят, че всичко е ОК и няма място за оплаквания...
Та пускам тази тема, след като вече всички отбори са изиграли по 1 мач (т.е. 1-ия кръг е минал) според вас това нормална атмосфера ли е за провеждане на футболни срещи от такъв ранг?
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Re: Атмосферата по време на СП 2010

Мнениеот pumpo » 16 юни 2010 19:56

За мене футболът не е нормален!Резултатността и качеството на мачовете е трагично!Относно феновете, така са свикнали в РЮА феновете, така се държат. Вувузелите, лично на мене ми харесват много :)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 16 юни 2010 19:57

Ми когато даден отбор вкара гол,немога да разбера радостта на хората от тия вувузели,защото постоянно се чуват и...някък изпускаме радостта на хората по стадионите

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 16 юни 2010 19:59

santiliana написа:Да ме прощават организаторите на това СП в ЮАР, но до този момент не можах да усетя онази емоция пред ТВ- то като настроение на стадионите, както при предишните подобни първенства. Ушите ми заглъхнаха от постоянното бучене на тези творения на дявола- вувузелите, и същевременно постоянно гледам как някакви местни аборигени, които временно са захвърлили копията си, необезпокоявани от никого да тичат в неопределена посока като шизофреници по пистата пред трибуните.Явно отново израз на някакви "чувства", които съвсем не кореспондират с цивилизованите нации... Това не е нормална ФУТБОЛНА атмосфера. Целият футболен свят е принуден "без право на обжалване" да търпи туземските привички и обичаи на представители на местното население, с което тотално се отблъсква интереса към самата игра от невинният средностатистически фен на футбола. Единствено кликата около Сеп Блатер потрива доволно мазните си ръце и на принципа на щрауса са заровили главите си (но не в пустинния пясък, а в планините от пари и ЮАР-ско злато) твърдят, че всичко е ОК и няма място за оплаквания...
Та пускам тази тема, след като вече всички отбори са изиграли по 1 мач (т.е. 1-ия кръг е минал) според вас това нормална атмосфера ли е за провеждане на футболни срещи от такъв ранг?

Пич, оценявам това, което си написал, но вече тая тема се преизтърка. Казвам ти го в прав текст на повечето ни писна не от вувузелите, а от такива като теб, които всеки ден се оплакват от "тези творения на дявола- вувузелите" и започват същата песен (тема) на нов глас. Бих те помолил теб и останалите да престанете и трябва да знаете, че няма шанс да се подобри нещо около атмосферата :roll:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 16 юни 2010 20:00

Платеният телевизионен канал Sky Deutschland (Скай Дойчланд) предлага от тази вечер на зрителите си специален филтър срещу звука от вувузелите. От Скай Дойчланд съобщиха, че феновете ще могат да избират между две опции - с или без шум от вувузели.

"При предаването на мачовете по телевизията звукът от вувузелите е много по-силен, отколкото на самите стадиони", заяви шефът на спортния отдел на телевизията Карстен Шмидт.

Затова тв каналът ще използва техническите си възможности и със специален филтър ще редуцира шума от вувузелите.

"Отнасяме се с респект към южноафриканската култура, но искаме да предложим на абонатите си сами да избират тона", каза още Шмидт, цитиран от БТА.

Тия немци нямат равни!

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 16 юни 2010 20:01

Вувузелите са си много яки, особено, когато заглушават коментаторите на БНТ!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Мнениеот lewstherin » 16 юни 2010 20:04

Изображение

Uploaded with ImageShack.us

От тея свирки не можеш да усетиш настроението на публиката. А съм много изненадан от много празни места, докато от Фифа твърдят че билети няма.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 16 юни 2010 20:07

Едно на ръка, че атмосфера ЛИПСВА, но поне да бяха интересни мачовете, а те по цял мач джаскат топката в центъра и не се случва нищо интересно! Germany 06' беше 10 000 пъти по-добро...тва е някъв кошмар до тука.
Като не ви харесват скапаните вувузели, правете като мен-пускайте си гонг! Така постигате 3 неща наведнъж-не слушате НЕПРЕСТАННИТЕ ИДИОТСКИ :!: :!: изказвания на палячовците от БНТ, 2ро-не слушате тва гадно бъздене, и 3то- то Гонг пшравят коментара забавно и са приятни за слушане! :) ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 16 юни 2010 20:12

santiliana написа:Да ме прощават организаторите на това СП в ЮАР, но до този момент не можах да усетя онази емоция пред ТВ- то като настроение на стадионите, както при предишните подобни първенства. Ушите ми заглъхнаха от постоянното бучене на тези творения на дявола- вувузелите, и същевременно постоянно гледам как някакви местни аборигени, които временно са захвърлили копията си, необезпокоявани от никого да тичат в неопределена посока като шизофреници по пистата пред трибуните.Явно отново израз на някакви "чувства", които съвсем не кореспондират с цивилизованите нации... Това не е нормална ФУТБОЛНА атмосфера. Целият футболен свят е принуден "без право на обжалване" да търпи туземските привички и обичаи на представители на местното население, с което тотално се отблъсква интереса към самата игра от невинният средностатистически фен на футбола. Единствено кликата около Сеп Блатер потрива доволно мазните си ръце и на принципа на щрауса са заровили главите си (но не в пустинния пясък, а в планините от пари и ЮАР-ско злато) твърдят, че всичко е ОК и няма място за оплаквания...

Напълно съм съгласен с теб !

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 16 юни 2010 20:16

Темата е много точна и на място. За мен лично до тук това първенство е най-слабото което съм гледал - ниска резултатност, грозен футбол, вувузели, лошото тв излъчване и т.н. ФИФА си вкара голям автогол с това световно в Африка, хората са направили страхотни стадиони и .... само толкова. Атмосферата по трибуните не може да се построи, или я имаш или не ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “World Cup 2010”