5-те грешки на Марадона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: 5-те грешки на Марадона

Мнениеот Tommi » 04 юли 2010 16:00

Captain Stottlemeyer написа:
Tommi написа:
Разликата наистина е огромна, защото ти може би не знаеш, че Пеле е 3-кратен, повтарям 3-кратен световен шампион (1958, 1962 и 1970 год.). :)

Може би знаеш, че Пеле е бразилец, а Марадона - аржентинец ;)

Не разбрах, какво пречи това на Пеле да бъде най-големият, наред с Бекенбауер и Кройф. :)

Имам предвид, че не може да сравнянаш играчи по броя на спечелените титли. Все едно да кажа, че Хамшик е по-велик от Гигс, защото словакът е играл на 1/8 финал на световно първенство, а уелсецът не е ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 юли 2010 16:11

Tommi написа:Аржентинците отпаднаха и всички специалисти започнаха с оценките :lol: :lol:

Тук си прав, не си струва да се спори с хора, според които не Марадона, а щабът трябвало да реди отбора. :lol: Може би, г-жа Кристина Фернандес де Кирхнер също участва в този щаб?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Явно и ти си такъв голям специалист - бъди щастлив. :lol:

Ще ме извиниш, но нещо ти изпускам мисълта :? :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 юли 2010 16:51

Футболният бог не направи никакви грешки-просто мача се разви неблагоприятно.Има и такива дни

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 юли 2010 16:58

Tommi написа:
Tommi написа:Аржентинците отпаднаха и всички специалисти започнаха с оценките :lol: :lol:

Тук си прав, не си струва да се спори с хора, според които не Марадона, а щабът трябвало да реди отбора. :lol: Може би, г-жа Кристина Фернандес де Кирхнер също участва в този щаб?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Явно и ти си такъв голям специалист - бъди щастлив. :lol:

Проблемът си е твой. :lol: Все пак, жокер: Г-жа Кирхнер е президент на Аржентина.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 юли 2010 17:13

Tommi написа:
Не разбрах, какво пречи това на Пеле да бъде най-големият, наред с Бекенбауер и Кройф. :)

Имам предвид, че не може да сравнянаш играчи по броя на спечелените титли. Все едно да кажа, че Хамшик е по-велик от Гигс, защото словакът е играл на 1/8 финал на световно първенство, а уелсецът не е ;)[/quote]

Сравнението ти не е особено сполучливо, защото за разлика от Уелс, Аржентина е била на 14 световни първенства и е двукратен световен шампион. И Пеле и Марадона са участвали на световни първенства, само че първият на малко повече от другия, бил е малко повече пъти световен шампион от другия и е вкарал малко повече голове през своята кариера от другия. И не е играл хандбал "с божията си ръка", а футбол. :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 юли 2010 17:16

Tommi написа:
Captain Stottlemeyer написа:Тук си прав, не си струва да се спори с хора, според които не Марадона, а щабът трябвало да реди отбора. :lol: Може би, г-жа Кристина Фернандес де Кирхнер също участва в този щаб?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Явно и ти си такъв голям специалист - бъди щастлив. :lol:

Проблемът си е твой. :lol: Все пак, жокер: Г-жа Кирхнер е президент на Аржентина.

Добре съм запознат коя е госпожа Кирхнер, но въпреки това не схващам какво се опитваш да кажеш, но няма значение.

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 04 юли 2010 17:17

1.Наркотиците
2.Наркотиците
3.Наркотиците
4.Наркотиците
5.Наркотиците
“Прост народ - слаба държава”

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 04 юли 2010 17:25

Пеле си е Пеле, а Марадона е Марадона играли са през различно време и на различни позиции на терена няма как да се каже кой е по добър все едно слушам спора Гунди или Стоичков безмислен безмислен и пак безмислен.
За мене лично откакто гледам футбол вече повече от 20 години по добър от Марадона не съм виждал може би Зидан, Меси и стария Роналдо преди да стане един дебел плондер са на неговото ниво всички други просто са на светлини години от Марадона.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 юли 2010 17:26

Captain Stottlemeyer написа:Сравнението ти не е особено сполучливо, защото за разлика от Уелс, Аржентина е била на 14 световни първенства и е двукратен световен шампион. И Пеле и Марадона са участвали на световни първенства, само че първият на малко повече от другия, бил е малко повече пъти световен шампион от другия и е вкарал малко повече голове през своята кариера от другия. И не е играл хандбал "с божията си ръка", а футбол. :mrgreen:

За да сравниш двама футболисти трябва да гледаш индивидуалните им изяви, а не отборните им успехи ;).

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 юли 2010 17:31

Това е най-добрият отбор на Аржентина от 30 години насам (предишните не ги помня), даже в Мексико, когато станаха шампиони, бяха по-слаби, ама тогава имаха Марадона в отбора. Хич не съм сигурен, че с няколко пенсии, които другите трябва да покриват, щеше да е по-добре. А това, че понеже някой ръсел простотии, затова със сигурност бил слаб треньор, съм го слушал много пъти - за стария Пенев, за Рехагел, за Арагонес, за Брайън Клъф. Не знам доколко Марадона е взимал сам решенията си, доколко е било нещо като с Германия на предишното световно (там се видя - с Льов, без Клинсман е същото, с Клинсман, без Льов - в Байерн - не баш), ама този стил на игра е доста по-различен от стила на Билардо.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “World Cup 2010”