ТВ Бисери СП 2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Re: ТВ Бисери СП 2010

Мнениеот DeyanFCK » 21 юни 2010 14:01

[offtopic]Пиша следните редове с уговорката, че аз съм един изключително праволинеен и злобен човек. И още много негативни неща съм, но за това по-надолу.

Няколко пъти съм чел и препрочитал правилата на този форум в стремежа си да не излизам от добрия тон и да не бъда разбран погрешно, макар че допускам - не винаги ми се е отдавало. Едно нещо ми е направило впечатление. Съществува следното правило:

6. СПАМ-ът е забранен под каквато и да е форма (постове с една дума, емотикони, безсмислени коментари и т.н.) ще бъде премахван без предупреждение, а съответният автор наказан.Изключение прави Спам темата- когато има такава.

Аз лично това го тълкувам така: Изказванията на потребителите по съответната тема, определена от заглавието й, трябва да бъдат свързани с нейния смисъл и да не излизат от него, в противен случай постовете им се квалифицират като спам. Конкретно: Когато заглавието на темата е "ТВ Бисери СП 2010", то коментарите под тази тема трябва да посочват различни телевизионни бисери, направени във връзка със световното първенство по футбол през 2010 г. Ако заглавието на темата беше "Харесва ли ви коментарът и студиото на БНТ 1 за СП 2010?", то тогава дискусията по качеството, компетентността и професионализма на коментаторите щеше да бъде напълно уместна там. Там, но не и в темата "ТВ Бисери СП 2010". Защото гледам, че голяма част от мненията в настоящата тема са си спам отвсякъде.

Поради прословутата свобода на словото, останала неразбрана от голяма част от потребителите, всеки има право да пише тук "бисери" на телевизионни коментатори, които му са се сторили смешни. Хората имат различно възприятие за хумор и една и съща реплика може да разсмее някого до припадък, а друг - да остави в искрено недоумение. На мен също не всички публикувани цитати ми се виждат смешни, но няма да тръгна да обяснявам на този, който ги посочил, как няма чувство за хумор и т.н. Важното е, че на него това му се е видяло забавно. Въпрос на вкус! Такъв цитат спокойно се вписва в рамките на темата.

Не разбирам целта на геройските напъни на хората, които защитават БНТ. Хвърлянето на амбразурата по примера на героя на СССР Матросов (между другото именно Ники Ибришимов ни напомни за този подвиг по време на един от мачовете) вече не носи ордени, тъй като комунизмът в Източна Европа рухна. Всички сме наясно, че журналистите от националната телевизия не са съвършени и правят гафове. Не виждам какво толкова ако се позабавляваме малко на техните изцепки. Още повече, че има цели теливизионни предавания за гафове и грешки. Никой не протестира колко "злобни" и "праволинейни" са те.

Искам да призова всички нас, от позицията на един най-обикновен посетител в този форум, да спазваме правилата на този сайт, както и да се уважаваме взаимно. Аз си признавам, че някои от моите мнения са спам и се извинявам на всички за това. Открито моля модераторите да изтрият постовете ми, които се отклоняват от тематичния обхват, и да ме санкционират, ако сметнат това за удачно. Моля ви да не пишете нищо, когато нямате какво да казвате по съответната тема. Ако някоя тема ви дразни - не я четете. Аз поне правя така. Чрез постовете си в този форум аз съм се ръководил от две основни начала: 1. Да обогатя общата футболна култура на посетителите, като им осигуря нови и интересни четива и 2. Да призова открито за реформиране и подобряване на качеството на българската спортна журналистика. Извинявам се на всеки, който е разбрал моите намерения по някакъв различен начин.

Приятелски поздрави на всички! Нека модераторите изтрият и това мнение, ако решат, че темата трябва да се "почисти".[/offtopic]
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 21 юни 2010 14:11

DeyanFCK написа:[offtopic]Пиша следните редове с уговорката, че аз съм един изключително праволинеен и злобен човек. И още много негативни неща съм, но за това по-надолу.

Няколко пъти съм чел и препрочитал правилата на този форум в стремежа си да не излизам от добрия тон и да не бъда разбран погрешно, макар че допускам - не винаги ми се е отдавало. Едно нещо ми е направило впечатление. Съществува следното правило:

6. СПАМ-ът е забранен под каквато и да е форма (постове с една дума, емотикони, безсмислени коментари и т.н.) ще бъде премахван без предупреждение, а съответният автор наказан.Изключение прави Спам темата- когато има такава.

Аз лично това го тълкувам така: Изказванията на потребителите по съответната тема, определена от заглавието й, трябва да бъдат свързани с нейния смисъл и да не излизат от него, в противен случай постовете им се квалифицират като спам. Конкретно: Когато заглавието на темата е "ТВ Бисери СП 2010", то коментарите под тази тема трябва да посочват различни телевизионни бисери, направени във връзка със световното първенство по футбол през 2010 г. Ако заглавието на темата беше "Харесва ли ви коментарът и студиото на БНТ 1 за СП 2010?", то тогава дискусията по качеството, компетентността и професионализма на коментаторите щеше да бъде напълно уместна там. Там, но не и в темата "ТВ Бисери СП 2010". Защото гледам, че голяма част от мненията в настоящата тема са си спам отвсякъде.

Поради прословутата свобода на словото, останала неразбрана от голяма част от потребителите, всеки има право да пише тук "бисери" на телевизионни коментатори, които му са се сторили смешни. Хората имат различно възприятие за хумор и една и съща реплика може да разсмее някого до припадък, а друг - да остави в искрено недоумение. На мен също не всички публикувани цитати ми се виждат смешни, но няма да тръгна да обяснявам на този, който ги посочил, как няма чувство за хумор и т.н. Важното е, че на него това му се е видяло забавно. Въпрос на вкус! Такъв цитат спокойно се вписва в рамките на темата.

Не разбирам целта на геройските напъни на хората, които защитават БНТ. Хвърлянето на амбразурата по примера на героя на СССР Матросов (между другото именно Ники Ибришимов ни напомни за този подвиг по време на един от мачовете) вече не носи ордени, тъй като комунизмът в Източна Европа рухна. Всички сме наясно, че журналистите от националната телевизия не са съвършени и правят гафове. Не виждам какво толкова ако се позабавляваме малко на техните изцепки. Още повече, че има цели теливизионни предавания за гафове и грешки. Никой не протестира колко "злобни" и "праволинейни" са те.

Искам да призова всички нас, от позицията на един най-обикновен посетител в този форум, да спазваме правилата на този сайт, както и да се уважаваме взаимно. Аз си признавам, че някои от моите мнения са спам и се извинявам на всички за това. Открито моля модераторите да изтрият постовете ми, които се отклоняват от тематичния обхват, и да ме санкционират, ако сметнат това за удачно. Моля ви да не пишете нищо, когато нямате какво да казвате по съответната тема. Ако някоя тема ви дразни - не я четете. Аз поне правя така. Чрез постовете си в този форум аз съм се ръководил от две основни начала: 1. Да обогатя общата футболна култура на посетителите, като им осигуря нови и интересни четива и 2. Да призова открито за реформиране и подобряване на качеството на българската спортна журналистика. Извинявам се на всеки, който е разбрал моите намерения по някакъв различен начин.

Приятелски поздрави на всички! Нека модераторите изтрият и това мнение, ако решат, че темата трябва да се "почисти".[/offtopic]

Много си прав ....подкрепям!

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 21 юни 2010 14:15

AnalBreaker написа:Морски остави ги. Аз също се пробвах да им обясня, но те са праволинейни

Очевидно гледната ти точна не е била особено убедителна за да се спре с цитатите на нелепите глупости, които се ръсят в ефир. Хеле пък морсия да убеди някого с подскачането си на всеки пост и откровенното заяждане (най-неефикасния подход за убеждение). Когато нямах база за сравнение приемах грешките и си казвах, че сигурно е много трудно да се коментира по 90 минути без да сбъркаш име, пост или просто да бръщолевиш за да запълниш паузите. Оказа се, че хората на запад имат съвсем друг подход, качества и си тежат на мястото за разлика от зле облечените, неподдържани и застаряващи коментатори родно производство. Поздрави :)

Liverpool_FC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_FC » 21 юни 2010 14:19

DeyanFCK, браво - изключително точно и правилно мнение, което казва всичко по темата.

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Бисери от Световното

Мнениеот bultras4e » 21 юни 2010 14:20

Надявам се да ви е интересно :lol: :lol: :lol: :

„Още в четвъртата минута кенгурата можеха да ухапят бундес тима“
Никола Ибришимов по време на мача Германия – Австралия

"Корейците играят в схема в 2 линии. Една защитна и една ПРЕДМОСТИЕ."
Петър Василев по време на мача Южна Корея – Гърция

"Някои единици от стратегията на датския треньор получиха контузии"
Петър Василев (Холандия – Дания)

„Непростима грешка в Португалската отбрана.“
Ивайло Ангелов (Италия – Парагвай)

„Остават по-малко от 10 минути до края на мача“
в 76-тата минута на мача Италия – Парагвай.

"Кака ще бъде в най-добрата си форма в края на Мондиала, когато формата му ще е във върхова форма!"
Никола Ибришимов по време на мача Бразилия - Северна Корея

- Личи си, че двата тима нямат нужда да се разучават, бързо върви играта...
- /след 2 минути/ Очевидно отборите се проучват, изчакват се, не бързат с играта си...

Петър Василев - Румен Пайташев

"На зрителите им писна да гледат подавания по ширина - затова правят мексиканска вълна"

Петър Василев

„Резервният вратар на Южна Африка след малко ще погледне сините очи на Диего Форлан и сигурно ще се смрази от тях.“
ЮАР – Уругвай

„Пиенар се забави отново с центрирането , една идея по-бавно ...“
ЮАР - Уругвай

„Гледаме десетки милиони седят на резервната скамейка на Бразилия“
Бразилия – КНДР

„И днес Швейцария е много Швейцария!“
Испания – Швейцария

„Да видим дали съдията ще прояви чувство на хуманност спрямо австралийците , не давайки дълго продължение .... в крайна сметка главният съдия реши да бъде садист докрай давайки 3 минутно продължение!“
Никола Ибришимов. Германия – Австралия

„Домакините отново атакуват, Суарес е с топката.“
ЮАР – Уругвай

„..и както се казва може да получи гол от съблекалнята“
при влизането на резервния вратар на Южна Африка в 80-тата минута срещу Уругвай.

-"Дидие Дрогба….боли го, но кой нападател не го боли днес…

-"Но така е, уважаеми зрители, на африканските футболисти е трудно да им се установи възрастта!"

И няколко хита от предишни световни:

-"Един хърватски фен сега селебрейтва по терена"

"Успява гривата на Уйфалуши да се развее и той изчисти топката"

-"Не лош мач изнесоха отборите на Тринидад и Тобаго"

-"…на Олимпиящадион в Мюнхен, в столицата на Германия"

-"Ето, че заекът пусна зъбки"

-„прати в историята брадясалия рекорд на Гер Мюлер от 74-та година”

-"и сега приема поздравления в една непозволена за това зона”

-„опитът на италиянския вратар с поглед да изблъска топката нямаше как да успее”

Един по-стар на Петър Василев от световното ’98 във Франция - "Ето новата звезда, казва се Роналдо и има глава като рохко яйце и зъбките на Зайо Байо"

Благодарности на Мен.Бг
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Rodn1

Re: Бисери от Световното

Мнениеот Rodn1 » 21 юни 2010 14:21

Добре де разгледай се преди да пишеш...има си тема!

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 21 юни 2010 14:26

Rodn1 написа:Добре де разгледай се преди да пишеш...има си тема!

Съжалявам , не съм видял :oops:
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 юни 2010 14:33

То автора на темата май не визира само това световно, а бисерите от всички мондиали досега. ;) А в такъв случай темата си е на място. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 21 юни 2010 14:41

Ето още от предишния Мондиал :) :

"В отбора на Швейцария само вратарят играе в швейцарки тим всички останали играят в Западни отбори"

"Глезенът на Филип Деген се нуждае от ремонт."

" и той включи моторетката..."

"Саудитска Арабия е един от силно представящите се отбори от Африка"

"Мексико поведе с 1:0, след което Ацтеките изравниха резултата"

"Приятна вечер драги радиослушатели..."

"Мненията не са на страната на дебютантите от Тринидад и Тобаго"

"Резултатът между отборите на Тринидат и Тобаго е 0:0"

"Напомням ви отново за мача между... Ан ... Ен ... Ъ-ъ-ъ ... Аржентина и Кот'д Ивор "

"Вчера колежката Антония Близнакова ми се обади че го била пипнала..."

"Роберто Карлош запали ръкавиците на Плетикоса"....."урърът беше със скорост 100 км/ч"

"Балак се опита да коментира... Ъъъъ.......комуникира с Клозе."

"Бекъм...удър с десния крак към вратата...ъ-ъ-ъ с левия де...."

"...Да видим сега дали англичаните ще пътуват за Щутгарт, или ще пътуват за Щутгарт..."

"Треньорът на Англия Свен-Горан Ларсон"

"Откакто е начело на холандския отбор Марко ван Бастен не познава вкуса на победата"

"Още две лалета се притекоха на помощ"

"Ван Дер Ваарт... чудесен удар сега! Рууд Ван Нистелроой бе човекът който отправи удара"

"Много болезнено бе състоянието на футболист в червена фланелка." (мача Холандия - Кот д'Ивоар 2:1)

"Тежки минути за лалетата, съвсем повяхнаха последните минути."

"Тези латиноамерикански съдии, повечето от които приличат на герои от филма "Брилянтин"

Потребителски аватар
dell78
Контакти:

Мнениеот dell78 » 21 юни 2010 14:45

Ето че неговите съотборници(на Еузебио) владеят топката :) :)

Върни се в “World Cup 2010”