п.п
@megan fox - вече сме 21ви век, не знам какво повече да ти кажа...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
jindo написа:Изгледах интервютата след мача и мога да кажа, че в Германия е доста голяма еуфория, но не виждам как ще победят Испания или Холандия. Все пак съставът е млад, треньорът познава играчите отлично и кой знае какво ще стане
п.п
@megan fox - вече сме 21ви век, не знам какво повече да ти кажа...
valdi написа:Германия,Италия и Бразилия могат да победят всеки един отбор на планетата,когато и да е,в каквато и форма да се намират!
niki87 написа:valdi написа:Германия,Италия и Бразилия могат да победят всеки един отбор на планетата,когато и да е,в каквато и форма да се намират!
Това е най-точното мнение тази вечер...Бих добавил и Аржентина,но да видим,най-интересното тепърва предстои
valdi написа:Германия,Италия и Бразилия могат да победят всеки един отбор на планетата,когато и да е,в каквато и форма да се намират!
Tommi написа:niki87 написа:valdi написа:Германия,Италия и Бразилия могат да победят всеки един отбор на планетата,когато и да е,в каквато и форма да се намират!
Това е най-точното мнение тази вечер...Бих добавил и Аржентина,но да видим,най-интересното тепърва предстои
А аз бих добавил, че Бразилия винаги е с класа над всички останали
Viktor4o_Rs написа:Бе чак винаги не е , миналото световно не впечатлиха особено
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта