Аржентина-Германия 1/4 финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Аржентина-Германия 1/4 финал

Мнениеот niki87 » 29 юни 2010 11:32

megan fox написа:
niki87 написа:Недей бърза!Германия може да каже тежката си дума!Холандия също не е за отписване ;) -дано шампиона е един от тези два отбора ;)

Надявай се! :lol: Холандия на ли ги видяхме днес колко са смешни... с тази игра ще отнесат най-малкото 3 парцала от Бразилия! За Германия важи същото! Аржентина ще ги сгъне като салфетка!

Аз имам по-голям шанс да играя в Барселона през новият сезон (изобщо не съм футболист), отколкото Германия да спечели това световно! Вече веднъж ти предложих да се хванем на бас - ти тогава се отказа, сега пак ти предлагам същото... ;) Като си толкова сигурен приеми и ти определи залога! ;)

Не съм по басовете ;)...Честно казано се радвам,че така се изхвърляш и си толкова убеден,че Германия няма да стане шампион...Просто се сетих за коментарите ти относно ШЛ-как Байерн бил най-много до 1/4 финал,а Барса безпроблемно ще спечели 4-та КЕШ :lol: :lol: :lol: Между другото,вече си казах мнението за този 1/4 финал( viewtopic.php?f=65&t=51085&st=0&sk=t&sd=a&start=10#p1134111 ) и не мисля да влизам в глупави спорове :geek:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 юни 2010 15:38

niki87 написа:Не съм по басовете ;)...Честно казано се радвам,че така се изхвърляш и си толкова убеден,че Германия няма да стане шампион...Просто се сетих за коментарите ти относно ШЛ-как Байерн бил най-много до 1/4 финал,а Барса безпроблемно ще спечели 4-та КЕШ :lol: :lol: :lol: Между другото,вече си казах мнението за този 1/4 финал( viewtopic.php?f=65&t=51085&st=0&sk=t&sd=a&start=10#p1134111 ) и не мисля да влизам в глупави спорове :geek:

Същото важи и за теб! Нима ти не беше също толкова убеден, че Байерн ще спечели ШЛ?! ;) Така че стига глупости... това, което казваш за мен със пълна сила важи и за теб! Малката, но съществена разлика е, че моите прогнози по-често излизат от твоите. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 юни 2010 17:23

Megan Foks,никога не съм бил убеден,че Байерн ще спечели ШЛ и никога няма да бъда...Не ме вкарвай в твойте филми-няма как да стане ;) ...Тук спирам да дискутирам този въпрос,все пак темата е за мача на най-славния национален отбор в Европа срещу Аржентина,нека коментираме този мач 8-)

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 29 юни 2010 17:31

niki87 написа:Megan Foks,никога не съм бил убеден,че Байерн ще спечели ШЛ и никога няма да бъда...Не ме вкарвай в твойте филми-няма как да стане ;) ...Тук спирам да дискутирам този въпрос,все пак темата е за мача на най-славния национален отбор в Европа срещу Аржентина,нека коментираме този мач 8-)

какво ти 1/4 финал-ФИНАЛ ПРЕДИ ФИНАЛАтози мач определя от кого ще пада Холандия на финала.Иска ми се да стане зрелище,пък нека победи по-добрият.
Ще ме сметнат за завистлив английски фен,но 2-2 редовното и 4-2 в продължението.Но като зная как ми вървят прогнозите... :) :) :) Ники87,Викторчо и други ще трябва да ме черпят ;)
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 29 юни 2010 19:00

"Привържениците на немския национален отбор могат да са спокойни. Техните любимци ще победят Аржентина на 1/4-финала на Мондиала. Това казва не кой да е, а октопод-оракул!

Невероятният октопод живее в аквариума в немския град Оберхаузен и в последните дни се е превърнал в страхотна атракция, тъй като със 100-процентова успеваемост предвижда резултатите от мачовете на Германия.

Октоподът-оракул позна победите на Бундестима срещу Австралия, Гана и Англия, но и загубата от Сърбия.

Може би се питате, как октоподът показва своите предвиждания? В клетката му, персоналът на аквариума поставя две сандъчета с храна, като в тях са поставени флаговете на двете страни, които участват в мача. И октоподът винаги избира да отиде при сандъчето на печелившата страна.

За следващия мач на Германия, според необичайния оракул резултатът отново ще бъде в полза на Бундестима, който ще отстрани Марадона и компания.

Дали октоподът отново ще познае или предвижданията му са плод на случайността, остава да видим в неделя следобед. "
:shock: :o :shock: :o
Е...о си му мамата.Ще го накарам ми пусне една права колконка :mrgreen:
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 юни 2010 19:13

Ебаси октопода , ебаси маматааа :lol: :lol: :lol: А дано е прав пак 8-)
Изображение

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 29 юни 2010 19:40

хехе, само дето мачът не е в неделя. :)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 юни 2010 22:26

Oказа се, че бащата на Xайнце бил германец, а Игуаин бил роден във Франция :oops:
Валтер Самуел,Верон и Масчерано имат италиански паспорт :oops:
На Милито семейството произлиза от Калабрия(Италия) :oops:
Освен това 60% от аржентинците били от италиански произход :oops:
Ами сега :oops:
Не били чисти аржентинци :oops:

Интересно,ако Германия победи,за какво ще се хванат някои хора,след като темата за чистите германци отпада :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 30 юни 2010 12:00

3:2 за Германия...примерно. До сега не съм давал прогноза,Аржентина ми е фаворит,ама ей така напук....

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юни 2010 13:10

То големи оракулства .... то голямо нещо ... :lol:
Истината е, че ако аржентинците не позволят, немците да си правят смъртоносните контри, ще спечелят.
И обратно, ако немците успеят да държат "Гаучосите" далеч от наказателното си, ще им е далеч по лесно !
Можеби ще е мач на надлъгване ..... от колкото на надиграване !
Всички очакваме шоу .... но според мен - няма да го получим !
Дано разбира се, да греша !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “World Cup 2010”