Кой е откритието на шампионата?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Кой е откритието на шампионата?!
На мен много ми хареса вратаря на Гана ...Ричарт Кингстан ако не се лъжа.Незнам нов ли е стар ли е ама много ми хареса ! Също от гана Номер 3 Гиан....Този с 18 номер от Италианци вчера направи прекрасен мач...до преди това не го бях чувал :D Вкара гол, асистенция..отмениха му и гол 
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Витек е играл в Нюрнберг,Лил...така че одавна са го открили.Иначе според мен:Бонгани Кумало,Винсънт Енеяма,Ефрен Хуарез,Ки-Сунг Йонг,Рафик Алиш,Уинстън Рийд,Валтер Бирса.Май станаха много ама като цяло има и още млади и недоказани все още играчи,които правят впечатление.

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Samoyl написа:На мен много ми хареса вратаря на Гана ...Ричарт Кингстан ако не се лъжа.Незнам нов ли е стар ли е ама много ми хареса ! Също от гана Номер 3 Гиан....Този с 18 номер от Италианци вчера направи прекрасен мач...до преди това не го бях чувал :D Вкара гол, асистенция..отмениха му и гол
Кингсън е на 31 и има най-много мачове за нац.отбор за всички времена.А Гиан също е вече доказан играч-играе в Рен ,а и вкарваше голове още на СП 2006 както и на КАН 06,08...

- merdanski
- Контакти:
Бих отличил когото и да е от отбора на Нова Зеландия-при едва 9 легионери,с 2-ма играчи без клуб,да отпаднеш без загуба,след като си считан за боксова круша...Това не е ли една приятна изненада на първенството?
- santiliana
АЗ !!! Шегувам се, естествено. Не може да се посочи с лека ръка кой е откритието на шампионата поради няколко причини:
1. Още е твърде рано за това, все пак са минали само мачовете в групите;
2. От показаното досега се забелязва, че сочените за фаворити (с малко изключения) са свалили нивото и така почти всички отбори изглеждат като че ли равностойно СЛАБИ. Почти не се забеляза, поне до този момент една спираща дъха атака или някое фамозно изпълнение, след което да е станал запаметяващ гол... Някак си, поне на мен, ми бледнее това първенство, дали и от самата АБОРИГЕНТСКА обстановка (Африка още не е дорасла за такива форуми), дали от нещо друго- но на този етап не намирам играч или отбор, които да посоча за откритие на първенството... Дано до края му да видим вече нещо наистина впечатляващо- от световна класа. Както трябва и да бъде!
1. Още е твърде рано за това, все пак са минали само мачовете в групите;
2. От показаното досега се забелязва, че сочените за фаворити (с малко изключения) са свалили нивото и така почти всички отбори изглеждат като че ли равностойно СЛАБИ. Почти не се забеляза, поне до този момент една спираща дъха атака или някое фамозно изпълнение, след което да е станал запаметяващ гол... Някак си, поне на мен, ми бледнее това първенство, дали и от самата АБОРИГЕНТСКА обстановка (Африка още не е дорасла за такива форуми), дали от нещо друго- но на този етап не намирам играч или отбор, които да посоча за откритие на първенството... Дано до края му да видим вече нещо наистина впечатляващо- от световна класа. Както трябва и да бъде!
М'Боли, Локхед, Елия, "Chicharito" Ернандес, Тулио Танака, Абе, Ендо, Матсуи (японския Гатузо), Енрике Вера, Фелън, Тае Се, Ваядарес.
Последна промяна от enguerino на 25 юни 2010 15:35, променено общо 1 път.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
За мен откритието е Фабио Коентрао
Иначе добре се представят Владимир Вайс, Хорхе Валдивиа, Никола Нкулу, Симон Кяер, Андре Аю, Принс Таго
Иначе добре се представят Владимир Вайс, Хорхе Валдивиа, Никола Нкулу, Симон Кяер, Андре Аю, Принс Таго
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Хонда и Демпси от Щатите.
Не виждам все още подчертано открояващ се футболист.
-
skorpinoks
- Контакти:
1-Йозил (Германия)
2-Хонда (Япония)
3-Мболи (Славия)
4-Мюлер (Германия)
5-Целият отбор на Н.Зенландия

2-Хонда (Япония)
3-Мболи (Славия)
4-Мюлер (Германия)