Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
kambata написа:хаХАхаХаХаХаХхаха нека се видят англичаните колко са смешни, щом техните братовчеди САЩ дето ги копират от както съществува футбола сега сатнаха по-добри от тях![]()
![]()
Viktor4o_Rs написа:dunbar написа:ХАХАХАХА...надявам се чухте каква бе реакцията му при гола на САЩ. Този човек ме кара да мразя все повече Англия. А иначе като единици са ми симпатични..
АбсолютноАмериканците играят много по-добре и имаха 2-3 доста опасни удара , член за Ивайло Ангелов и Англия
![]()
![]()
ZinedineZidane написа:Тез не си намериха вратар...поне аз откакто се помня! А този гол не може да е изненадващ! Момчето така е научено да подхожда към топката. При един удар по-рано ми направи впечатление, но си казах - аз сигурно не разбирам. Еми може и така да е, но на втория път стомната се счупи!
valdi написа:Viktor4o_Rs написа:dunbar написа:ХАХАХАХА...надявам се чухте каква бе реакцията му при гола на САЩ. Този човек ме кара да мразя все повече Англия. А иначе като единици са ми симпатични..
АбсолютноАмериканците играят много по-добре и имаха 2-3 доста опасни удара , член за Ивайло Ангелов и Англия
![]()
![]()
а ти наистина не разбираш от футбол
Madridist написа:Ивайло Ангелов се ядосваше за гола на янките, все едно са го вкарали на ПетковИ не спря да повтаря, че били изравнили без положение, аз явно друг мач съм гледал
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта