Петър Василев - коментатор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- TSHABALALA
- Контакти:
Re: Петър Василев - коментатор?
мен пък П.Василев ми се нрави...обаче тея дето коментират шампионската лига много ме дразнят
Тогава когато....
Този вездесъщ
звучи ли ви познато
Този вездесъщ

звучи ли ви познато
Каакъв,каакъв гол,кааква кааква поредна футболна драма
Смея да твърдя,че... 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:Каакъв,каакъв гол,кааква кааква поредна футболна драмаСмея да твърдя,че...
http://www.youtube.com/watch?v=PCfrsF6BCn8

When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
Писна ми от тия коментари,щом не ви харесва "скапаната" телевизия БНТ,не я гледайте.Има италянски,испански,английски и други телевизии по които може да гледате световното.Аз лично съм доволен от тяхната работа
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]
Re: ПЕТЪР ВАСИЛЕВ?????
maximalniq написа:На мен пък ми харесва.И гласът му и начина му на коментиране на мачовете...![]()
+1

- rebelheartous
- Контакти:
Madridist написа:armei4et0 написа:НА МЕН ВСИЧКИ КОМЕНТАТОРИ НА БНТ1 МИ ХАРЕСВАТ ... Мен ме дразнят по PROBG и RINGTV![]()
![]()
![]()
И този ли ти харесва![]()
Пичът е прав. Да не би Борето Касабов, дето включва кресчендото на всяко центриране или тоя другия от Ринг на мачовете на ЦСКА, който винаги плюе по червения тим, да са по-добри? Единствено коментаторите на Евроспорт (Данчо Божинов и Чешанков) са над всички.
- aisogludingfioler
- Контакти:
Не дразни толкова много. От всичките коментатори той и Ники Ибришимов са що-годе търпими. Ивайло Ангелов например е няма такъв дразнещ елемент... Ако някой ръси бисери, то това е точно той...
ПП - Аз съм пък Ники Ибришимов.
ПП - Аз съм пък Ники Ибришимов.

kacho1914 написа:Писна ми от тия коментари,щом не ви харесва "скапаната" телевизия БНТ,не я гледайте.Има италянски,испански,английски и други телевизии по които може да гледате световното.Аз лично съм доволен от тяхната работа
Абсолютно вярно и точно на който не му харесва има копче за смяна на канала. Наше село това произвежда. Щом не ви харесва на слушайте никой не ви кара на сила !!!

Ганю си е по отричането на всичко българско и родно и това си е! Вика му се манталитет из по-учените среди. Който и да коментираше пак щеше да има недоволни да го плюят. Не се сещам за коментатор от всички медии срещу който да е нямало тема в тоя форум. Ми като не са ви приятни - муте и търсиш субтитри! Пепи може да е тъпо парче кекс, обаче е в историята с много свои коментари и лафове - в добрия смисъл. Навремето през `94-та като биехме наред никой не го критикуваше, а напротив ... защо ли?!?