5-те грешки на Марадона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: 5-те грешки на Марадона

Мнениеот JackPackage » 05 юли 2010 09:25

Липсата на класни треньори при Аржентина и Бразилия си каза думата - и двата отбора си вземаха своето до 1/4 финалите, но първия път в който се оказаха догонвващи в резултата се издъниха - едните си изкараха червен картон, другите пък бяха разгромени - просто Дунга и дон Диего не знаеха как да обърнат мача срещу европейските си опоненти и съвсем нормално си стегнаха куфарите :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 05 юли 2010 09:52

jindo написа:
Само дето той не е бунтар, а един изключително невъзпитан човек с огромно самочуствие. Конспирациите за които пишеш в поредна тема са пълно безмислие и не са подкрепени с нито един сериозен довод. Аржентина не играе слабо от вчера и не за първи път е разнищвана с много голове.

+1
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 05 юли 2010 09:54

за мен Марадона не е никакъв футболист,има по-големи от него,но той натрупа доппълнителна слава с държанието си.Наркон,простак и глупак-само 3 думи,които имам да кажа за него.Не заслужава уважение.
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

drizhelev
Контакти:

Мнениеот drizhelev » 05 юли 2010 11:21

naiki написа:за мен Марадона не е никакъв футболист,има по-големи от него,но той натрупа доппълнителна слава с държанието си.Наркон,простак и глупак-само 3 думи,които имам да кажа за него.Не заслужава уважение.

Извинявай, но тука не си прав! И аз не обичам Марадона, заради голът с ръка срещу Англия през 1986г. Все пак ако си гледал Аржентина на това първенство ще ти е ясно, че той мъкнеше отбора от началото до титлата /един треньор беше казал, че Аржентина през 1986г е Марадона + 10 робота. Същото беше и през 1990г в Италия. За мен той е последния от т.нар. диригенти във футбола - можеше да реши сам мача и го правеше- справка: победния гол срещу Германия през 1986г., Бразилия - Аржентина и Италия - Аржентина през 1990г. Пеле не съм го гледал, но мисля че е бил главно консуматор, но не е можел сам да реши мач.

Потребителски аватар
makaveli_rip
Контакти:

Мнениеот makaveli_rip » 05 юли 2010 12:28

Марадона не може да си нареди състава.той не става за треньор.По добре да бъде в щаба като мотиватор или там някакъв директор но да няма думата по спортно технически въпроси.По скапана тактическа схема не бях виждал.Всичко в средата зависи от Масчерано.Мисля че със Санети ,Камбиасо и Милито нямаше кой да ги спре,а тоя Игуаин отпред за мене е един средно статистически нападател,головете които вкара щях да ги отбележа и аз(е може би с един пропуск :) )Един отбор винаги започва да се реди отзад напред ,т.е от защита към нападение,а Марадона направи обратното.

Ето моята единайсеторка на Аржентина:
Ромеро
Хайнце,Демикелис,Самуел,Санети
Ди Мария,Камбиасо,Масчерано,Меси
Тевес,Милито

Какво му е сложното?????

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 05 юли 2010 13:43

Ромеро
Санети --- Самуел - Димикелис --- Хайнце
--------- Масчерано Камбиасо---------
Ди Мария-------- Меси ---------- Макси
----------------- Милито ------------
Така Меси пак ще има свобода,но ще има и един много добър гръб в лицето на Камбиасо и Масчерано и ще може да получава топката много по-напред,а не както я взимаше от центъра и трябваше да минава поне по 2ма за да излезе на някаква стрелкова позиция..

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 05 юли 2010 14:02

Ромеро
---Санети --- Самуел - Димикелис --- Хайнце
----------Масчерано- Камбиасо-Ди Мария-------
--------------- Меси ---------- Агуеро
---------------------- Милито ------------
Като Ди Мария ще има малко по-офанзивни функции от Масчерано и Камбиасо естествено ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 05 юли 2010 22:11

Според мен Марадона и Стоичков си приличат много. И двамата са велики футболисти, но за треньори май май не стават.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
topco
Контакти:

Мнениеот topco » 05 юли 2010 23:27

makaveli,моето момче-няма такъв филм отзад-напред и т.н.Просто намираш правилният футболист за всеки пост.И както някой беше споменал какви ли глупости щяхте да пишете ако Аржентина беше станала световен,хи-хи.

onzi tam
Контакти:

Мнениеот onzi tam » 05 юли 2010 23:51

И да го плюете, и да го отричате Марадона беше гений на терена. Не мога да разбера какво само дъвчете тия наркотици и голът му с ръка, а забравяте че беше "човекът-отбор", забравяте и за другия гол срещу Англия. Много е удобно да се помни само лошото. Това, което правеше на терена Марадона беше уникално-щом дори неаполитанците подкрепяха Аржентина през 1990г. Гледал съм Пеле само на записи и то стари и мога да кажа, че целият отбор на Бразилия тогава играеше за него, при Марадона е точно обратното, може би затова е по-подходящо да го сравняваме с Гаринча-за мен това са двамата най-велики играчи във футболната история. Що се отнася до грешките му като треньор, щом отборът му е загубил и отпаднал, те са беспорни, но да се отричат постиженията и таланта му като футболист, заради грешките му като треньор е смешно.
Когато колата се обърне пътища много-ако поне едно от положенията в началото на второто полувреме срещу Германия беше материализирано нещата може би щяха да се развията по друг начин и едва ли някой щеше да се сети за Санети, Камбиясо или защо Диего Милито е резерва. А да се плюе играч като Игуаин, който е вкарал 4 гола е меко казано смешно, на всеки му се случва да няма ден. Най-големият проблем на южноамериканските отбори като Бразилия и Аржентина е психиката-те са свикнали да диктуват ситуацията на терена и ако се окажат в положение на губещи изпадат в паника, нещо което никога не може да се случи на немци или италианци.

Върни се в “World Cup 2010”