Всички други отбори с изкючение може би на Испания дойдоха с по малки торбички и като гледам как вървят нещата не само ще си ги напълнят ами ще трябва да си вземат по още една торбичка
Звезди или медийни балони
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Звезди или медийни балони
Балони бяха Французи, Италиянци и Англичани и трите отбора дойдоха с много звезди големи торби и си тръгнаха след безобразно слаба игра на прехвалените си звезди.
Всички други отбори с изкючение може би на Испания дойдоха с по малки торбички и като гледам как вървят нещата не само ще си ги напълнят ами ще трябва да си вземат по още една торбичка
.
levskarinvt написа:Fichango написа:Определено Меси е прехвален. От мачовете с Интер е ясно, че с персонално пазене е нищо и половина.
А това не важи ли по принцип за всеки футболист?Колкото и да си добър не можеш сам да се надиграваш с трима човека,които са готови да ти счупят краката само и само да не ти дадат да играеш футбол(горе-долу такава беше ситуацията в мача с Интер).Все пак футбола е ОТБОРНА игра и това поне до момента ясно се вижда и на Световното първенство,което е много по-добре.Така,че за какви балони,за какви дирижабли си говорим?
Целта на Интер не беше да му счупят краката.Барселона бяха далеч по-грубият отбор...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Според мен причината е в умората, някой от звездите на тва Световно, които се представиха зле са играли по над 70 мача, а тия наще тука в България от 30 мача се оплакват
въпреки, че зимната ни пауза е 3 месеца и половина, а лятната 2 месеца и половина
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
levskarinvt написа:Fichango написа:Определено Меси е прехвален. От мачовете с Интер е ясно, че с персонално пазене е нищо и половина.
А това не важи ли по принцип за всеки футболист?Колкото и да си добър не можеш сам да се надиграваш с трима човека,които са готови да ти счупят краката само и само да не ти дадат да играеш футбол(горе-долу такава беше ситуацията в мача с Интер).Все пак футбола е ОТБОРНА игра и това поне до момента ясно се вижда и на Световното първенство,което е много по-добре.Така,че за какви балони,за какви дирижабли си говорим?
Пълни глупости, футболистите на Интер вобще не играха грубо в тези мачове, аз не знам какво си гледал ти...
- JohnnieWalker
- Контакти:
santiliana написа:Не знам според Вас, но според мен на това световно първенство се потвърди факта, че провъзгласяваните в световните медии за "мега звезди" играчи, се оказаха само медийни балони. Имам впредвид прехваления Лео Меси, който едва ли не е приет за по- добър от великия Диего Марадона (но поне засега му е още рано), "машината" за голове- Уейн Рууни, "великите" играчи от Англия- Лампард, Джерард, Тери и пр., многомилионните супер, мега, хипер и не знам си какви още звезди от Италия и Франция... Според мен това СП показа истината за състоянието на футбола в световен мащаб, за неговото развитие по отношение на това, че тази игра е преди всичко колективна и отдавна е минало времето на "човека- отбор". Такива, каквито бяха през годините Платини, Зико, Марадона, Роналдо и Зидан... Просто вече всичко е подчинено на колектива, а всеки опит за някаква солова акция и опит за своеобразно самоизтъкване от горепосочените "звезди" беше ликвидиран още в самия му зародиш...От друга страна пред очите ми се откриха потенциални играчи от световна класа като тези на Гана, на Словакия, Уругвай и т.н. Които и без осигурения медиен и рекламен комфорт, показаха, че по нищо не отстъпват на уж най- добрите...
Ето къде се бил скрил Къци Въпцаров
- Trueplayer
- Контакти:
Прехваленият Лео Меси ??? Супер смешен си,предполагам,че си фен на Реал М след като си от Левски....не ме питай как познах.... такива като теб се познават от далече
Не се прави на репортер ... просто е смешно,единствените прехвалени и то не за първи път за англичаните.
Не се прави на репортер ... просто е смешно,единствените прехвалени и то не за първи път за англичаните.
- levskarinvt
- Контакти:
Linkydj написа:levskarinvt написа:Fichango написа:Определено Меси е прехвален. От мачовете с Интер е ясно, че с персонално пазене е нищо и половина.
Пълни глупости, футболистите на Интер вобще не играха грубо в тези мачове, аз не знам какво си гледал ти...
Значи това го написах образно казано.
Имало трима, не ме разсмивай основно Снайдер спираше 3/4 от атаките и то по мега смешния начин. Ясно е че Меси е прехвален. Просто халфовата линия на Барса е най-добрата в света. Треньора им за нищо не става ... Жозе им показа колко са смешни 65 минути да не направиш нищо. Защо Баерн М не бяха така срещу Юнайтед, като пак Юнайтед игра с 10 човека отзад ?
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
-
THE G.A.M.E
Донякъде съм съгласен с автора на темата .... сещам се, какво има напредвид !
Но, някои от посочените "УЖ" за разочарование играчи, си играха добре !
Но, повечето ..... че и цели отбори, наистина бяха набедени за "голяма работа" !
Като цяло, доста от знаковите футболисти ( маркетинговите, прехвалените ) .... играха под нивото си !
Но .... те целите им отбори играха ганкиното .....
Но, някои от посочените "УЖ" за разочарование играчи, си играха добре !
Но, повечето ..... че и цели отбори, наистина бяха набедени за "голяма работа" !
Като цяло, доста от знаковите футболисти ( маркетинговите, прехвалените ) .... играха под нивото си !
Но .... те целите им отбори играха ганкиното .....
Феновете на Меси не дават лоша дума да се каже по негов адрес, но това е самата истина, а и авторът на темата не споменава само името на вашият идол! И какво е това оправдание, че играел на различна позиция - още по-зле, защото в момента го водят нападател...къде са му головете?
Много правилна констатация, тука не говориме за звездите на световния футбол, а за мега-звездите, носители на златната топка! Един вкаран гол от К.Роналдо не мисля, че оправдава очакванията към тях!?
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"