Господ нека стане тренер на Англия.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Господ нека стане тренер на Англия.
Естествено че Капело в случая няма никакава вина. В този отбор има не повече от 5 играчи които имат качества за национали. Аз лично съм много щастлив че дърварския футбол на Англичани и Германци търпи пълен провал на мондиала. За тези които все още живеят с заблудата, че Премиършип е равно на Англия е време да се осъзнаят!!!
Doktorut написа:Естествено че Капело в случая няма никакава вина. В този отбор има не повече от 5 играчи които имат качества за национали.
Ако приемем, че в този отбор наистина има само 5 играча, които да става за националният..., то тогава вината си е на Капало! - Защо ги е извикал като не стават?! В крайна сметка селекционера носи отговорност не само за тактиката и представянето на играчите, но и за избора си да извика точно тях! Кой го накара да вземе яловият Хески, вместо Уолкот примерно?!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Как пък решихте, че футбола на германците е дърварски и в двата има мача швабите си цъкаха топката най вече по тревата оделно от това си имат доста технични играчи в отбора.
дърварски от фаворитите играха Англичани и Италиянци докато Франция до момента въобще не играе петлите горките даже и дърварския футбол явно не го умеят
дърварски от фаворитите играха Англичани и Италиянци докато Франция до момента въобще не играе петлите горките даже и дърварския футбол явно не го умеят

франция 0-2 мескико
испания 0-1 швейцария
италия 1-1 парагвай
бразилия 2-1 КНДР
германия 0-1 сърбия
англия 0-0 алжир
тези мачове се получават, тъй като отборите смятани за аутсайдери в дадения мач играят като за последно, играят със всички сили, без страх(на ръба на възможностите си ) ... докато "фаворитите" се опитват да минат колкото се може по-тънко групата с по-малко усилия да се класират напред .... И ето защо се получават тези издънки и аз лично не виждам нищо странно в това ?(българия 1994) ?
испания 0-1 швейцария
италия 1-1 парагвай
бразилия 2-1 КНДР
германия 0-1 сърбия
англия 0-0 алжир
тези мачове се получават, тъй като отборите смятани за аутсайдери в дадения мач играят като за последно, играят със всички сили, без страх(на ръба на възможностите си ) ... докато "фаворитите" се опитват да минат колкото се може по-тънко групата с по-малко усилия да се класират напред .... И ето защо се получават тези издънки и аз лично не виждам нищо странно в това ?(българия 1994) ?
megan-fox Капело е доказан треньор и в качествата му няма никакво съмнение. Постигнал е достатъчно много в отборите които е бил...може да се каже във всеки отбор в който е бил. Просто Англия няма добри играчи...и да беше взел 2-3-ма различни от тези сега резултата щеше да е същия. Просто няма класа!!!
Доколкото за германците аз освен бамали и балтии друго не виждам от тях....никога не са били технични нямаи да бъдат. Италиамците не играха много добре в първия мач,но на тях техниката име в кръвта!!!
Доколкото за германците аз освен бамали и балтии друго не виждам от тях....никога не са били технични нямаи да бъдат. Италиамците не играха много добре в първия мач,но на тях техниката име в кръвта!!!
Незнам на мене германците ми харесаха в двата мача досега, според мене срещу сърбите не играха лошо въпреки че загубиха все ка през по голямата част от мача играха с човек по малко
Doktorut написа:megan-fox Капело е доказан треньор и в качествата му няма никакво съмнение. Постигнал е достатъчно много в отборите които е бил...може да се каже във всеки отбор в който е бил. Просто Англия няма добри играчи...и да беше взел 2-3-ма различни от тези сега резултата щеше да е същия. Просто няма класа!!!
Вие чувате ли се какво говорите(пишете),как да нямат добри играчи

Doktorut написа:megan-fox Капело е доказан треньор и в качествата му няма никакво съмнение. Постигнал е достатъчно много в отборите които е бил...може да се каже във всеки отбор в който е бил. Просто Англия няма добри играчи...и да беше взел 2-3-ма различни от тези сега резултата щеше да е същия. Просто няма класа!!!
Дори и най-големите треньори ГРЕШАТ! Примери има много! И да, Капело сбърка с избора си на играчи за СП и сега трябва да си понесе отговорността! Честно казано адски много хора сме му благодарни на Капело за тази му грешка! Дано не успее да я поправи, поне не и на Мондеала!

А ако все пак приемем тезата, че англичаните нямат играчи... тогава на какво отгоре са всичките претенции, че англичаните са много добри и че ВЛ е много силно първенство? (Реално според мен ВЛ не струва, но това е друг въпрос)
megan fox написа:Doktorut написа:megan-fox Капело е доказан треньор и в качествата му няма никакво съмнение. Постигнал е достатъчно много в отборите които е бил...може да се каже във всеки отбор в който е бил. Просто Англия няма добри играчи...и да беше взел 2-3-ма различни от тези сега резултата щеше да е същия. Просто няма класа!!!
Дори и най-големите треньори ГРЕШАТ! Примери има много! И да, Капело сбърка с избора си на играчи за СП и сега трябва да си понесе отговорността! Честно казано адски много хора сме му благодарни на Капело за тази му грешка! Дано не успее да я поправи, поне не и на Мондеала!![]()
![]()
А ако все пак приемем тезата, че англичаните нямат играчи... тогава на какво отгоре са всичките претенции, че англичаните са много добри и че ВЛ е много силно първенство? (Реално според мен ВЛ не струва, но това е друг въпрос)
висшата лига е най силното първенство и в това спор няма
valdi написа:висшата лига е най силното първенство и в това спор няма
Мечтииииииииииии! ВЛ Е ТОЧНО ТОЛКОВА НАЙ-СИЛНОТО ПЪРВЕНСТВО, КОЛКОТО НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР НА ЖАЛКАТА АНГЛИЯ Е НАЙ-СИЛНИЯТ НА ПЛАНЕТАТА!!!