А,и добавям Асамоа Гиан,футболиста с най-много шутове към противниковата врата на това световно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
acmilan написа:Луис Суарес е прекрасен футболист и много се радвам за него и Уругвай!Наистина днес спаси отбора си и показа какво значи да се стремиш да помогнеш всячески за страната си!Пожелавам титла на урусите и Луис Суарес да вкара два гола на финала
kostura_1912 написа:acmilan написа:Луис Суарес е прекрасен футболист и много се радвам за него и Уругвай!Наистина днес спаси отбора си и показа какво значи да се стремиш да помогнеш всячески за страната си!Пожелавам титла на урусите и Луис Суарес да вкара два гола на финала
mfca написа:Абсолютно НЕ съм съгласен с автора на темата. За първи път на това световно гледам цял мач и този ми направи най-негативно впечатление от отбора на Уругвай. Не може да си класа и да не отбележиш две положения сам с/у вратата. Колкото и да не ми е симпатичен Форлан мога спокойно да пусна същата тема, но с неговото име. Ето той е голям и класен играч. А това, че Суарез спаси гол в 120 мин. на мача - ок, от тактическа гледна точка бе правилвно решението му. Но първо това не изкупва вината му за 2-та невероятни пропуска, които щяха да докарат мача само до 90-на мин. А и мисля, че вместо с волейболни приоми можеше и с по-футболни да извади тази топка от голлинията.
В крайна сметка щом момчето играе на този форум и се раздава за родината си винаги има място за похвали!
Mourinio написа:Това е играчът на това Световно, а не като разни смешници, на които изобщо не им пука за националния отбор, в който играят, както много добре се изрази един от пишещите във форума - ''такиваи играчи доказват, че футболът е много повече от една игра''
http://vbox7.com/play:b2302e30
Sagittarius написа:Разбира се,че има място,не за друго,ами защото е много ярък паралела между действията на Суарез на голлинията в 120 минута - избиване с коляно,после ново избиване с ръка и примерно на един наш Манолев в 92 минута в Белгия,където даже не пробва поне да хване белгиеца за краката,да го събори,да хване топката...абе да направи нещо,за да покаже,че ако трябва там на голлинията ще умре,но топката няма да я премине без бой!Как ще оставиш да ти отбележат гол в самия край без никаква борба?Затова му се кефим на Суарез,защото съдията може да се*е както си иска,може да стават всякакви ситуации,но никога не бива да се предаваш,да развяваш бялото знаме,а да си готов на всякаква саможертва в именто на Родината си....а нашия играч?Той реши да се предпази миличкия да не го ритнат в главата примерно....Впрочем досега Суарез бележи решителни голове на Мондиала,а това,че пропуснал от удобна ситуация не е никакъв аргумент да коментираме безспорната му класа(45 мача с 46 гола за Аякс през сезона) и,че е най-добрия играч на Уругвай.А за да има някой от Аржентина,то спокойно може да сложиш Лео Меси,който играе не като нападател,а като плеймейкър и е изработил досега абсолютно всеки един аржентински гол.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост