Никакви "видео-съдии" във футбола!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Re: Никакви "видео-съдии" във футбола!

Мнениеот merdanski » 29 юни 2010 00:37

anro написа:
niki87 написа:
anro написа:Футбола се развива със бързината си , интереса към него, както и огромните финанси които го съпътстват така, че ФИФА не стои безучастна вече има решение за премахване на засадите за да се премахне субективизма и футбола да стане по интересен. В спорта хокей на трева засадите бяха премахнати и това даде резултат .Обмисля се първо да се екпериментира във третите девизии на големите първенства за да се проследи ефекта. Динамиката е основата на съвременния футбол и това ще го стимулира за нови по реализаторски двубои.

Ако махнат засадите-футболът ще загине!Това не трябва да се допуска!Дори не трябва и да се коментира :x

напротив ще стане по атрактивен с повече голове и резултати 0на 0 няма да има тактиките ще бъдат други бързината както и играчите ще са други

И Ото Рехагел ще блести с тактика10 души в малкия пеналт :)
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 юни 2010 00:37

PFC Litex написа:
Viktor4o_Rs написа: И се съгласете , че е едно да се бъде ощетен голям отбор на световно , друго е да бъде порязан Брестник да кажем , мащабите са много различни :mrgreen:

Не съм съгласен. За това се казват правила за да важат от най-малкия до най-големия :)
Като водите тази дискусия я водете еднкаво за всички, а не в частност за едни и за други.

Утре Славия ще играе ЕКТ за ШЛ и няма да им зачетат гол като на Англия и той се оказва решаващ, но на стадиона на Славия няма система за видео повторение, а същото е въведено, какво правим?

Ами дискусионно е , но говорим за такива форуми като световно и европейско първенство , а за ШЛ и ЛЕ може и да има 5 съдии да кажем :roll: Съжалявам , но не е еднакво да ощетиш един клубен отбор и да ограбиш цяла държава все пак ;) В крайна сметка и в тениса се ползва орлово око само на големите турнири , така че не виждам проблем с това :)
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 юни 2010 00:38

anro и кое ще му е хубавото? - хайде изпозлвайте си мозъзицуте де :)
всички в наказателното и каквото стане, баси футбола ще е

Viktor4o_Rs , няма бате велика държава или пък малко отборче. В правилата пише отбор Х, отбор Y.

Трябва да видя съдията при гола на Англия къде е, че за гола на Аржентина вината му беше, че беше изостанал и не беше на идеалната линия.

Още нещо - сега се отразява перфектно, че има много камери, та чудно ми е в България как ще го отразят, като дори на повторение не сме сигурни дали има засада или не :lol:
Изображение

Потребителски аватар
anro
Контакти:

Мнениеот anro » 29 юни 2010 00:42

PFC Litex написа:anro и кое ще му е хубавото? - хайде изпозлвайте си мозъзицуте де :)

то и сега е така само че 30 % има засада а не се отсъжда 30% няма засада но се отсъжда и 40 % нормал така че бъркотията сега е повече от нормалната

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 29 юни 2010 00:43

PFC Litex написа:anro и кое ще му е хубавото? - хайде изпозлвайте си мозъзицуте де :)

Като лапе играх на различните фифи с опцията без засади и картони...
Беше забавно с Бразилия да играя срещу Виетнам и вратаря да хукне по терена и да влезе с топката в противниковата врата.
Нещо подобно ли предлагаш Анро? :)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 юни 2010 00:45

Литекс , аз съм съгласен , че правилата са за всички , но ти дадох примера за тениса ;) Колкото и говорим друго си я има разликата , въпреки че правилата важат за всеки , иначе за засадите по-скоро клоня към твоето мнение , че е по-добре да не се бута :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
anro
Контакти:

Мнениеот anro » 29 юни 2010 00:46

merdanski написа:

Като лапе играх на различните фифи с опцията без засади и картони...
Беше забавно с Бразилия да играя срещу Виетнам и вратаря да хукне по терена и да влезе с топката в противниковата врата.
Нещо подобно ли предлагаш Анро? :)

не аз предлагам това е предложение на ФИФА

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 29 юни 2010 00:48

Анро,както я мислиш,скоро на футбола ще му викат ръгби-двата отбора строени пред противниковата врата и чакат вратарят да улучи тиквата на някой,па току виж станал гол...
Няма Меси,Шави,Иниеста...Да живее футбол тип флипер :twisted:

Потребителски аватар
anro
Контакти:

Мнениеот anro » 29 юни 2010 00:51

merdanski написа:Анро,както я мислиш,скоро на футбола ще му викат ръгби-двата отбора строени пред противниковата врата и чакат вратарят да улучи тиквата на някой,па току виж станал гол...
Няма Меси,Шави,Иниеста...Да живее футбол тип флипер :twisted:

и аз не съм съгласен още повече че съм играл професионален футбол но комерсиализацията и развитето на спорта налагат промени и босовете ще потриват ръце когато има повече зрелища и повече приходи респективно интереси да не говорим за залагания!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 юни 2010 00:52

Viktor4o_Rs написа:Литекс , аз съм съгласен , че правилата са за всички , но ти дадох примера за тениса ;) Колкото и говорим друго си я има разликата , въпреки че правилата важат за всеки , иначе за засадите по-скоро клоня към твоето мнение , че е по-добре да не се бута :mrgreen:

Само че тук говорим за футбол, а това са два различни спорта :)
Внасянето на елементи от един спорт в друг е доказало през годините, че не е добре.

Единственото нещо като електроника във футбола и това Е възможно, да има някакво микрочипче, което да индикира топката да ли е миналата гол линията или не, но тук идва един много голям въпрос:

Колко такива положения има в едно първенство, че да се вземе тази драстична промяна за чип в топката?
Ето за нашия изминал шампионат от 120 мача имаше само 3 такива спорни положения, е за три положения чипове ли да слагаме :)
Изображение

Върни се в “World Cup 2010”