Американци ли са футболистите на САЩ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

karuzzo
Контакти:

Re: Американци ли са футболистите на САЩ?

Мнениеот karuzzo » 17 юни 2010 00:16

Ние понеже сме най-умната нация на света сме на тва дередже,а тъпите американци,тъпите французи,скучните и малоумни англичани,испанските цигани и т.н(до изреждането на всички ТЪПИ нации на целия свят)си карат по хубави пътища,играят на хубави стадиони,играят на СВЕТОВНО,имат пари за парно,хляб и всякакви подобни луксове...направо супер глупаци.Евала за темата,пожелавам ти някой ден да излезеш от селото и да стигнеш до някоя от всички тия тъпи нации да им се посмееш малко и да ги попсуваш.Току виж си променил хода на историята

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2010 00:32

ние с какво сме виновни, че за 20 години ни ограбиха напълно "лидерите " ни... Айде без да сме тъпи, а!
Макар населението ни все повече да углопява дори и след 1000 години ще сме пред "САЩТЦИТЕ" :shock: :mrgreen: :? като умствен багаж!

И не ми казвайте, че били по-добре... ТЕ живеят на КРЕДИТ, а си мислят, че имат нешщо... Утре като нямат пари да си платят вмноската и айде без къща, кола и работа... Даже долните им гащи са на лизинг!

Имаше един виц много як и уместен за случая:
"Група американски туристи пътува за Африка и гида казва още преди да са пристигнали:
- Местното население са странни хора, така че не учудвайте когато се опитват да ви убедят, че Африка е континент и е по-голяма по територия и население от Тексас".....
Нещо такова представляваше....
Колкото и да е на бъзик има доста истина в него!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 юни 2010 00:36

MORSKI написа:ние с какво сме виновни, че за 20 години ни ограбиха напълно "лидерите " ни... Айде без да сме тъпи, а!
Макар населението ни все повече да углопява дори и след 1000 години ще сме пред "САЩТЦИТЕ" :shock: :mrgreen: :? като умствен багаж!

И не ми казвайте, че били по-добре... ТЕ живеят на КРЕДИТ, а си мислят, че имат нешщо... Утре като нямат пари да си платят вмноската и айде без къща, кола и работа... Даже долните им гащи са на лизинг!

Подкрепям напълноИзображение...Aмериканците водят някакъв програмиран начин на живот и мислят само за пари.Слава богу,че не сме като тях,дано никога и не бъдем :!:

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 17 юни 2010 00:37

АМЕРИКАНЦИТЕ може да нямат огромна обща култура , но кое е по добре -
да знаеш малко , но по специалноста си и да взимаш 10 000 $
или да имаш голяма обща култура и да работиш за 500 $ ( и хората които имат обща култура в България ако не сте забелязали са над 20 години - малките които сега учат - нищо не научават )
Един голям българин го е казал : Америка са направили от пустинията рай , а ние от рая направихме пустиня !!!!!!!!! Кой е по тъпия сега ???????????

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 17 юни 2010 00:38

Американците хубаво са тъпи, ама и наши сънародници не им отстъпват по интелект. Хукнете по София, Пловдив или Варна и разпитвайте елемeнтарни въпроси да видим тогава какво ще говорите. Та те по телевизията даваха едно момиче, което не знаеше какво е станало на 22 септември...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2010 00:41

DmG написа:АМЕРИКАНЦИТЕ може да нямат огромна обща култура , но кое е по добре -
да знаеш малко , но по специалноста си и да взимаш 10 000 $
или да имаш голяма обща култура и да работиш за 500 $ ( и хората които имат обща култура в България ако не сте забелязали са над 20 години - малките които сега учат - нищо не научават )
Един голям българин го е казал : Америка са направили от пустинията рай , а ние от рая направихме пустиня !!!!!!!!! Кой е по тъпия сега ???????????

Мисля, че е по-добре да вземам 1000 -1200 лева, но да знам, че имам апартамент и утре няма да бъда изгонен!
От тези 10 000 знаеш ли колко змаинават за вноски за къщите им, апартаментите, колите, ексурзии и т.н... Храната им е ужасна, пълна е с ГМО, познати които са били там от фиданки станаха слонове :shock: :evil:
Промити мозъци със слаба култура, липса на идея за живот- цял живот ръководени от идеята за "американската мечта", която уж успяват да постигнат, а всъщност са в голяма илюзия! Ей такова население най-лесно се манипулира!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 17 юни 2010 00:47

Морски само да ти обясня с тези 1000 лева трудно можеш да си вземеш апартамент . Не трудно НЕВЪЗМОЖНО ....
В момента сигурно ги бием по това , че имаме повече собствени жилища , НО повечето е закупено или изградено по времето на комунизма , или е закупено на кредит , или е на някой баровец откраднал от държавата ( по един или друг начин )

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 17 юни 2010 00:49

MORSKI написа:
Мисля, че е по-добре да вземам 1000 -1200 лева, но да знам, че имам апартамент и утре няма да бъда изгонен!
От тези 10 000 знаеш ли колко змаинават за вноски за къщите им, апартаментите, колите, ексурзии и т.н... Храната им е ужасна, пълна е с ГМО, познати които са били там от фиданки станаха слонове :shock: :evil:
Промити мозъци със слаба култура, липса на идея за живот- цял живот ръководени от идеята за "американската мечта", която уж успяват да постигнат, а всъщност са в голяма илюзия! Ей такова население най-лесно се манипулира!

... и като ти дойде сметката за парно, ток, вода, телефон, кабелна, интернет, данъци, джиесем, памперси и храна за детето, каско на колата, бензин, храна за семейството...колко останаха от 1200-те лева?!?!?
Ти си живей спокойно в апартамента, твой си е, ама няма да излезнеш от него, защото няма да имаш пари!
Последна промяна от eMs1 на 17 юни 2010 00:50, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2010 00:50

DmG написа:Морски само да ти обясня с тези 1000 лева трудно можеш да си вземеш апартамент .
В момента сигурно ги бием по това , че имаме повече собствени жилища , НО повечето е закупено или изградено по времето на комунизма , или е закупено на кредит , или е на някой баровец откраднал от държавата ( по един или друг начин )

Не знам за теб, но масата хора в България имат апартаменти!
А някои дори имат по 2,3!
И това не са кой знае колко богати хора... просто в България навремето е било лесно да се купи апартамент...
Точно за това ни завиждат западноевропейците, които също цял живот бъхтят за да имат нещо, което ние имаме- или по-голямата част от българите имат, но не ценят!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2010 00:52

eMs1 написа:
MORSKI написа:

... и като ти дойде сметката за парно, ток, вода, телефон, кабелна, интернет, данъци, джиесем, памперси и храна за детето, каско на колата, бензин, храна за семейството...колко останаха от 1200-те лева?!?!?
Ти си живей спокойно в апартамента, твой си е, ама няма да излезнеш от него, защото няма да имаш пари!

хХХАХА- да си чул за израза, че човек се разполага според чергата си ;)
Не знам защо живеете с утопията, че в САЩ тези разходи ги няма?
Те освен месечната вноска по лизинги си плащат и текущите разходи, а там не е хич евтино и храната и другите неща- а качество-0! Та я сметни от тези 10 000 долара(които между другото са голяма сума и не всеки работи за такава там), колко ти остават чисто! Ако изобщо ти остане нещо!

Върни се в “World Cup 2010”