Мач №11: ИТАЛИЯ- ПАРАГВАЙ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- merdanski
- Контакти:
Re: Мач №11: ИТАЛИЯ- ПАРАГВАЙ
Повам да се чудя севернокорейците ли са с промити мозъци или "фенове",робуващи на нещо,което е било фактор преди 30 години!
Дано парагвайците бият.Прогнозата ми е 2:1 за Парагвай с 2 гола на Оскар Кардосо 
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
niki87 написа:Дано парагвайците бият.Прогнозата ми е 2:1 за Парагвай с 2 гола на Оскар Кардосо
Който няма да играе.

Moята прогноза за мача е равен 1-1 най вероятно.
Колкото до шанса на Италия да стане световен шампион за мене е направо не нулев ами под нулата.
И това не е защото мразя Италия, а просто защото нямат играчи от класата която имат доста други отбори.За разлика от предишни години сега даже и добри защитници нямат пък за нападателите няма смисъл да говоря на светлини години са от половината нападатели на останалите отбори.Остана им само тактическата дисциплина но това го имат поне още 10 отбора
.
Колкото до шанса на Италия да стане световен шампион за мене е направо не нулев ами под нулата.
И това не е защото мразя Италия, а просто защото нямат играчи от класата която имат доста други отбори.За разлика от предишни години сега даже и добри защитници нямат пък за нападателите няма смисъл да говоря на светлини години са от половината нападатели на останалите отбори.Остана им само тактическата дисциплина но това го имат поне още 10 отбора
acmilan написа:Именно италианският футбол съчетава в себе си тактика,мисъл,технически достойнства,характер на победител и страхотни изпълнители.
exactly
FORZA AZZURRI !!!
1-0
Fool got a big advantage over educated man: he is always pleased with himself.
YANTRA_FOREVER написа:niki87 написа:Дано парагвайците бият.Прогнозата ми е 2:1 за Парагвай с 2 гола на Оскар Кардосо
Който няма да играе.
Защо
niki87 написа:Дано парагвайците бият.Прогнозата ми е 2:1 за Парагвай с 2 гола на Оскар Кардосо
Май не искаш мач Италия-Германия по обясними причини,а
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:niki87 написа:Дано парагвайците бият.Прогнозата ми е 2:1 за Парагвай с 2 гола на Оскар Кардосо
Май не искаш мач Италия-Германия по обясними причини,аУспех на всички фенове на адзурите,отивам да поливам бъдещата победа с бираааааа
Нямам нищо против да се срещнем.С бързите ни нападатели ще ви направим льохави
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
niki87 написа:YANTRA_FOREVER написа:niki87 написа:Дано парагвайците бият.Прогнозата ми е 2:1 за Парагвай с 2 гола на Оскар Кардосо
Който няма да играе.
Защо
Имал лека травма и нямало да рискуват.Санта Круз и Бариос ще водят атаката.

Който е резерва!!
Както ипочти всички,които играят в Европа-Сантана,Барето,Круз!!
Много странно решениe поне за мене!!
Да оставиш две трети от звездите на пейката!!