ТВ Бисери СП 2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: ТВ Бисери СП 2010

Мнениеот ehh » 13 юни 2010 19:19

Следим всичко.
Тази тема е предимно за развлечение. Хайде стига сте внасяли ненужни нотки сериозност.
По темата:
Мболи е единственият жив участник от българското първенство на това световно първенство.

Манченко.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 13 юни 2010 19:31

MORSKI написа:
DeyanFCK написа:'Начи, темата наистина няма някакъв важен социален ангажимент и е критикарска, но няма за цел да обижда, а е повече за развлечение. Вярвам, че повечето от нас я приемат именно като развлекателна такава. Често съм си мислел, че работата на футболния коментатор е доста неблагодарна, защото спортната аудитория не се слави като най-интелигентната и винаги ще се намери някой, който да мисли, че коментаторът е твърде емоционален, твърде неемоционален, твърде безизразен или Бог знае още какво. Ама съгласи се, че тия хора понякога дрънкат пълни дивотии като: "Александров излезе очи в очи с празната врата" (Петър В.), "Василев потърси съприкосновение в крак на противников играч и го намери в лицето на Кирилов" (Витомир С.) и "Енеама нямаше какво да направи в 6. минута, когато беше разстрелян с глава от Хайнце". Аз поне до днес не бях чувал да има разстрел с глави и това ми звучи забавно. За "коженото кълбо" - това, освен че е безумно изтъркано клише, е и фактологически грешно, понеже модерните топки вече почти не се правят от кожа. В тая тема никой не търси теле под вола, а споделя какво го е развеселило. Това е :)

Дрънкат, но повярвай никак не е лесно 90 минути да коментираш, особено пък ако ти кажат в последните 5 минути- както беше с Ценко и Пайташев...
Нима инженерите, учителите, лекарите, не бъркат?
Нима вие не сте бъркали в работата си...
Аз също искам да коментирам мачове и дано се случи някога и 100% за 90 минути ще кажа някоя друга глупост...
Вие ще ме арзфасовате буквално :mrgreen:
Но чак такава злоба не съм очаквал...

Къде видя злоба, бе човек? :shock: Коментираме реално станали грешки и гафове, а не някакви измислици. Ако не ги бяха казали, нямаше да ги коментираме, нали?

Ами не е лесно да се коментира 90 минути, ама на тия хора това им е работата и се предполага, че трябва да са не просто добри, а безупречни в нея. В противен случай те трябва да се преориентират към нещо друго - нещо, което им се отдава повече. Щом си професионален футболен коментатор, предполага се, че трябва да знаеш кога има засада и кога няма. Иначе как ще коментираш? Нали трябва да обясняваш на зрителите. Ами Ники Ибришимов очевидно не знае кога има засада. Това момиче Петя ми говори за ДекО. Извинявам се, но това е непрофесионално. В Германия един коментатор обърка Асамоа с Швайнщайгер преди години и още се шегуват с него. Ама какво да се прави, това е част от професията - човекът се усмихва като му напомнят. Случва се, ама е смешно.

Ние да не коментираме гафовете на момците от БНТ, щото и ние сме щели да сме същите. Ами тогава и да не коментираме грешката на английското вратарче, защото ние ако сме на неговото място, ще ни вкарат 10-20 гола. Да не коментираме политиците, защото ако сме на тяхното място и ние ще сме корумпирани. Да не коментираме лекарските грешки, защото не можем да държим скалпел.

Е да, ама тия хора затова получават заплати и са професионалисти, защото това им е работата и те трябва да са добри в нея. Тука за един ден станаха няколко страници с гафове и изцепки, което ме навява на мисълта, че има какво да се желае. Ценко и Пайташев затова са професионални коментатори, защото по всяко едно време трябва да са готови да коментират компетентно и адекватно. Ако ще и 5 секунди преди това да им кажат. Пък и, както казах преди, не обиждаме никого, а гледаме да се забавляваме. Никой не иска да те разфасова, повярвай ми. И аз съм бъркал: ако се върнеш няколко страници назад, ще видиш, че казах една глупост: "умисъл" било от женски род. Нямам нищо против да се направи една тема с мои грешки, на никого няма да се обидя. Не знам защо защитаваш толкова яростно хората от БНТ, да нямаш роднини там? Те самите няма да се защитават толкова. Поздрави!
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 13 юни 2010 20:03

Темата е много забавна...винаги се смея на глас като влезна в нея.
Имам чувството, че нашите коментатори са най-големите тъпаци в световен мащаб.
Нито са подготвени за мача, който ще ръководят, нито умеят да я работят тази работа.
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 юни 2010 21:34

DeyanFCK написа:
Къде видя злоба, бе човек? :shock: Коментираме реално станали грешки и гафове, а не някакви измислици. Ако не ги бяха казали, нямаше да ги коментираме, нали?

Ами не е лесно да се коментира 90 минути, ама на тия хора това им е работата и се предполага, че трябва да са не просто добри, а безупречни в нея. В противен случай те трябва да се преориентират към нещо друго - нещо, което им се отдава повече. Щом си професионален футболен коментатор, предполага се, че трябва да знаеш кога има засада и кога няма. Иначе как ще коментираш? Нали трябва да обясняваш на зрителите. Ами Ники Ибришимов очевидно не знае кога има засада. Това момиче Петя ми говори за ДекО. Извинявам се, но това е непрофесионално. В Германия един коментатор обърка Асамоа с Швайнщайгер преди години и още се шегуват с него. Ама какво да се прави, това е част от професията - човекът се усмихва като му напомнят. Случва се, ама е смешно.

Ние да не коментираме гафовете на момците от БНТ, щото и ние сме щели да сме същите. Ами тогава и да не коментираме грешката на английското вратарче, защото ние ако сме на неговото място, ще ни вкарат 10-20 гола. Да не коментираме политиците, защото ако сме на тяхното място и ние ще сме корумпирани. Да не коментираме лекарските грешки, защото не можем да държим скалпел.

Е да, ама тия хора затова получават заплати и са професионалисти, защото това им е работата и те трябва да са добри в нея. Тука за един ден станаха няколко страници с гафове и изцепки, което ме навява на мисълта, че има какво да се желае. Ценко и Пайташев затова са професионални коментатори, защото по всяко едно време трябва да са готови да коментират компетентно и адекватно. Ако ще и 5 секунди преди това да им кажат. Пък и, както казах преди, не обиждаме никого, а гледаме да се забавляваме. Никой не иска да те разфасова, повярвай ми. И аз съм бъркал: ако се върнеш няколко страници назад, ще видиш, че казах една глупост: "умисъл" било от женски род. Нямам нищо против да се направи една тема с мои грешки, на никого няма да се обидя. Не знам защо защитаваш толкова яростно хората от БНТ, да нямаш роднини там? Те самите няма да се защитават толкова. Поздрави!

смешно, ама доста хора тукл прекаляват и гледат да се отбележат най-малкия детай и не се забавляват,. а се заяждат!
В Германия едва ли са прелдожили нещата така , както българина си псува наред....
Ако ви дразнят коемнтаотерите- има си муте...
Пък и сега колкото и профеисонален дас е даден човек, всеки бърка... Няма перфектни хора, вие обаче само това и чакате за да го отразите тук/.....
Когато има непознаване на дадено правило да речем е друго, но специално това правило за засадатеа беше ново и 90% от форума не го знаеше- аз също признавам си!
Айде да не бъдем чак толкова претенциозни!

Да, точно така! Нещо което не можеш д аправищш и не си запознат с него да коментираш и нареждаш е повече от смешно- граничи с жалкото...
Много ясно, че няма да правя забележки и да се бзъикам с някой инженер, като не мога да си оправя сам телевизора, компютъра или климатика.... Другото е чиста злоба и комплекси...

Пак ще ти кажа- ок, получават заплати, но всеки бърка... Пък и айде да не казвам у нас колко качествени специалисти има във всяка една област.. Броят се на едната ми ръйа,,, Имаме си и поговорка- като се знам какъв инженер съм- не смея да ида на лекар...
Много е лесно острани бе човек,... Да му се невиди- говорите глупости и наизуст- я да ти дам на теб в последния моменте дна задача на прима виста от твоята специалност- без да си се подготвил да видя дали ще регираш! Хем не знаете, хем говорите... Как да не ме е яд!
Защитавам ги понеже в момента работя там и виждам за какво иде реч... Всички говорите, че бикли коментирали от телефон и не знам си какво- умрях да се смея- хем не сте запзонати, хем говорите- не коментират от телефон, а от кабина, простъо има проб;лем в ЮАР и не една медия се оплаква, но българина му дай да плюе-нищо, че и грам не знае за какво иде реч!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 юни 2010 21:46

Дори и да не са перфектни, поне да научат имената на играчите! :roll: Иначе е смешно!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 13 юни 2010 21:47

plovdivchanina написа:"Тагое може и да е принца ама получава жълт картон" -Ивайло Ангелов Гана-Сърбия

Много добро :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 13 юни 2010 21:50

Защо продължава да нарича Кулина - Чулина. Незнам може и да е правилно , но аз го знам Кулина и много ме дразни това Чулина :x
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 юни 2010 21:53

bekono написа:Защо продължава да нарича Кулина - Чулина. Незнам може и да е правилно , но аз го знам Кулина и много ме дразни това Чулина :x

:lol: :lol: :lol: Чулина :lol: :lol: :lol: За тва говориме :roll: :oops:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 юни 2010 21:59

Cesc Fabregas написа:
bekono написа:Защо продължава да нарича Кулина - Чулина. Незнам може и да е правилно , но аз го знам Кулина и много ме дразни това Чулина :x

Какво говорите, като това е правилното произношение. Много е лесно да се критикува :roll:
Последна промяна от Tommi на 13 юни 2010 22:04, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 юни 2010 22:02

Tommi написа:
Cesc Fabregas написа:

Какво говорите, като това е правилното произношение.

Е що на английски си му викат Кулина? :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “World Cup 2010”