Гърция-Аржентина

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: Гърция-Аржентина

Мнениеот AnalBreaker » 22 юни 2010 21:50

1 на 0 за Узаки Зорбас и компания
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 22 юни 2010 22:03

Тоя Демикелис сефте го виждам да играе толкова чисто и безгрешно :evil:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 юни 2010 22:04

AnalBreaker написа:1 на 0 за Узаки Зорбас и компания

И после сиртаки в таверната,ядене и пиене цяла нощ,цял ден спане и после защо имат такъв бюджетен дефицит :mrgreen: :lol: :lol: [offtopic]Това беше шега,в която е заложена известна доза истина ;)[/offtopic]
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 юни 2010 22:05

Прави ми впечатление,че огромната конкуренция в атака кара нападателите на Аржентина да действат егоистично в дадени ситуации.Всеки иска да изпъкне и да е на терена.Дали обаче това няма да им изиграе лоша шега по-нагоре...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 22 юни 2010 22:09

Абе тоя Верон прилича на асматик! Личи си, че "момчето" издъхва на терена. Ако Аржентина играят с Бразилия, тоя на 10 мин ще е гроги!

На аржентинците им се разминава 3-4 пъти вече да бъдат поведени! Дали няма да станем на изненадата?
Един ИСТИНСКИ българин !

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 юни 2010 22:22

Тоя Макси... ще ми скъса с нервите! Баси играча - не може да даде 2 точни паса един след друг! Все дава някакви спорни пасове, връща топката назада супер рисковано..., единиятпът за малко да го изненадат неприятно Демикелис... просто ясно защо Макси е резерва, но се чудя защо изобщо Марадона го е викнал на световното!!!

Иначе както очаквах Рехагел е налял бетона, но съм изненадан, че аржентинците така аристократично пропиляват редките шансове, които им се отварят!

С тази антиигра на Гърция и с тази мързелива (в този мач) Аржентина... мача отива към скучно 0:0. Дано двата отбора ме опровергаят през второто полувреме. :)

П.П. Рефера не разбирам защо пести картоните за всичките нарушения срещу Меси?! :evil: Още след първият фал трябваше да почне да раздава жълти картони, за да не го потрошат тъпите гърчиля! Дано през второто полувреме да раздава по-съвестно картоните, ако ще това да означава да изгони 2-3 гърци - след като не могат да играят футбол и го обръщат на ръгби... да си получават заслужените наказания!
Последна промяна от megan fox на 22 юни 2010 22:25, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 22 юни 2010 22:25

Уважаемата г-жа водеща : "На полувремето се шегувахме , че и треньорът е влязъл да се защитЯва ! " Покъртителна мисъл.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 юни 2010 22:29

megan fox написа:Тоя Макси... ще ми скъса с нервите! Баси играча - не може да даде 2 точни паса един след друг! Все дава някакви спорни пасове, връща топката назада супер рисковано..., единиятпът за малко да го изненадат неприятно Демикелис... просто ясно защо Макси е резерва, но се чудя защо изобщо Марадона го е викнал на световното!!!

Как може да се чудиш защо Макси е в отбора :? Ти гледал ли си други негови мачове :?:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 22 юни 2010 22:30

megan fox написа:Тоя Макси... ще ми скъса с нервите! Баси играча - не може да даде 2 точни паса един след друг! Все дава някакви спорни пасове, връща топката назада супер рисковано..., единиятпът за малко да го изненадат неприятно Демикелис... просто ясно защо Макси е резерва, но се чудя защо изобщо Марадона го е викнал на световното!!!

Иначе както очаквах Рехагел е налял бетона, но съм изненадан, че аржентинците така аристократично пропиляват редките шансове, които им се отварят!

С тази антиигра на Гърция и с тази мързелива (в този мач) Аржентина... мача отива към скучно 0:0. Дано двата отбора ме опровергаят през второто полувреме. :)

П.П. Рефера не разбирам защо пести картоните за всичките нарушения срещу Меси?! :evil: Още след първият фал трябваше да почне да раздава жълти картони, за да не го потрошат тъпите гърчиля! Дано през второто полувреме да раздава по-съвестно картоните, ако ще това да означава да изгони 2-3 гърци - след като не могат да играят футбол и го обръщат на ръгби... да си получават заслужените наказания!

Ако човек не е гледал мача ще си помисли , че са го убили от ритане , а всъщност не бяха чак толкова груби нарушенията. Също така бяха в началото на мача, нямаше нужда обстановката да се изнерви още от началото. Съдията си знае работата :)
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 22 юни 2010 23:07

Аре..."грците не можеа да украднат вратата"
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Върни се в “World Cup 2010”