Ееее, и ние като на Запад - видяхте ли по РИНГ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Ееее, и ние като на Запад - видяхте ли по РИНГ?
Направо се впечатлих... На РИНГ, понеже Световното е по БНТ и не могат да дават мачовете, са се светналии да правят като белите държави - нон стоп инфо за Световното... Такова нещо съм виждал само по BBC - правеха по повод Премиершип, много яко - прогнози, резултати, новини - все си стоят на екрана... Яко се гледаше, щото знаеш коефициенти и т.н. от ТВ-то си вкъщи... Бравос. Хора, има надежда!
Re: Ееее, и ние като на Запад - видяхте ли по РИНГ?
Въобще тия от БНТ са гола вода
Коментаторите им са некви глупави, отделно се едно ми говорят по домофона пред входа. Да не говорим за разминаването между звук и картина... Адски непрофесионална работа.

- milenkorak
- Контакти:
А аз мача го гледах по ARD. Идеална картина, коментатор не ми е нужен, а пък те в БНТ 1 са уникални, затова и не им гледам програмата.
RudeDude написа:Въобще тия от БНТ са гола водаКоментаторите им са некви глупави, отделно се едно ми говорят по домофона пред входа. Да не говорим за разминаването между звук и картина... Адски непрофесионална работа.
Проблемът със синхорна е бил на местно ниво.И други телевизии са се оплакали, че няма синхрон.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
- Контакти:
Кашчей написа:RudeDude написа:Въобще тия от БНТ са гола водаКоментаторите им са некви глупави, отделно се едно ми говорят по домофона пред входа. Да не говорим за разминаването между звук и картина... Адски непрофесионална работа.
Проблемът със синхорна е бил на местно ниво.И други телевизии са се оплакали, че няма синхрон.
Това го напиши на всички слабоумници, които си изплакаха сълзите
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Кашчей написа:RudeDude написа:Въобще тия от БНТ са гола водаКоментаторите им са некви глупави, отделно се едно ми говорят по домофона пред входа. Да не говорим за разминаването между звук и картина... Адски непрофесионална работа.
По белгийските и френските телевизии всичко бе ОК, така че имайте едно на ум с "проблемите на местно ниво".

105 години / 4 поколения ботевисти!
- storm
- Контакти:
Да ,веднага да тръгнете да плюете пу .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Пешо Василев искам аз, Пешо Василев. Да ми обясни пак кога е активна и кога е пасивна засада, че мина много време и съм позабравил.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
ilian12 написа:Кашчей написа:RudeDude написа:Въобще тия от БНТ са гола водаКоментаторите им са некви глупави, отделно се едно ми говорят по домофона пред входа. Да не говорим за разминаването между звук и картина... Адски непрофесионална работа.
По белгийските и френските телевизии всичко бе ОК, така че имайте едно на ум с "проблемите на местно ниво".
Нали не очакваш, че всяка телевизия е там със свои камери и ПТС?Или на теб не ти се е случвало в нета да имаш проблем, който други са нямали?Възможно е и тук да е проблемът, но все пак го казаха коментаторите оттам, а не тук от студиото.
Относно приказването по телефон.....Как виждате, че една официално акредитирана телевизия няма да има коментаторски пулт?Това да не са нелегалните коментари на "ГОНГ" от преди 2-3 сезона по европейските стадиони.

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Ем от БНТ какво да очкавате?Ясно е,че предаването им ще е адски слабо,коментаторите ужасни,а за качеството на звука-да не говорим.Много смешно ми стана,когато при отменения гол на Мексико,коментаторът показа,че не знае правилата във футбола.Добре,че после някой го "светна" та се поправи. 

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.