Петър Василев - коментатор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Петър Василев - коментатор?

Мнениеот JackPackage » 19 юни 2010 01:51

"Каква поредна футболна драма!!!" :lol: :lol: :lol:
Кво повече да се каже за Петела, иначе фактическите му грешки са много по-малко в сравнение с онова недоразумение Иво Ангелов, който на един мач му хванах около 9-10 грешки за едно полувреме, относно кой къде играл, какъв бил, откъде отишъл там и т.н.

Култово беше на Мексико - Франция как цяло първо полувреме искаха да разкажат историята за Чакарито Ернандез, откъде му идвало името, и кво интересно имало за него, тъй като знаели че ще се появи по-късно, обаче щяха да изчакат докато влезе :lol: :lol: :lol: все пак не се сдържаха и разказаха всичко за него преди да е стъпил на терена пича :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 19 юни 2010 02:05

П.Василев не е най- лошия! То не може да се угоди на всички.

urkoto

Мнениеот urkoto » 19 юни 2010 02:06

Онова за совалката беше култово днеска, иначе гледам всички пропуснахте да отбележите как днес в игра за Англия на терена беше... как беше точно, Гари Барет :| :lol:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 19 юни 2010 02:14

urkoto написа:Онова за совалката беше култово днеска, иначе гледам всички пропуснахте да отбележите как днес в игра за Англия на терена беше... как беше точно, Гари Барет :| :lol:

rofl

Потребителски аватар
titi73
Контакти:

Re: ПЕТЪР ВАСИЛЕВ?????

Мнениеот titi73 » 19 юни 2010 03:57

blue_ power1 написа:Аз,вика,ако съм им треньор на англичаните,ще им забраня да правят стена,когато топката е на повече от 40 метра...Много тъпо изказване,направо кърти,ама няма кой да му припомни пряк свободния на Роналдиньо на световното в Япония и Ю.Корея...точно срещу Англията!!!Абе "капацитет" си е Пешо... :lol:

:mrgreen:
И аз си умрях от смях като го чух

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 19 юни 2010 07:50

емо73канар написа:Веднъж казъх,но пак ще го повторя,БНТ и БНР ,ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАКРИТЕ СЪС ЗАКОН!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

БНР е по-добре, дори доста, но БНТ-то открай време е развъдник на посредственост, при това войнстваща и възпроизвеждаща се. А колкото до Пепи - Насраната уста, /както го наричаме с другари от поне десет години/ тоя пък най за нищо не става.
За да не рече някой, че съм само негативен, Боре Касабов е добър коментатор, според мен.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 19 юни 2010 08:07

Като Мичмана втори няма, но от друга страна с това разполагаме.По-добре ли щеше да е , ако беше Мигача или Витко Саръиванов ?, съмнявам се.На мен например много ми харесва дуета водещи в студиото Алипиев - Гигова,докато другата двойка не е на тяхното ниво.Колкото и да плюем по К1 факт е , че не сме пропуснали гол (както е станало в Англия), въпреки , че картината се губи,.но по същото време проверих и на Раи 1 и ЗДФ..и там нямаше картина, дори коментар от студиото нямаше..Така, че аз подкрепям усилията на служителите в К1 да ни представят този продукт по най-добрия начин.Дори мисля, че много от мачовете, обявени за слаби се дължат на добрата презентация преди началото им , от екипите в студиото и последвалите резултати в тях ..на терена.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 19 юни 2010 08:42

Глупостите му са забавни, не чак толкова дразнещи. На мен ми е интересно какво има предвид когато казва например за Шон Райт Филипс, че притежавал добра "линейна скорост"?!?
Но по адрес на Англия изръси куп тъпотии. А хвалбите за Алжир - изумителни! Не че Англия бяха особено добри, но и Алжир освен че се бранеха не са нищо особено. Ако го слушаш без да гледаш - ще кажеш, че Алжир съсипа Англия и Капело трябва да е щастив от хикса.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 19 юни 2010 08:45

Vasko1912 написа:
toti75 написа:Ганю си е по отричането на всичко българско и родно и това си е! Вика му се манталитет из по-учените среди. Който и да коментираше пак щеше да има недоволни да го плюят. Не се сещам за коментатор от всички медии срещу който да е нямало тема в тоя форум. Ми като не са ви приятни - муте и търсиш субтитри! Пепи може да е тъпо парче кекс, обаче е в историята с много свои коментари и лафове - в добрия смисъл. Навремето през `94-та като биехме наред никой не го критикуваше, а напротив ... защо ли?!?

...защото нямаше форумчета та и там да споделяме как ни се разваля половината кеф от Пепи Василев.Аз лично не познавам човек, който да го търпи.Глупостите, които е изрекъл са хиляди- просто парче неразбиращо от футбол, ама грам.Сигурен съм, че този дивеч не е изгледал този сезон един мач от английското първенство( или въобще от някое), а днес тръгнал да прави гръмки заключения и кой как играел и кой притежавал "линейна скорост" :o . Имам чувстовто, че Василев е гледал футбол само когато работата му го налага.За клишетата и глупавите словесни каламбури да не говорим, може да се напише книга.Брат ми беше в Щатите по време на световното през 2002, налагаше се да му записвам най- култовите изказвания на лицето Василев....за да се посмее, а аз да се оплача какво съм принуден да търпя за пореден път

мързи ме да пиша иначе може да му се изкара топ 20 на простотийте, които ги повтаря всеки мач.

1."Единадесет метров наказателен удар"; "най-тежкото наказание във футбола" или както казваме нормалните хора дузпа!

2."Добър ден драги зриители и приятели на футбола" no comment

3."Английските вратари са свикнали да им връщат топката", само Пепи не разбра, че вече мноооого отдавна всички са свикнали

4."2-0 драги зриители е най-коварния резултат във футбола, не веднъж сме ставали свидетели..." и се започва една тирада, от която ако не разбираш от футбол, например ако гледа майка му на Пепи ще й стане ясно, че по добре да водиш с 1-0 отколкото с 2-0 :o

5."Ако не вкараш ще ти вкарат"... и когато някой изпусне 2-3 положения и другия отбор вкара на Пепи му е много яко, един вид знае, че така стават нещата.

и прочие, и прочие години наред Василев ни залива с така наречения си коментар.

А и тоти75, нали питаш кой не е зле- Диемите не са зле.

Искам да добавя:
6. "притежава добра линейна скорост" - е това никога не съм го разбирал - това някаква друга скорост ли е, различна от обикновената? И има ли нелинейна скорост - наистина не разбирам .....
7. "Спести усилия" - това Пепи Василев го употребява много често, обикновено придружено с укорителен тон .

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 19 юни 2010 09:42

JackPackage написа:"Каква поредна футболна драма!!!" :lol: :lol: :lol:
Кво повече да се каже за Петела, иначе фактическите му грешки са много по-малко в сравнение с онова недоразумение Иво Ангелов, който на един мач му хванах около 9-10 грешки за едно полувреме, относно кой къде играл, какъв бил, откъде отишъл там и т.н.

Култово беше на Мексико - Франция как цяло първо полувреме искаха да разкажат историята за Чакарито Ернандез, откъде му идвало името, и кво интересно имало за него, тъй като знаели че ще се появи по-късно, обаче щяха да изчакат докато влезе :lol: :lol: :lol: все пак не се сдържаха и разказаха всичко за него преди да е стъпил на терена пича :roll:

И на мен Ивайло Ангелов ми е ''любимец''.Имам чувството,че е ''изкопан'' от бригадирското движение в Хаимбоаз от средата на миналия век.То бива бива глупости ама..Селски диалект,множество турски думи,а самочувствие-на партиен секретар,завършил висшето си образование в РАБФАК.Смятам,че дори Боди Маданска или ТВ Джокондата Сашо Йовков,ще се справят по-добре от него.

Върни се в “World Cup 2010”