Германия - Испания 1/2 финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Re: Германия - Испания 1/2 финал

Мнениеот merdanski » 08 юли 2010 00:17

ZinedineZidane написа:Този мач е продаден! Та Германия не игра нищо - явно са ги натровили! Отделно съдията си ги закла - 3 чисти дузпи! Испания - големи калитковци, имаха 1-2 удара и взеха, че вкараха и то при фаул на Пуйол в нападение! Какви да ви кажа, реално си беше между 3 и 5 на 0 за Германия, но уви!

:mrgreen: Изказването на вечерта :mrgreen:
Само ще кажа-блажени са вярващите :lol:
Взимай пример от niki87!
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 юли 2010 00:19

Честита победа на феновете на Испания - напълно заслужена ;) Някои казват , че феновете на Маншафта са предвиждали голяма победа - аз не съм писал такова нещо и не съм видял да се пишат такива неща , но карай ... Разочарован съм от играта на Германия , от тактиката на Йоги и от това , че не пусна Тони Кроос :evil: Това не беше играта на Бундестима и за съжаление Испания се превръща в черна котка за Германия :|
НО ... Има си обективни причини за тази загуба , немският тим е много млад и тепърва ще се развива и ще гази наред, а да не говорим , че и пътят им до полуфинала беше много по-труден, отколкото този на Испания ... Така че аз съм доволен от тях , надявам се да бият Уругвай и бъдещето е светло пред германския национален отбор , най-постоянният участник на световни , изиграл най-много мачове на този форум (99) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 08 юли 2010 00:21, променено общо 4 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 08 юли 2010 00:19

Наистина ли 1:0 за Испания ? Помислих си,че телевизора нещо се е развалил,защото германската машина уж щяла да мачка с 3 :0 , 4:0

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 08 юли 2010 00:21

ZinedineZidane написа:
SHAKOMINATORA написа:
ZinedineZidane написа:Този мач е продаден! Та Германия не игра нищо - явно са ги натровили! Отделно съдията си ги закла - 3 чисти дузпи! Испания - големи калитковци, имаха 1-2 удара и взеха, че вкараха и то при фаул на Пуйол в нападение! Какви да ви кажа, реално си беше между 3 и 5 на 0 за Германия, но уви!

"Много" смешно.

[offtopic]Целта му не е да е смешно, но ти явно не си чувал за ирония![/offtopic]
Viva Espana!

[offtopic]А ти не си чувал за кавички и как бива променян смисъла с тях :mrgreen:[/offtopic]

Както и да е.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 08 юли 2010 00:22

Първо искам да благодаря на всички приятели,които ми честитиха победата и специално на най-верния немски фен Ники87. Дано има повече хора като него,които умеят да приемат загубата философски и да признават силата на съперника. Въпреки,че съм болен фен на испанците откакто гледам футбол, съм сигурен,че те може да нямат друга възможност за световна титла, докато немците още на следващото първенство са минимум на полуфинал. Просто традициите са си много силни в играта футбол и някои неща са непреходни. За мен лично немците могат само да се гордеят със своето представяне в ЮАР.
Относно днешния мач смятам,че с оглед на головите положения и цялостната игра на отборите, по-силния спечели и заслужено е на финал. Честито на всички фенове на Реал Мадрид, Барселона, Валенсия, Ла Коруня, Атлетико(Мадрид), Билбао и т.н. и на всички,които подкрепят Ла Фурия. В момента се пишат златните страници на този отбор. Честито още веднъж и благодаря ти Пуйоле, че изпълни една от мечтите ми. :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 юли 2010 00:23

Viktor4o_Rs написа:Честита победа на феновете на Испания - напълно заслужена ;) Някои казват , че феновете на Маншафта са предвиждали голяма победа - аз не съм писал такова нещо и не съм видял да се пишат такива неща , но карай ... Разочарован съм от играта на Германия , от тактиката на Йоги и от това , че не пусна Тони Кроос :evil: Това не беше играта на Бундестима и за съжаление Испания се превръща в черна котка за Германия :|
НО ... Има си обективни причини за тази загуба , немският тим е много млад и тепърва ще се развива и ще гази наред, а да не говорим , че и пътят им до полуфинала беше много по-труден отколкото този на Испания ... Така че аз съм доволен от тях , надявам се да бият Уругвай и бъдещето е светло пред германския национален отбор , най-постоянният участник на световни , изиграл най-много мачове на този форум (99) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не може да е най-постоянният участник, тъй като Бразилия не е пропускала световно първенство :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 юли 2010 00:25

Tommi , немците имат най-много мачове играни на световно , така че са най-постоянният участник , достигащ почти винаги крайните фази ;) Бразилия има отпадания в групата , германците не знам да имат такива ;)
Изображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 08 юли 2010 00:26

SHAKOMINATORA написа:[offtopic]А ти не си чувал за кавички и как бива променян смисъла с тях :mrgreen:[/offtopic]

Както и да е.

[offtopic]Не искам да пълним темата с простотии! Просто се замисли по-дълбоко аз какво казах и ти какво ми отговори! Вярвам, ще ти стане ясно! Не се заяждам, но и не обичам да ми се изкривявар думите! ;)[/offtopic]
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 юли 2010 00:27

Viktor4o_Rs написа:Tommi , немците имат най-много мачове играни на световно , така че са най-постоянният участник , достигащ почти винаги крайните фази ;) Бразилия има отпадания в групата , германците не знам да имат такива ;)

Не отричам, че имат най-много мачове, но "най-постоянен участник" е нещо съвсем друго :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 юли 2010 00:28

Добре , уточнявам - най-постоянен като представяне , а не като брой участия :mrgreen:
Изображение

Върни се в “World Cup 2010”