Германия - Испания 1/2 финал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- peter_kachov
- Контакти:
Re: Германия - Испания 1/2 финал
Мача е непредвидим, дотолкова с колко ще бие Германия. Може би нова четворка или нещо подобно. Финал Холандия - Германия ще бъде идеалния завършек на първенството.
Вия може да вкара в последните 2 мача 2 гола и да ви изведе до победа, ама тоя път Испания е аут от финалите.
Финал Холандия - Германия
Финал Холандия - Германия
Германия щяха да са фаворити но без Мюлер мача е 50-50 .Не виждам кой може да го замени. Ла фурия са по слаби от 2008 но пак са си класа и реално очаквам Х продължения и дузпи което ще е пагубно за 2 та отбора няколко дни преди финала!
От видяното до сега се забелязва, че Испанците господ ги пази. Победа за Испания. Някой ще стане СШ за първи път. Според мен с най-голям шанс е Испания, след това е Холандия.
105 години / 4 поколения ботевисти!
Tom Kruz написа:Германия щяха да са фаворити но без Мюлер мача е 50-50 .Не виждам кой може да го замени. Ла фурия са по слаби от 2008 но пак са си класа и реално очаквам Х продължения и дузпи което ще е пагубно за 2 та отбора няколко дни преди финала!
Уникална класа са, щом правят 1:0 с Парагвай едвам-едвам...
peter_kachov написа:Мача е непредвидим, дотолкова с колко ще бие Германия. Може би нова четворка или нещо подобно. Финал Холандия - Германия ще бъде идеалния завършек на първенството.
Ще видим, ще си говорим после, много ми е интересно, ако Германия падне какво ще говорите

Прословутата халфова линия на Испания показа само че може да задържа топката, нищо креативно,за съжаление на испанците Висенте дел Боске, не показва особени качества като национален треньор. Вия изнася топки центрира, играе чудесно но май само той, което не стига а да и Пуйол отзад не е оня Пуойл, за мене тази Испания е по слаб отбор от отбора преди 2 години.Ако не стане нещо извънаредно Гернамия си бие.
Германия е фаворит, Испания има шанс ако Вия започне да подава
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
MORSKI написа:peter_kachov написа:Мача е непредвидим, дотолкова с колко ще бие Германия. Може би нова четворка или нещо подобно. Финал Холандия - Германия ще бъде идеалния завършек на първенството.
Ще видим, ще си говорим после, много ми е интересно, ако Германия падне какво ще говорите
И на мен ми е много интересно

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
- Neron
- Контакти:
Какъв е Вия?1-2 гола от засада и вчерашния му 2 греди че вътре.Пълен късметлия е това е Вия.С колкото повече вазелин излезнат Испания толкова по-добре за тях.А такива оправдания че Испания не е толкова слаба като Аржентина не минават щото преди мача Аржентина-Германия всичики пишехте че само Клеси ще бие дърварите.Всички ще замлъкнат на 07.07.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!