Мач №5: Англия - САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Мач №5, СП 2010 РЮА: Англия - САЩ

Мнениеот Madridist » 12 юни 2010 22:29

valdi написа:
Madridist написа:Ивайло Ангелов се ядосваше за гола на янките, все едно са го вкарали на Петков :) И не спря да повтаря, че били изравнили без положение, аз явно друг мач съм гледал :|

а всъщност имаха ли положение?

Преди гола за 1:1,американците имаха удари по посока на вратата. По логиката на коментатора, аз мога да кажа,че англичаните вкараха също гол също без положение. Преди да отбележат нямаха нито един удар :roll: Нормално е всеки да подкрепя някой отбор, коментаторите също са хора, лошо е обаче,когато пристрастията са явни,както е в случая на Ивайло Ангелов и Англия. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 12 юни 2010 22:31

YANTRA_FOREVER написа:Maча е най-добрия за сега..според мен.Има класа,тактика,голове и силни защити.

И какво му е доброто-яко кюскане на топката-типичен британски футбол!!Сори,ама като ги няма чужденците(както е в клубовете) се вижда че Англия са посредствен отбор!!!!
Грийн,Хески,Ленън,Милнър,Кинг,Райт-Филипс са си доста псоредствени играчи,особено първите двама!@
Изображение

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 12 юни 2010 22:32

Няма спор фенчетата на Англия се посраха, че може да паднат от сателитния им (във футболно отношение) САЩ
Това е все едно България да падне от Македония. Срам голям
Последна промяна от kambata на 12 юни 2010 22:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 12 юни 2010 22:32

Много се кефя на гола на американците! Кога започнаха да играят футбол, кога се научиха?!
Когато няма мафия и корупция, колко бързо и добре стават нещата.Англия от край време насам имат силен клубен футбол, но слаб национален отбор! Имам чувството, че и Моуриньо да ги поеме пак няма да се получат при тях нещата.Като ги слушаш все ИМЕНА при англичаните, но хич не им върви...сякаш има някакво проклятие върху тях! Капело е най-добрия треньор в света за мен, ако и той не ги научи да се защитават, не знам какво повече да кажа за англичаните...имам чувството, че и тактически нещо не могат да играят добре. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 12 юни 2010 22:33

kambata написа:Няма спор фенчетата на Англия се посраха, че може да паднат от сателитния им (във футболно отношение) САЩ

omg :shock:

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 12 юни 2010 22:33

cska_90 написа:
YANTRA_FOREVER написа:Maча е най-добрия за сега..според мен.Има класа,тактика,голове и силни защити.

И какво му е доброто-яко кюскане на топката-типичен британски футбол!!Сори,ама като ги няма чужденците(както е в клубовете) се вижда че Англия са посредствен отбор!!!!
Грийн,Хески,Ленън,Милнър,Кинг са си доста псоредствени играчи,особено първите двама!@

Напоследък такъв тип футбол е печеливш.Иначе съм твърдо за САЩ в този мач.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 12 юни 2010 22:33

cska_90 написа:

Грийн,Хески,Ленън,Милнър,Кинг са си доста псоредствени играчи,особено първите двама!@

Грийн даже не е посредствен, чиста дупка е.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 12 юни 2010 22:34

cska_90 написа:

Грийн,Хески,Ленън,Милнър,Кинг,Райт-Филипс са си доста псоредствени играчи,особено първите двама!@

Определено Капело сбърка с избора на вратар и нападател в тази среща. Надявам се на смяна на Хески със Дефо , а другия мач Джо Харт :roll:
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 12 юни 2010 22:35

YANTRA_FOREVER написа:
cska_90 написа:

Напоследък такъв тип футбол е печеливш.Иначе съм твърдо за САЩ в този мач.

Това е така,но все пак незнам защо всички се чудите защо никога не правят нищо на СП!!!
Ами просто нямат тези играчи които имат другите фаворити поне според мене!!
Изображение

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 12 юни 2010 22:36

valdi написа:
kambata написа:Няма спор фенчетата на Англия се посраха, че може да паднат от сателитния им (във футболно отношение) САЩ

omg :shock:

omg ама явно незнаеш как MLS копират всичко от висшата лига, и като стил и като всичко се опитват да подражават :lol: Любимото им изпълнение е да си канят отбори от Англия на турне в САЩ и да си правят приятелски, там всичко се следи

Върни се в “World Cup 2010”