Луис Суарез - футболист на Мондиал 2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Луис Суарез - футболист на Мондиал 2010
Тея латиноамериканците имат егати психиката. Не требват. Парагвай ,ако стигнат до дузпи ,Ла Фурия да му мисли.

- Sagittarius
Не всички латиноамериканци са с такава психика.Уругвай е на едно ниво с Бундестимът,о бразилците както нагледно видяхме са и си остават лабилни с моменти проблясъци(когато срещнат по-лабилни от тях).Пак ще се повторя за уросите-хора успели да победят 1:2 Бразилия на финал на Мондиал,насред Маракана пред 200 000 бразилци - това са просто психически и морално железни хора с воля за победа и битка докрай
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Наистина проявата му беше похвална вчера ,но ако и неговите съотборници не бяха реализирали дузпите ,и ако Муслера не бе спасил два удара тази проява просто оставаше в историята.Така че целия отбор на Уругвай впечатли с духа си.Но това е епизодична проява ,така че според мен за сега футболисти на Мондиала са Томас Мюлер ,Месут Йозил ,Принс Боатенг и донякъде Игуаин и Санйдер.
Не че се заяждам, но ако ми кажеш този играч "Игуаин" защо си го сложил в листата ще те почерпя. Не може да се намаже и на малкия пръст на Суарез. Принс Боатенг-една нагла чернилка, чиято уста знае прекалено много. За останалите сам що годе съгласен. Снайдер наистина е великолепен.
Абсолютно НЕ съм съгласен с автора на темата. За първи път на това световно гледам цял мач и този ми направи най-негативно впечатление от отбора на Уругвай. Не може да си класа и да не отбележиш две положения сам с/у вратата. Колкото и да не ми е симпатичен Форлан мога спокойно да пусна същата тема, но с неговото име. Ето той е голям и класен играч. А това, че Суарез спаси гол в 120 мин. на мача - ок, от тактическа гледна точка бе правилвно решението му. Но първо това не изкупва вината му за 2-та невероятни пропуска, които щяха да докарат мача само до 90-на мин. А и мисля, че вместо с волейболни приоми можеше и с по-футболни да извади тази топка от голлинията.
В крайна сметка щом момчето играе на този форум и се раздава за родината си винаги има място за похвали!
В крайна сметка щом момчето играе на този форум и се раздава за родината си винаги има място за похвали!

“Прост народ - слаба държава”
-
- Контакти:
Жертва себе си за успеха на цялата нация,рядко се срещат подобни неща,много се радвам за Уругвай!
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
chrisbosh написа:Наистина проявата му беше похвална вчера ,но ако и неговите съотборници не бяха реализирали дузпите ,и ако Муслера не бе спасил два удара тази проява просто оставаше в историята.Така че целия отбор на Уругвай впечатли с духа си.Но това е епизодична проява ,така че според мен за сега футболисти на Мондиала са Томас Мюлер ,Месут Йозил ,Принс Боатенг и донякъде Игуаин и Санйдер.
Не че се заяждам, но ако ми кажеш този играч "Игуаин" защо си го сложил в листата ще те почерпя. Не може да се намаже и на малкия пръст на Суарез. Принс Боатенг-една нагла чернилка, чиято уста знае прекалено много. За останалите сам що годе съгласен. Снайдер наистина е великолепен.
Честно казано колкото да има някой от Аржентина

- Sagittarius
Разбира се,че има място,не за друго,ами защото е много ярък паралела между действията на Суарез на голлинията в 120 минута - избиване с коляно,после ново избиване с ръка и примерно на един наш Манолев в 92 минута в Белгия,където даже не пробва поне да хване белгиеца за краката,да го събори,да хване топката...абе да направи нещо,за да покаже,че ако трябва там на голлинията ще умре,но топката няма да я премине без бой!Как ще оставиш да ти отбележат гол в самия край без никаква борба?Затова му се кефим на Суарез,защото съдията може да се*е както си иска,може да стават всякакви ситуации,но никога не бива да се предаваш,да развяваш бялото знаме,а да си готов на всякаква саможертва в именто на Родината си....а нашия играч?Той реши да се предпази миличкия да не го ритнат в главата примерно....Впрочем досега Суарез бележи решителни голове на Мондиала,а това,че пропуснал от удобна ситуация не е никакъв аргумент да коментираме безспорната му класа(45 мача с 46 гола за Аякс през сезона) и,че е най-добрия играч на Уругвай.А за да има някой от Аржентина,то спокойно може да сложиш Лео Меси,който играе не като нападател,а като плеймейкър и е изработил досега абсолютно всеки един аржентински гол.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Честно казано колкото да има някой от Аржентина,иначе за Принс не съм съгласен.Много полезен играч.И не само ,че замести Есиен добре ,а и игра по-силно от играча на Челси.
Аржентинците са такива головодници, но феновете не искат да го проумеят. Минаха 1/8 финала и вече са спечелили титлата. Не знаят какво мисли Германия по въпроса. А Испания ? А Холандия на финал ? Много време има до титлата

А защо никой не пише и две думи за другия футболист (за съжаление не знам кой точно) който също се опита да играе с ръка, но топката отиде към Суарез, а не към него. Дайте да му сложим и на него една титла играч на световното.
След края на фианла двамата да направят една руска рулетка за да се разбере кой е по достоен.
След края на фианла двамата да направят една руска рулетка за да се разбере кой е по достоен.
Много ми е симпатичен Суарес, през сезона в доста мачове го гледах в любимия ми Аякс. Малко нестандартен е, което го прави по-интересен. Естествено, снощи той спаси урусите с цената да пропусне мача на живота си. Наистина е един от най-добрите, но лидер там е Фурлан.