Изненадата на това световно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- Червен_до_гроб
- Контакти:
Re: Изненадата на това световно
Чили , Уругвай и Швейцария. 

- norsk levskar
- Контакти:
LUDAKIS написа:Споредд вас кой отбор ще изненада с представянето си на това световно първенство ?
Според мен единият отбое ще е Дания. Много техничен и бърз отбор показа потенцияла си срещу Камерун и ако успеят да изчистят малкото грешки то определено ще бъдат много корави (каквито са и в момента) . Ромедал, Бентнер, Томасон, Кяер , Агер и компания стигнат поне до полуфинал с оглед слабата игра на "силните" отбори.
Дргият отбор който според мен ще стигне по далеч от 1/8 финал ще е КНДР. Изнесоха много добро представление срещу Бразилия и с нетърпения очаквам следващия им мач който е решаващ. "Комунягите" имат много добра защита и много технички и бързи крила, което ги прави много опасни на контраатака.
Съгласен съм с теб за Дания,че може да направи нещо повече,и само да те поправя,че не се пише Кяер,а Шяер(на датски и норвежки kj-ш).А за Северна Корея бях писал и преди,че ще са изненада,срещу Бразилия ако не беше паднал техния гол,мача щеше да свърши 0-0.Очаквам да направят добри игри срещу другите два отбора.Също ми харесаха как играят Чили и Мексико.
Не е важно,колко акъл имаш.Важно е да ти дойде навреме
)))!!!

Червен_до_гроб написа:Чили , Уругвай и Швейцария.
т.е искаш да кажеш че испанците няма да преминат груповата фаза?

Определено вчера датчаните много ми харесаха,а от латинска америка ще има много сериозно присъствие в последната фаза на турнира..като изключим колосите Аржентина и Бразилия..отбори като Мексико Уругвай Парагвай могат да стигнат далеч..
- Червен_до_гроб
- Контакти:
valdi написа:Червен_до_гроб написа:Чили , Уругвай и Швейцария.
т.е искаш да кажеш че испанците няма да преминат груповата фаза?![]()
Определено вчера датчаните много ми харесаха,а от латинска америка ще има много сериозно присъствие в последната фаза на турнира..като изключим колосите Аржентина и Бразилия..отбори като Мексико Уругвай Парагвай могат да стигнат далеч..
Това си е лично мое мнение..сега ще се изредят 5 човека след мен които ще кажат, че съм луд, но не виждам какво ще направят Испания с тази бездушна игра която показаха в мача с Швейцария.Имаха сигурно 20 атаки и нито един гол не вкараха..какво повече искаш !?

Червен_до_гроб написа:valdi написа:Червен_до_гроб написа:Чили , Уругвай и Швейцария.
т.е искаш да кажеш че испанците няма да преминат груповата фаза?![]()
Това си е лично мое мнение..сега ще се изредят 5 човека след мен които ще кажат, че съм луд, но не виждам какво ще направят Испания с тази бездушна игра която показаха в мача с Швейцария.Имаха сигурно 20 атаки и нито един гол не вкараха..какво повече искаш !?
Не съм за Испания, но въпроса е какво ще направят Швейцария с тази защитна игра. Ок срещу Испания да играят така може да се приеме, но Швейцария и на миналото СП не допусна гол и си тръгна безславно.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
FIFA 100
- Червен_до_гроб
- Контакти:
enguerino написа:Не съм за Испания, но въпроса е какво ще направят Швейцария с тази защитна игра. Ок срещу Испания да играят така може да се приеме, но Швейцария и на миналото СП не допусна гол и си тръгна безславно.
На миналото световно Швейцария отпадна на 1/8 финал.

Червен_до_гроб написа:enguerino написа:Не съм за Испания, но въпроса е какво ще направят Швейцария с тази защитна игра. Ок срещу Испания да играят така може да се приеме, но Швейцария и на миналото СП не допусна гол и си тръгна безславно.
На миналото световно Швейцария отпадна на 1/8 финал.Може би се бъркаш с европейкото 2008-ма.
Мне точно на СП имаха шанс за нещо повече и Украйна ги отсрани след дузпи.
Copa América Top Scorer: 1991
FIFA 100
FIFA 100
-
Труден въпрос .....
Като изключим фаворитите, които всички ги знаем ..... аз смятам, че ще има поне 3 тима от Южна Америка ..... на 1/4 финалите !
Даже смятам .... че сред тия 8 четвъртфиналисти .... европейските отбори, ще са по малко от половината !
Това, ако не е изненада ...... незнам кое ще е ! ...
Та .... по конкретно - Уругвай, Парагвай, Мексико, САЩ .... можеби и Кот' Д Ивоар.
Тези тимове според мен .... бихме могли съвсем спокойно да ги видим сред 8-те най добри в света.
Не говоря за 1/8 финали .... защото, преминаването на груповата фаза ( евентуално ) ... на гореизброените от мен отбори, според мен - няма да е никаква изненада !
Като изключим фаворитите, които всички ги знаем ..... аз смятам, че ще има поне 3 тима от Южна Америка ..... на 1/4 финалите !
Даже смятам .... че сред тия 8 четвъртфиналисти .... европейските отбори, ще са по малко от половината !
Това, ако не е изненада ...... незнам кое ще е ! ...

Та .... по конкретно - Уругвай, Парагвай, Мексико, САЩ .... можеби и Кот' Д Ивоар.
Тези тимове според мен .... бихме могли съвсем спокойно да ги видим сред 8-те най добри в света.
Не говоря за 1/8 финали .... защото, преминаването на груповата фаза ( евентуално ) ... на гореизброените от мен отбори, според мен - няма да е никаква изненада !
Янките ще са изненадата(приятна разбира се).
ФРАНЦИЯ