ТВ Бисери СП 2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Re: ТВ Бисери СП 2010

Мнениеот DeyanFCK » 18 юни 2010 18:45

[offtopic]Извинявам се за лекия офтопик, но това постоянно наричане на американците "янки" определено ме дразни. Американците са толкова янки, колкото германците са "шваби", а българите - "шопи". Коментаторът, който иначе коментира сравнително добре и ненатрапчиво, се скъса да използва това определение. Добре знаем, че янките населяват американския североизток.[/offtopic]
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 18 юни 2010 18:46

Tommi написа:Гостът в студиото: "Жълтият картон на Финдли е по-загадъчен от усмивката на Мона Лиза" :lol: :lol:

Точно за този човек нямаш право да говориш.Не знам дали си му чел материалите,но това е може бе най-добрият журналист , за който съм чувал!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 юни 2010 18:52

Rodn1 написа:
Tommi написа:Гостът в студиото: "Жълтият картон на Финдли е по-загадъчен от усмивката на Мона Лиза" :lol: :lol:

Точно за този човек нямаш право да говориш.Не знам дали си му чел материалите,но това е може бе най-добрият журналист , за който съм чувал!

Честно да ти кажа, не ме интересува дали е добър журналист или не ;) Според мен такива сравнения при анализ на футболен мач са малко излишни ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 18 юни 2010 19:22

Rodn1 написа:

За кого говорите?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 18 юни 2010 19:58

AnalBreaker написа:
Rodn1 написа:

За кого говорите?

За Иво Иванов, които бе известен преди време с кореспонденциите си от Щатите за БНТ и всяка от тях завършваше с:" За новините на БНТ от Канзас сити, това беше Иво Иванов" ;) Великолепен баскет анализатор и коментатор на Американските спортове ръгби, футбол, хокей и т н
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 18 юни 2010 20:04

Гледайте световното по радиото...там поне картината е по постоянна от колкото по БНТ...
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 18 юни 2010 20:31

paskal40 написа:Гледайте световното по радиото...там поне картината е по постоянна от колкото по БНТ...

Уважавам безкрайно много Гонг каго медия, но за да сме коректни към БНТ трябва да кажем че те са платили за да излъчват мачовете, докато от Дарик не са дали нито стотинка за това, а ползват на аванта сигнала. С други думи леко като ромите - не плащат за това което ползват. Та затова е нужно малко повече увжение към БНТ, заради които и радиото печели. Ако те са коректни ще си го признаят
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Liverpool_FC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_FC » 18 юни 2010 21:11

А тогава какво да кажем, когато Дарик пращат кореспонденти да отразяват всякакви спортни събития на майната си, където често никоя медия няма представители. Нещата не са толкова едностранчиви...

Liverpool_FC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_FC » 18 юни 2010 22:58

Пепи Василев: “Прочете ли нещо в погледа на Дейвид Бекъм?”

Андрей Демирев: “Има защитна дълбочина в играта на Алжир...”

Пепи Василев: “Аз лично съм притеснен от формата на Глен Джонсън”

Пепи Василев: “Какво става с Англия? Това се питат всички. Дори тези фенове, които само фактът, че се видяха на видеостената, раздвижи духовете им”

Пепи Василев: “Колко хитро Раис МБоли сложи тялото и после ръцете си...”

Liverpool_FC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_FC » 18 юни 2010 23:07

Пепи Василев: “Капитанът Джерард намери кога да се подхлъзне!” - не го е срам!!!

Пепи Василев: “В такива случаи реферът винаги слага по едно рамо на бранителите” – добре, че не слага нещо друго...

Върни се в “World Cup 2010”