Ръката на Анри - всичко се връща....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Ръката на Анри - всичко се връща....
Много точно заглавие.Веселата панаирджийска комадна,начело с палячото Доменек си получи заслуженото.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
jindo написа:Извинявам се за нелепата ми грешка. Добре, че винаги се намират безгрешни хора за да ме поправят
Не помня да съм твърдял че съм безгрешен....просто поправих една грешка която всеки може да допусне...

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Марш в кокошкарника, мършави петелчета. Ама никой не им е виновен, изпокараха се всичко живо в техния лагер.
Големите звезди с големите пари. Ще следя заглавията във френската преса.
Големите звезди с големите пари. Ще следя заглавията във френската преса.
Нетрябваше да е Франция а Ейре те със сигурност щяха да се представят по-добре.Дори и България според мене би се представила по-добре
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
Жалко за Франция-слабия треньор и лошия колектив ги провалиха съвсем заслужено.Никога не съм виждал по слаб Рибери..футболист който трябваше заедно с Малуда да дърпа конците в средата на терена.А защитата просто беше трагична и то при наличието на Саня,Галас и Евра
Надявам се че при Лоран Блан-петлите отново ще показват романичен и класен футбол

amoros написа:Ето един добър пример как със добри даже отлични футболисти и слаб треньор се проваля всичко.Явно и самите футболисти бяха нещо в конфликт и помежду си.Малко като нашите във волейбола супер играчи като едници и нищо на големи първенства.В смисъл шампиони което заслужават
на глупавото изказване за отличните футболисти и лошия треньор, нямаше да анпиша коментар, но да ги сравняваш с волейболистите тия мангали, дето се псуват и бият като в някой хоремак..... (да депортират 2-ма в африка и няма повече да има скандали и "детективи", дето да раздават справедливост и бойкотират тренировки)
пп и не съм съгласен с автора на темата: ако логиката ти е вярна, тогава Франция е получила този подарък като наказание за: http://www.youtube.com/watch?v=oQQiaAtKFcs&feature=fvwИ зашо сега съдбата да си им връща... тогава просто се реваншираше на Ирландия...

Последна промяна от Alex на 22 юни 2010 19:42, променено общо 1 път.
[center]
[/center]

- merdanski
- Контакти:
merdanski написа:jindo написа:Това първенство надминаха всички очаквания - три загуби. Ха да им е честито!
Откога 0-0 се брои загуба![]()
![]()
![]()
Не бе,просто се плаша да не вземат сега Доменек за тренер на националите,че без пари ще го дават
-
- Контакти:
Madridist написа:Unforgiven_M написа:garfild8 написа:Вярно е че,всичко се връща.Франция незаслужено се класираха,а сега ще отпаднат най-заслужено.
+1
+2
+3

Така им се пада
Гадни франчуля 

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Точно така - всичко се връща
И ръката на Анри , и Жоел Киню , и съмнителната титла от 98-ма
Поздрави на астролога Доменек