Аржентина-Германия 1/4 финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Boogeyman
Контакти:

Re: Аржентина-Германия 1/4 финал

Мнениеот Boogeyman » 28 юни 2010 01:17

unist_gp написа:това е мач между два братски народа. архентиците са си още малко нацисти (с изкл. Марадона, той е комунист!), но подобно явление се наблюдава и в Бавария.
архентинците са ставали два пъти съвсем незаслужено световни шампиони, веднъж заради Хунтата и веднъж заради Богдан Дочев. германците са ставали повече от заслужено веднъж (1990), а за другите два пъти срещу Унгария и Холандия се знае, че не всичко е било в реда на нещата.
въпреки че имам любими отбори като Гана и Холандия в този мач съм за Германия.

тя и 90-та не им е много чиста работата ама както и да е :)
Fool got a big advantage over educated man: he is always pleased with himself.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 28 юни 2010 01:19

Madridist написа:
unist_gp написа:това е мач между два братски народа. архентиците са си още малко нацисти, но подобно явление се наблюдава и в Бавария.
архентинците са ставали два пъти съвсем незаслужено световни шампиони, веднъж заради Хунтата и веднъж заради Богдан Дочев. германците са ставали повече от заслужено веднъж (1990), а за другите два пъти срещу Унгария и Холандия се знае, че не всичко е било в реда на нещата.
въпреки че имам любими отбори като Гана и Холандия в този мач съм за Германия.

Точно пък тази титла от 1990 на германците не знам защо да е заслужена. Дузпата с която печелят е доста спорна :geek:

е да, дузпата беше малко спорна, но съдията беше мексиканец :mrgreen:
а в мача от групата Архентина-СССР 2-0, Марадона изби топката с ръка от голлинията. Архентина падна от Камерун, направи равен с Румъния, би научно-фантастически тогава Бразилия на осминафинал (бразилците удариха 3 греди,а небесните направиха една атака в цял мач), после срещу Югославия победа с дузпи, в коят Марадона проспусна... направиха един мач като хората срещу Италия на полуфинала, който спечелиха с дузпи. щеше да е малко нахално да станат по гръцки и световни шампиони тогава...

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 28 юни 2010 01:21

Домакинските титли са най-нагласената работа. Англия 1966, Германия 1974, Аржентина 1978, Франция 1998. Особено Франция 1998 имам чувството, че бразилците бяха или надрусани, или са им дали пачки пари преди мача :!: Тогава заради Франция промениха правилника за засадите :!: Франция са най-измисления световен шампион последните 20 години :!:
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 юни 2010 01:24

Аржентина са добри,но аз си симпатизирам на Германия,така че дано немците продължат! :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 28 юни 2010 01:24

Аре аре всичките титли по тази логика са незаслужени и на Англия и на Франция и на Бразилия.
Въобще като се замисля май няма и един истински шампион като изключим може би Уругвай 50-та година тази тяхна титла със сигурност никой не я отрича и най вече онези 200 000 бразилци на Маракана :) ;)

Потребителски аватар
Boogeyman
Контакти:

Мнениеот Boogeyman » 28 юни 2010 01:27

Botevist_1912 написа:Домакинските титли са най-нагласената работа. Англия 1966, Германия 1974, Аржентина 1978, Франция 1998. Особено Франция 1998 имам чувството, че бразилците бяха или надрусани, или са им дали пачки пари преди мача :!: Тогава заради Франция промениха правилника за засадите :!: Франция са най-измисления световен шампион последните 20 години :!:

всичко е измислено въпросът е маркетинга да върви ......1 милярд оборот правят хората за година (до сега) :mrgreen:
Fool got a big advantage over educated man: he is always pleased with himself.

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 28 юни 2010 01:28

Споко бе хора,има още 5 мача дотогава.Както е тръгнало със съдийските грешки току виж някой 1/8 финалисти не се яви на мач и отменят световното :)
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 28 юни 2010 01:31

иНАЧЕ ОЧАКВАМ ДА ПАДАТ ГОЛОВЕ,А СЪДИИТЕ ДА НЕ ПРЕЧАТ...
4-2 ЗА АРЖЕНТИНА
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 28 юни 2010 01:34

Boogeyman написа:
Botevist_1912 написа:Домакинските титли са най-нагласената работа. Англия 1966, Германия 1974, Аржентина 1978, Франция 1998. Особено Франция 1998 имам чувството, че бразилците бяха или надрусани, или са им дали пачки пари преди мача :!: Тогава заради Франция промениха правилника за засадите :!: Франция са най-измисления световен шампион последните 20 години :!:

всичко е измислено въпросът е маркетинга да върви ......1 милярд оборот правят хората за година (до сега) :mrgreen:

Аз не съм фен на конспиративните теории, но след такива съдийски грешки днеска сериозно вече почвам да се замислям. Днеска ми стана жал за мексиканчетата. Играха добре момчетата, даже в началото греда удариха, можеше да поведат в резултата, а вместо това дойде гола от очевидна 3 метрова засада! Ами не е честно :!: Това и съдия от В група сигурно няма да направи такава грешка :!:
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 28 юни 2010 01:34

Германия,1974г.-Майер, Фогтс, Брайтнер, Шварценбек, Бекебауер, Грабовски, Оверат, Г. Мюлер, Хьонес, Бонхоф, Хьолценбайн, Нигбур, Клеф, Хьотгес, Вимер, Кулман, Нетцер, Хайнкес, Флое, Херцог, Капелман, Кремерс. Треньор: Хелмут Шьон.
Какво нагласено първенство,ако не беше така,тези футболисти никога нямаше да триумфират :lol: ...Стига сте писали глупости,че само се излагате :!:

Върни се в “World Cup 2010”