Американци ли са футболистите на САЩ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Американци ли са футболистите на САЩ?

Мнениеот niki87 » 17 юни 2010 01:11

Molotov написа:
niki87 написа:Не знам какво толкова се прехлсвате по тия Щати.Аз лично се възхищавам на немците,хората губят две световни воини в рамките на 30г.,а 60г.след втората са най-стабилната,във всяко едно отношение,държава в света :!:

А ние и след 200 години няма да сме на четвърт от стабилното,ама таккива сме си :) пиеме си ракийка и си мезиме,докато немците се скъсват да работят и да подпомагат икономиката на държавата :)

Прав си.Хората са научени на труд и дисциплина,а ние винаги чакаме наготово...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2010 01:13

Факт е, че сме недисциплинирани, но едва ли това ни е проблема... За мен не сме случили на лидери през годините, а и тези 40 години комунизъм са дали повече негативи отколкото позитиви...

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 17 юни 2010 01:14

PFC Litex написа:Тук в тази тема половината пишат по инерция :)

Много ми е интересно как трябва да се наричат жителите на ОАЕ според автора на темата.

MORSKI, кое е същото?
Като се появи Пацето поразпитайте го за САЩ

С годишната си заплата един средно статистически американец може да си купи последен модел Калилак Ескладе, средно статистическия българин с годишната заплата не може да си купи чисто нова ЛАДА, дам то в САЩ е точно като в България :lol:

така е !!!!! търсех подобна иформация :)
[offtopic]пфк литекс май е фен на азиятската култура[/offtopic]
Впрочем за немците нищо лошо неможе да се каже - Машиниса !!!!
Последна промяна от DmG на 17 юни 2010 01:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 17 юни 2010 01:15

MORSKI написа:Еми на нашите месечния бюджет е приблизтелно толкова ... На месец ми отиват минимум 250- 300 лева разходи,тъй като уча в чужд град, но преди бяха 350- 450... Лично аз съм си намалим близо 100- 150 лева от разходите.... И то точно заради чергата!
Отлично знам, че е ужасно трудно- не съм сляп! На всичкото отгоре бачкам и ми с еналага да уча!
Но вие се опитвате да ми кажете едва ли не, че в САЩ е цвете картинката в сравнение с това у нас... Еми не е ;)

Демек ваште "гладуват", за да можеш ти да учиш в "чуждия" град...
Както ти казах, порасни, виж какво е да издържаш семейство и после пак ми говори, че имало черги, и че е добре да живееш в мизерия, само защото си била наша..
Последна промяна от eMs1 на 17 юни 2010 01:19, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 юни 2010 01:15

Момчета също така правенето на сравнения на заплати е адски грешно, тъй като заплащането в дадена страна се формира на база много фактори.

В Тюркменистан заплатите са по 50-60$, но 100 литра бензин струва 2$.

Гледа се БВП, стандарт и т.н., така че избягвайте да правите сравнения между отделни една друга държави.
Изображение

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 17 юни 2010 01:15

niki87 написа:
Molotov написа:
niki87 написа:Не знам какво толкова се прехлсвате по тия Щати.Аз лично се възхищавам на немците,хората губят две световни воини в рамките на 30г.,а 60г.след втората са най-стабилната,във всяко едно отношение,държава в света :!:

А ние и след 200 години няма да сме на четвърт от стабилното,ама таккива сме си :) пиеме си ракийка и си мезиме,докато немците се скъсват да работят и да подпомагат икономиката на държавата :)

Прав си.Хората са научени на труд и дисциплина,а ние винаги чакаме наготово...

Знам,и ме боли ... Германия е символ на дисциплината. Не случайно смазват всичко по време на ВСВ и губят войната само заради болния фанатизъм на Хитлер. А ние може и да сме имали години на величие,но сега българите се определят с мързел,егоизъм и нарцисизъм ... не може всички да се имат за богове и да имат големи изисквания,това си проличава дори по форумите. Бъдете реалисти хора, и поне малко вложете усилие за една по-хубава България ... :) ( малко се отклоних, извинявам се )
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2010 01:16

Милене, ше си купи, ама на лизинг... Усещаш ли разликата ;)
Понеже и у нас бизнесмените и новобогаташите карат коли за по 50- 100 хиляди лева, но и при тях масата са на лизинг.,.. И те са щастливи, че карат такива коли, а се чудят защо примерно бизнеса им потъва :mrgreen:
Последна промяна от MORSKI на 17 юни 2010 01:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 юни 2010 01:17

1946 г. е приета за нулева година в немската икономика,гледал съм по Дискавъри, как немци в първите години след войната,садят картофи на метри от Райхстага, днес всички виждаме къде е тази държава-абсолютен колос в машиностроенето и с една от най-развитите световни икономики. При Япония същата работа, хвърлят им атомна бомба, цялата държава срутена, а след малко повече от половин век в Япония се гради и създава бъдещето в технологиите. :?
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2010 01:18

eMs1 написа:
MORSKI написа:Еми на нашите месечния бюджет е приблизтелно толкова ... На месец ми отиват минимум 250- 300 лева разходи,тъй като уча в чужд град, но преди бяха 350- 450... Лично аз съм си намалим близо 100- 150 лева от разходите.... И то точно заради чергата!
Отлично знам, че е ужасно трудно- не съм сляп! На всичкото отгоре бачкам и ми с еналага да уча!
Но вие се опитвате да ми кажете едва ли не, че в САЩ е цвете картинката в сравнение с това у нас... Еми не е ;)

Демек ваште "гладуват", за да можеш ти да учиш в "чуждия" град...
Както ти казах, порасни, виж какво е да издържаш семейство и после пак ми говори, че имало черги, и че е добре да живееш в мизерия, само защото си била наша..

Еми за съжаление гладуват, да.... Но аз не си клатя.... ,а същшо работя! Така че не ме вземай за вчерашен... Не работя от вчера, така че знам и номерцата на работодателите у нас....
Аз не казвам, че се живее лесно- то е смешно да си го помислиш дори...
Но да ми говорите, че в САЩ едва ли не нещата били екстра.,....
Ти щом искаш, тръгвай! Аз нямам такива намерения... То затова ставаме все по-малко, понеже всички заминават....
Последна промяна от MORSKI на 17 юни 2010 01:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 юни 2010 01:18

MORSKI написа:Факт е, че сме недисциплинирани, но едва ли това ни е проблема... За мен не сме случили на лидери през годините, а и тези 40 години комунизъм са дали повече негативи отколкото позитиви...

Добре де Саше,немците да не би да са случили с Хитлер,приятно ли мислиш им е било страната им да е рзцепена на две толкова години?...Мен това м е яд,защо другите могат,а при нас нещата не се получават,само оправдания търсим,това ме дразни най-много.

Върни се в “World Cup 2010”