Мач №13: КОТ д'ИВОАР- ПОРТУГАЛИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Мач №13: КОТ д'ИВОАР- ПОРТУГАЛИЯ
Пуснаха ни мача на livescore

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- merdanski
- Контакти:
Нещо ми липсва на този мач,ама не мога да разбера какво-вувузелите ли,картината ли или смислен коментар
Не се оплаквайте и на най-добрите може да се случи
...Дано да не става такова нещо по време на мач на Германия... 
- bekono
- Контакти:
Добре , че го има в нета да си го гледаме там , че иначе всичко ще пропуснем 
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Май днес няма да хвана нито един мач
...Освен ако бразилците не бият 
...Освен ако бразилците не бият Re: Мач №13: КОТ д'ИВОАР- ПОРТУГАЛИЯ
Португалците са най-безидейния отбор на това първенство. Ама то Кейрош къде ли е направил отбор? Кот'д'Ивоар са типичен негърски отбор, в лошия смисъл - всеки си играе сам и не вижда другите и пак изглеждаха по-идейно от португалците.
Иначе, досега мислех, че ЮАР са виновни за проблемите с картината и звука, ама сега, докато БНТ нямаха сигнал си гледах мача по РТС (сръбската държавна телевизия) без проблем...
Иначе, досега мислех, че ЮАР са виновни за проблемите с картината и звука, ама сега, докато БНТ нямаха сигнал си гледах мача по РТС (сръбската държавна телевизия) без проблем...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- storm
- Контакти:
Много ме е яд на Котдивоарците мачкат целия мач и немогат да се организират да вкарат 1 гол значи пфффф.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Интересно ми е какво ще бъде мнението на всички онези "специалисти", които определяха Португалия за фаворит за титлата... Дали все още са такива оптимисти?
Мача напълно закономерно завърши Х (както и прогнозирах де), но това беше един от най-скучните мачове от началото на СП. Да видим кога ще живнат малко отборите, че се очертава това да бъде един от най-скучните мондиали...
Дано поне бразилците да ни зарадват с по-атрактивен и по-резултатен футбол, но с оглед на това, което гледахме до преди малко... няма да им е никак трудно.
Мача напълно закономерно завърши Х (както и прогнозирах де), но това беше един от най-скучните мачове от началото на СП. Да видим кога ще живнат малко отборите, че се очертава това да бъде един от най-скучните мондиали...
Дано поне бразилците да ни зарадват с по-атрактивен и по-резултатен футбол, но с оглед на това, което гледахме до преди малко... няма да им е никак трудно.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:Интересно ми е какво ще бъде мнението на всички онези "специалисти", които определяха Португалия за фаворит за титлата... Дали все още са такива оптимисти?![]()
![]()
![]()
Според мен мачовете изобщо не са скучни (с изключение на 2-3). Все пак футболът не е само голове. Мисля, че следващите мачове от групите ще са доста интересни, но във фазата на елиминациите отново ще гледаме много предпазлива игра.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
много скучен мач според мене.
много борба и почти никакви положения за гол дано поне в късния мач да има голове, че ми писна да гледам резултати като 0-0 и 1-1
много борба и почти никакви положения за гол дано поне в късния мач да има голове, че ми писна да гледам резултати като 0-0 и 1-1