Луис Суарез - футболист на Мондиал 2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Re: Луис Суарез - футболист на Мондиал 2010

Мнениеот Molotov » 03 юли 2010 11:27

За Принс не знам,но на мен най-голямо впечатление ми правят Мезут Йозил, Мюлер , Снайдер , Форлан ( и преди съм го гледал как играе,но на световното е фантастичен ) , Вия ( за него няма и кво да коментираме,като нищо да е голмайстор на първенството,без него Испания са закопани ) ии Майкон,без който Бразилия и до тука немаше да стигне :P

А,и добавям Асамоа Гиан,футболиста с най-много шутове към противниковата врата на това световно :roll: Вчера не му беше ден .
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
kostura_1912
Контакти:

Мнениеот kostura_1912 » 03 юли 2010 11:51

acmilan написа:Луис Суарес е прекрасен футболист и много се радвам за него и Уругвай!Наистина днес спаси отбора си и показа какво значи да се стремиш да помогнеш всячески за страната си!Пожелавам титла на урусите и Луис Суарес да вкара два гола на финала ;)

:!:

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 03 юли 2010 11:57

kostura_1912 написа:
acmilan написа:Луис Суарес е прекрасен футболист и много се радвам за него и Уругвай!Наистина днес спаси отбора си и показа какво значи да се стремиш да помогнеш всячески за страната си!Пожелавам титла на урусите и Луис Суарес да вкара два гола на финала ;)

:!:

Тук вече се поувлякохте. Е дори да стигнат до финал, дори и да бият на финала, дори и да е с повече от 2 гола...то едва ли Суарез може да вкара 2 гола в един мач след вчерашните му изпълнения сам с/у вратата. :)
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 03 юли 2010 11:58

Уникален Луис Суарес!Много се радвам,че Уругвай е на 1/2 финал!След 40 дълги години,които хората са чакали,техният национален тим отново е сред четирите най-добри в света!И вчера показаха как се играе.Супер психика и много важна намеса на Суарес.Дори дузпата да беше влязла,той направи това,което трябваше.В последните секунди на мача изби два пъти от гол линията,втирят път с ръка,видяхме колко емоционално изживяваше случващото се на терена.Затова харесвам южноамериканския футбол,играят със сърце,с heart.Помислете си само,какво е ставало в Бразилия вчера.На второ поредно Световно кралете на футбола отпадат на 1/4 финалната фаза.Но хората го изживяват и го мислят,играят футбол.

Потребителски аватар
toni_montana
Контакти:

Мнениеот toni_montana » 03 юли 2010 12:05

mfca написа:Абсолютно НЕ съм съгласен с автора на темата. За първи път на това световно гледам цял мач и този ми направи най-негативно впечатление от отбора на Уругвай. Не може да си класа и да не отбележиш две положения сам с/у вратата. Колкото и да не ми е симпатичен Форлан мога спокойно да пусна същата тема, но с неговото име. Ето той е голям и класен играч. А това, че Суарез спаси гол в 120 мин. на мача - ок, от тактическа гледна точка бе правилвно решението му. Но първо това не изкупва вината му за 2-та невероятни пропуска, които щяха да докарат мача само до 90-на мин. А и мисля, че вместо с волейболни приоми можеше и с по-футболни да извади тази топка от голлинията.
В крайна сметка щом момчето играе на този форум и се раздава за родината си винаги има място за похвали! ;)

+1 пък и много арогатен ми изглежда,което ме дразни !

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 03 юли 2010 12:15

Това момче радва душата като го гледаш. В Аякс показваше страхотна игра и форма последния сезон, показва я и на Монидала. Сигурен съм, че ще го забележат големите отбори.
[offtopic]Божията ръка вече е негова - така каза той. :lol:[/offtopic]
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

urkoto

Мнениеот urkoto » 03 юли 2010 12:26

Абе Суареш, че е палав, палав е, ама много неприятно впечатление ми направи как през целия мач имаше едно тъъъънко съдийско рамо по посока Гана... както преди това имаше тънко съдийско рамо по посока Бразилия... :roll:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 03 юли 2010 12:40

Много ми е смешно като чета хвалебствените коментари за Суарес. Значи Анри, Меси, Марадона и т.н., всички те са подлеци, щом са играли с ръка в еди-коя си ситуация, а уругваецът вече е оправдан от всеки и е поставен на пиедестал. Не разбирам логиката!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 03 юли 2010 12:50

Mourinio написа:Това е играчът на това Световно, а не като разни смешници, на които изобщо не им пука за националния отбор, в който играят, както много добре се изрази един от пишещите във форума - ''такиваи играчи доказват, че футболът е много повече от една игра''

http://vbox7.com/play:b2302e30

Изображение Абсолютно съм съгласен, лична саможертва за общото благо е много рядко срещано явление в съвременния свят. Да не забравим обаче,че разстоянието между Ада и Рая снощи при дузпата в 120-минута беше една педя. :) За мен Суарес е играч на турнира. Не знам какво може да се случи в останалите мачове, някой да го задмине :?

Sagittarius написа:Разбира се,че има място,не за друго,ами защото е много ярък паралела между действията на Суарез на голлинията в 120 минута - избиване с коляно,после ново избиване с ръка и примерно на един наш Манолев в 92 минута в Белгия,където даже не пробва поне да хване белгиеца за краката,да го събори,да хване топката...абе да направи нещо,за да покаже,че ако трябва там на голлинията ще умре,но топката няма да я премине без бой!Как ще оставиш да ти отбележат гол в самия край без никаква борба?Затова му се кефим на Суарез,защото съдията може да се*е както си иска,може да стават всякакви ситуации,но никога не бива да се предаваш,да развяваш бялото знаме,а да си готов на всякаква саможертва в именто на Родината си....а нашия играч?Той реши да се предпази миличкия да не го ритнат в главата примерно....Впрочем досега Суарез бележи решителни голове на Мондиала,а това,че пропуснал от удобна ситуация не е никакъв аргумент да коментираме безспорната му класа(45 мача с 46 гола за Аякс през сезона) и,че е най-добрия играч на Уругвай.А за да има някой от Аржентина,то спокойно може да сложиш Лео Меси,който играе не като нападател,а като плеймейкър и е изработил досега абсолютно всеки един аржентински гол.

Дано има повече хора,които да мислят като теб. Абсолютно съм съгласен за Манолев и за всичко,което си написал. Този мач с Белгия е точно олицетворение на всичко ставащо в българския футбол. А върха на всичко беше махмурлията Караджов,който дремеше до Мъри на скамейката. :x
Последна промяна от Madridist на 03 юли 2010 12:57, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 юли 2010 12:58

Суарез е една от звездите на Световното, дори и без играта му с ръка снощи.... :!:
Защо ?
-в 5 мача има 3 гола и 2 асистенции, победен гол срещу Мексико, 2 гола с/у Корея, 2 асистенции срещу ЮАР в мача "рубикон" в групата
Ако трябва да се използва хокейната терминология - Суарез има 5 точки по системата гол+пас, в това отношение е един от лидерите в класацията ;)

-Дуото Форлан-Суарез както и очаквах мачка на Световното :mrgreen: Двамата имат общо 6 отбелязани гола, май само Игуаин-Тевез са със същия брой от нападателните двойки на Мондиала.... :)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “World Cup 2010”