Германия - Испания 1/2 финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Германия - Испания 1/2 финал

Мнениеот MORSKI » 04 юли 2010 18:47

Neron написа:Какъв е Вия?1-2 гола от засада и вчерашния му 2 греди че вътре.Пълен късметлия е това е Вия.С колкото повече вазелин излезнат Испания толкова по-добре за тях.А такива оправдания че Испания не е толкова слаба като Аржентина не минават щото преди мача Аржентина-Германия всичики пишехте че само Клеси ще бие дърварите.Всички ще замлъкнат на 07.07.

Nerone, поредното ти безумно менние..... Не се усещаш какви ги говориш- какъв бил Вийя, ами по тази логика аз да попитам какъв е Клозе :mrgreen:

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 04 юли 2010 18:48

Ако Германия повтори играта си от предните два мача, не вярвам да има проблеми с испанците. Все пак очаквам резултатен мач.

Прогноза: 4-2

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 04 юли 2010 18:50

MORSKI написа:
Neron написа:Какъв е Вия?1-2 гола от засада и вчерашния му 2 греди че вътре.Пълен късметлия е това е Вия.С колкото повече вазелин излезнат Испания толкова по-добре за тях.А такива оправдания че Испания не е толкова слаба като Аржентина не минават щото преди мача Аржентина-Германия всичики пишехте че само Клеси ще бие дърварите.Всички ще замлъкнат на 07.07.

Nerone, поредното ти безумно менние..... Не се усещаш какви ги говориш- какъв бил Вийя, ами по тази логика аз да попитам какъв е Клозе :mrgreen:

Клозе може да не играе за неРеал Барця или който и да е там испански колос ама за национала е много повече.13 гола на световни финали повече имат само Роналдо и Мюлер.А и Вия няма такъв като Подолски до себе си.Ще говорим след мача ако не сте се скрили.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 юли 2010 18:52

Aми ти гледай да не се скриеш, ако Германия падне :mrgreen: И на Клозе това не му е първо световно за разлика от Вийя, който има само два мача на предното, а на това вече има 5 гола и тепърва ще вкарва още!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 04 юли 2010 18:56

MORSKI написа:Aми ти гледай да не се скриеш, ако Германия падне :mrgreen: И на Клозе това не му е първо световно за разлика от Вийя, който има само два мача на предното, а на това вече има 5 гола и тепърва ще вкарва още!

Ми Герд Мюлер има 10 гола на едно първенство ама после успява само 4 да вкара.Какво като има 5 гола това ще му е а и една нелепа контузия преди следващото световно и ще стигне Клозе ама друг път.Аз на 7ми едва ли ще мога да пиша в форума обаче това не означава че съм се скрил после като мога можем си пишем цял ден за мача квото и да е станало.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
chefzZ
Контакти:

Мнениеот chefzZ » 04 юли 2010 18:57

Не се мъчете да прогнозирате.Октоподът ще ви каже кой ще победи :D

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 04 юли 2010 18:58

Никога не съм харесвал отбори, които зависят само от един играч :? , а на това Световно Испания е точно такъв отбор ;) Все пак бих казал че шансовете са 60/40 за иберийците, но който и да бие от Испания и Германия, аз си викам за моите фаворити на финала - Уругвай или Холандия :) 8-)
Прогноза: 2:1 за Испания :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 юли 2010 18:59

Neron написа:
MORSKI написа:Aми ти гледай да не се скриеш, ако Германия падне :mrgreen: И на Клозе това не му е първо световно за разлика от Вийя, който има само два мача на предното, а на това вече има 5 гола и тепърва ще вкарва още!

Ми Герд Мюлер има 10 гола на едно първенство ама после успява само 4 да вкара.Какво като има 5 гола това ще му е а и една нелепа контузия преди следващото световно и ще стигне Клозе ама друг път.Аз на 7ми едва ли ще мога да пиша в форума обаче това не означава че съм се скрил после като мога можем си пишем цял ден за мача квото и да е станало.

Tи добре, че си човека който да каже, че това ще му е на Вийя :mrgreen: Голям си разбирач значи.... И кое ти гаранирта, че Клозе няма да се контузи- или немците са защитени "специалисте" :mrgreen: Големи глупсоти говориш!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 04 юли 2010 19:18

Това , че Мюлер няма да играе не означава нищо . След контузията на Балак - всички отписаха Германия и сгрешиха много . Както съм казвал и преди - никога , ама никога не отписвай Гермнаия .Немците играят много опростено и прагматично с много силна тактическа дисциплина , атакуват скоростно и технично - защитават се спокойно и без паника - почти не допускат грешак - това ги прави почти непобедими.
Твърдението , че Испания зависят от един човек е грешно . Испанците са супер технични и умеят да задържат топката дълго време без да я губят - когато я загубят много бързо умеят да си я връщат . Тръгне ли играта на Давид Вия - става страшно за който и да е отбор и много трудно ще останат със суха мрежа . Голямата слабост на испанците според мен е Касияс - да ме прощават мадридистите , но Икер ми се вижда несигурен от началото на световното , но все пак притежава опита и класата да защити вратата дори и да не е във форма .
Аз продължавам да си подкрепям Германия - защото казах(още преди да започне световното) , че те ще са шампиони и продължавам да го твърдя .
Очаквани един страхотен спектакъл !

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 04 юли 2010 19:43

Морски последно ти пиша и вече не знам кога ще мога нито Испания е толкова силна като 2008ма нито Германия е толкова слаба като тогава.Ако се крепиш на мача от 2008ма въобще не може да е база за сравнение.

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “World Cup 2010”