ТВ Бисери СП 2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: ТВ Бисери СП 2010
Гостът не каза ли по едно време, че халфовете на Байерн се прегрупирали добре?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Хахаха
Тъкмо се чудех как тази вечер не чух нещо запомящо се и кореспондентката на БНТв Берлин -Мария, реши да ме зарадва:
Култово! Обичам ги всичките

Тъкмо се чудех как тази вечер не чух нещо запомящо се и кореспондентката на БНТв Берлин -Мария, реши да ме зарадва:
......играчът на Гана Кевин-Принс Боатенг и неговия ПОЛУБРАТ Жером Боатенг![]()
![]()
![]()

Invader написа:Хахаха![]()
Тъкмо се чудех как тази вечер не чух нещо запомящо се и кореспондентката на БНТв Берлин -Мария, реши да ме зарадва:......играчът на Гана Кевин-Принс Боатенг и неговия ПОЛУБРАТ Жером Боатенг![]()
![]()
![]()
Наистина му е полубрат.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Няма такова нещо! Или му е брат или не му е брат! Ако му е брат може да е роден (както е в случая, защото имат едини същи баща), доведен/заварен, но полубрат не съществуваacmilan написа:Наистина му е полубрат.

Invader написа:Няма такова нещо! Или му е брат или не му е брат! Ако му е брат може да е роден (както е в случая, защото имат едини същи баща), доведен/заварен, но полубрат не съществуваacmilan написа:Наистина му е полубрат.
Добре де имат само един общ родител.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Invader написа:Няма такова нещо! Или му е брат или не му е брат! Ако му е брат може да е роден (както е в случая, защото имат едини същи баща), доведен/заварен, но полубрат не съществуваacmilan написа:Наистина му е полубрат.
Това сега е плоско заяждане... Полубрат се подразбира- различен баща или различна майка....
Останалото е плоско заяждане..
MORSKI написа:Invader написа:Няма такова нещо! Или му е брат или не му е брат! Ако му е брат може да е роден (както е в случая, защото имат едини същи баща), доведен/заварен, но полубрат не съществуваacmilan написа:Наистина му е полубрат.
Това сега е плоско заяждане... Полубрат се подразбира- различен баща или различна майка....
Останалото е плоско заяждане..
Съжалявам, но -полубрат- може да е ок в разговорна реч, но не и от репортер на Национална телевизия, който е завършил журналистика.
За тях всичко може.
Щом си позволяват в ефир,да обсъждат брадата на Марадона(дали и как била боядисана),смятай...Нормални хора,в ефир публично,няма да си позволят да го направят.

Само Черно море.
" Ето го шпагата на отчаянието" Петър Василев на мача Германия - Гана
Моля някой да ми обясни какво означават "Авторитетна проява, авторитетна намеса, прояви авторитет и т. н. с авторитета"
Моля някой да ми обясни какво означават "Авторитетна проява, авторитетна намеса, прояви авторитет и т. н. с авторитета"
Последна промяна от sin_fen на 24 юни 2010 14:19, променено общо 1 път.
sin_fen написа:" Ето го шпагата на отчаянието"

А ти как приемаш израза:Еди кой си(името),раздава наляво на един друг(името му).Това да не е панахида и да ти раздават варено жито.Или свинска смърт и да ти раздават вино,с чаши,черпаци или каквото имат.
Само Черно море.