Мач №5: Англия - САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Re: Мач №5, СП 2010 РЮА: Англия - САЩ

Мнениеот valdi » 12 юни 2010 19:18

Аз също съм привърженик на англичаните но мача ще е тегав..Х или минимална победа за англезите!
GG ENGLAND!!! :twisted:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 12 юни 2010 19:22

Аз очаквам победа на САЩ над силно надценената Англия. Миналата година в турнира Купата на Конфедерациите САЩ играха финал срещу Бразилия, като по пътя към финала американците отстраниха не кой да е, а супер отбора на Испания! Янките загатнаха, че имат голям потенциал и се надявам сега на световното да го разкрият. :)

Не ми се гадае за точен резултат, така че ще заложа на чиста проба късмет в прогнозата си - 3:1 за САЩ. ;) Каквото и да стане малко по-късно англетата ще берат много големи ядове с янките... ;)
Последна промяна от megan fox на 12 юни 2010 19:45, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 12 юни 2010 19:35

Очаквам интересен мач. САЩ не са за отписване. Иска ми се Англия да победи.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 12 юни 2010 19:50

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=97iTHeZ2iEE&feature=related[/youtube]
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 12 юни 2010 20:05

AnalBreaker написа:Тази вечер ще можем да наблюдаваме още един фаворит за титлата - отбора на Англия

Изображение

Изображение

Безпорен фаворит са островитяните, но в България имат много недоброжелатели.
Според мен мача ще завърши 3-0, но не съм Нострадамус. Какво е вашето мнение за дербито в тази група?

Англичаниете са претенденти за титлата точно колкото и Южна Корея... Нямат грам шанс ;) За мен този мач е Х 1:1 или 2:2

Потребителски аватар
lestat33
Контакти:

Мнениеот lestat33 » 12 юни 2010 20:15

Аз ще стискам палци за Сащ и ще се радвам да победят те.Мразя да ми напомнят че страната на футбола е Англия.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 12 юни 2010 20:37

lestat33 написа:Мразя да ми напомнят че страната на футбола е Англия.

То това, че Англия е родина на футбола не означава, че там трябва да се играе най-добрият футбол! Едното няма нищо общо с другото и подарената световна титла на Англия ясно ДОКАЗВА ТОЗИ ФАКТ!

То и Хенри Форд първи е почнал да произвежда автомобили на конвейр, за да бъдат по-масови, по-евтини и по-достъпни до хората, но американските коли определено не са най-добрите, още по-малко пък тези на Форд! ;)

Така че това коя страна се явява родина на каквото и да е... изобщо не е гаранция за качество! Ето пример и с България: В момента японците правят по-хубаво кисело мляко от нас българите, че и изнасят повече... :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 12 юни 2010 20:44

JohnnieWalker написа:
Англичаниете са претенденти за титлата точно колкото и Южна Корея... Нямат грам шанс ;)

:) Много хубав коментар, безкрайно уважавам англичаните заради верните им фенове, но е факт, че Англия е печелила една-единствена домакинска световна титла,която е доста спорна. Не само заради финала с ФРГ, а и заради четвъртфинала с Аржентина,когато несправедливо е изгонен капитана на гаучосите, а гола на Англия е от един метър засада. :|
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Казуса
Контакти:

Мнениеот Казуса » 12 юни 2010 21:04

Когато през 1876-77 г. цяла Европа е залята от възмущения от турските кланета и съчувствие към българското население, в английските вестници се пише само за подготвяната война от страна на Русия срещу Високата порта, като за страшна заплаха за Православен кръст над Босфора.
Докато Виктор Юго, Лев Толстой и редица други интелектуалци издигат глас в защита на българите, стотици английски моряци служат в Османската империя, за да помогат за извършването на геноцид над ливанското християнско население, над гръцкото християнско население, над българското християнско население...
За Англия геноцидът над православното население е "вътрешна работа на Османската империя"...
Докато граничните градчета на Руската империя правят шпалир на руската армия - освободители на България, давайки на войниците кой каквото има (дори просяците са давали копейките си), Англия поставя професионалното начало на двойния стандарт, плашейки населението си със "страшния православен кръст побит над Константинопол"...
И нито дума не се споменава в английските вестници за чистия порив на руския войник, тръгнал да освобождава братята си...
Когато Високата порта капитулира, Англия се намесва, за да намали с 2/3 територията на новоосвободена България.
И затова: мъжки полов член за кралицата на Англия и принца на Уелс; мъжки полов орган за Англия, мъжки полов орган за почти цялата британска общност!
Go USA go!
Изображение
Първият и истински форум на "Гонг": http://forum.radiogong.net

Върни се в “World Cup 2010”