PFC Litex написа:Viktor4o_Rs написа:Литекс , аз съм съгласен , че правилата са за всички , но ти дадох примера за тениса

Колкото и говорим друго си я има разликата , въпреки че правилата важат за всеки , иначе за засадите по-скоро клоня към твоето мнение , че е по-добре да не се бута

Само че тук говорим за футбол, а това са два различни спорта

Внасянето на елементи от един спорт в друг е доказало през годините, че не е добре.
Единственото нещо като електроника във футбола и това Е възможно, да има някакво микрочипче, което да индикира топката да ли е миналата гол линията или не, но тук идва един много голям въпрос:
Колко такива положения има в едно първенство, че да се вземе тази драстична промяна за чип в топката?
Ето за нашия изминал шампионат от 120 мача имаше само 3 такива спорни положения, е за три положения чипове ли да слагаме

Не виждам по какъв начин ще ти попречи на теб или на някой играч това, че някъде в топката има чип... единственото, което ще се промени, е че в тези три положения ще бъде взето справедливо решение. Аз имам друга идея за чипове - система която следи има ли играч зад защитата в момвнта на паса, ако има сигнализира по някакъв начин на страничния съдия, и от там нататък той решава пасивна ли е засадата, или я вдига, защото има много положения, при много дълги пасове примерно, където съдията много лесно може да сбърка.