ТВ Бисери СП 2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: ТВ Бисери СП 2010

Мнениеот AnalBreaker » 13 юни 2010 14:59

Лиса винаги е била хитра, ъъъ, коварна... Това го казаха относно прякора на Алжир - Пустинните лисици :mrgreen:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 13 юни 2010 15:03

На вашите екрани видяхме Рабах Саадане :mrgreen:

[offtopic]В тоя мач бисерите валят просто :twisted: :twisted:[/offtopic]
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 13 юни 2010 15:36

Тая Петя, милата, как се опитва да каже нещо смислено и дава всичко от себе си, но все не успява :lol: Имала рожден ден заедно с Карим Матмур - това наистина осмисли деня ми. Каква ли зодия е Петя и дали звездите са благосклонни към нея днес? Явно не, защото прави гаф след гаф.

Диалог в студиото:

Манченко: "Петя, на теб кой вратар ти харесва повече?"
Петя: "Ханданович, на Словения"
Мадански: "Ама да не е другия Ханданович, защото има още един със същата фамилия?"
Петя: "Не, този, който играе за Германия!" (?!?!?!?!?!??! :shock: )

"Чакай да ти кажа нещо", шепне Петя на Методи М. Имам чувството, че мачът между Алжир и Словения е предназначен да запълва времето между диалозите в студиото на БНТ 1, а не обратното.

В мача най-големите гафове са безбройните грешки в произнасянето на имената на футболистите.
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 13 юни 2010 15:40

Aлжирците ще продължат да търсят гол в своята врата :lol:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юни 2010 17:23

Тая Петя не каза ли, че тоз младеж щял да стане новия Деко с ударение на о-то?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 13 юни 2010 18:25

Petar Simeonov написа:По принцип всеки греши и гафове могат да бъдат намерени за всеки един , но на мен много лошо впечатление ми направи коментатора на мача ЮАР - Мексико при отмененния гол на мексиканците. Това бе абсолютно правилно решение на съдиите , само че коментатора явно от незнание на правилата обвини рефера. Мисля , че когато журналист коментира мач той би трябвало да познава правилата на играта и поне общата му култура на тема футбол да е на по-високо ниво отколкото на зрителите.За мен това бе сериозен гаф !

Е, сега. Човекът да не би да е длъжен да знае правилата на играта? Да не би да коментира футбол по обществената национална телевизия?

rhaegar написа:Тая Петя не каза ли, че тоз младеж щял да стане новия Деко с ударение на о-то?

Това и аз го чух, но съзнанието ми автоматично го отхвърли и не можа да повярва, че такава некадърност е възможна. Моите уважения към тези, които защитават журналистите от БНТ 1, ама съм напълно убеден, че никой от съфорумците няма да каже "декО". Което автоматично ни дава правото да критикуваме ;)
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 юни 2010 18:28

Онзи ден по време на мача Уругвай-Франция имаше коментар "Играчите на 2та отбора са много доволни от свирката на съдията и неговите помощници" :roll:
Как да го пазбирам това? :? :oops: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 юни 2010 18:35

DeyanFCK написа:'Начи, темата наистина няма някакъв важен социален ангажимент и е критикарска, но няма за цел да обижда, а е повече за развлечение. Вярвам, че повечето от нас я приемат именно като развлекателна такава. Често съм си мислел, че работата на футболния коментатор е доста неблагодарна, защото спортната аудитория не се слави като най-интелигентната и винаги ще се намери някой, който да мисли, че коментаторът е твърде емоционален, твърде неемоционален, твърде безизразен или Бог знае още какво. Ама съгласи се, че тия хора понякога дрънкат пълни дивотии като: "Александров излезе очи в очи с празната врата" (Петър В.), "Василев потърси съприкосновение в крак на противников играч и го намери в лицето на Кирилов" (Витомир С.) и "Енеама нямаше какво да направи в 6. минута, когато беше разстрелян с глава от Хайнце". Аз поне до днес не бях чувал да има разстрел с глави и това ми звучи забавно. За "коженото кълбо" - това, освен че е безумно изтъркано клише, е и фактологически грешно, понеже модерните топки вече почти не се правят от кожа. В тая тема никой не търси теле под вола, а споделя какво го е развеселило. Това е :)

Дрънкат, но повярвай никак не е лесно 90 минути да коментираш, особено пък ако ти кажат в последните 5 минути- както беше с Ценко и Пайташев...
Нима инженерите, учителите, лекарите, не бъркат?
Нима вие не сте бъркали в работата си...
Аз също искам да коментирам мачове и дано се случи някога и 100% за 90 минути ще кажа някоя друга глупост...
Вие ще ме арзфасовате буквално :mrgreen:
Но чак такава злоба не съм очаквал...

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 13 юни 2010 18:48

"Тагое може и да е принца ама получава жълт картон" -Ивайло Ангелов Гана-Сърбия
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 юни 2010 18:55

Струва ми се, че вие повече следите за гафове, отколкото гледате мачовете :roll: Наистина има някои сериозни грешки на коментаторите, водещите и въобще целия екип на БНТ, но не е необходимо да се хващате за най-малките гафове.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “World Cup 2010”