Мач №13: КОТ д'ИВОАР- ПОРТУГАЛИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Мач №13: КОТ д'ИВОАР- ПОРТУГАЛИЯ

Мнениеот Tommi » 15 юни 2010 18:29

Пуснаха ни мача на livescore :lol: :lol: :o
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 15 юни 2010 18:30

Нещо ми липсва на този мач,ама не мога да разбера какво-вувузелите ли,картината ли или смислен коментар :evil: :evil: :evil:
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 15 юни 2010 18:31

Не се оплаквайте и на най-добрите може да се случи :lol: ...Дано да не става такова нещо по време на мач на Германия... :oops:

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 15 юни 2010 18:36

Добре , че го има в нета да си го гледаме там , че иначе всичко ще пропуснем :lol:
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 15 юни 2010 18:47

Май днес няма да хвана нито един мач Изображение...Освен ако бразилците не бият :lol:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 15 юни 2010 19:05

Португалците са най-безидейния отбор на това първенство. Ама то Кейрош къде ли е направил отбор? Кот'д'Ивоар са типичен негърски отбор, в лошия смисъл - всеки си играе сам и не вижда другите и пак изглеждаха по-идейно от португалците.

Иначе, досега мислех, че ЮАР са виновни за проблемите с картината и звука, ама сега, докато БНТ нямаха сигнал си гледах мача по РТС (сръбската държавна телевизия) без проблем...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 15 юни 2010 19:11

Много ме е яд на Котдивоарците мачкат целия мач и немогат да се организират да вкарат 1 гол значи пфффф.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 юни 2010 19:24

Интересно ми е какво ще бъде мнението на всички онези "специалисти", които определяха Португалия за фаворит за титлата... Дали все още са такива оптимисти? :lol: :lol: :lol:

Мача напълно закономерно завърши Х (както и прогнозирах де), но това беше един от най-скучните мачове от началото на СП. Да видим кога ще живнат малко отборите, че се очертава това да бъде един от най-скучните мондиали... :(

Дано поне бразилците да ни зарадват с по-атрактивен и по-резултатен футбол, но с оглед на това, което гледахме до преди малко... няма да им е никак трудно. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 юни 2010 19:33

megan fox написа:Интересно ми е какво ще бъде мнението на всички онези "специалисти", които определяха Португалия за фаворит за титлата... Дали все още са такива оптимисти? :lol: :lol: :lol:

Мача напълно закономерно завърши Х (както и прогнозирах де), но това беше един от най-скучните мачове от началото на СП. Да видим кога ще живнат малко отборите, че се очертава това да бъде един от най-скучните мондиали... :(

Дано поне бразилците да ни зарадват с по-атрактивен и по-резултатен футбол, но с оглед на това, което гледахме до преди малко... няма да им е никак трудно. ;)

Според мен мачовете изобщо не са скучни (с изключение на 2-3). Все пак футболът не е само голове. Мисля, че следващите мачове от групите ще са доста интересни, но във фазата на елиминациите отново ще гледаме много предпазлива игра.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 15 юни 2010 19:37

много скучен мач според мене.
много борба и почти никакви положения за гол дано поне в късния мач да има голове, че ми писна да гледам резултати като 0-0 и 1-1

Върни се в “World Cup 2010”