Мач № 4: Аржентина - Нигерия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
-
Blue_Girl
- Контакти:
Re: Мач № 4: Аржентина - Нигерия
The G.A.M.E:
Разбирам, че Аржентина ти е фаворит, в което няма лошо.
Обаче във футбола всичко е възможно.
Разбирам, че Аржентина ти е фаворит, в което няма лошо.
Обаче във футбола всичко е възможно.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
2-1 за Аржентина
NinkaBG написа:Доставиха ли Ви удоволствие актовете от вера?
На мен ми бяха скучни,особено втория акт.Първият беше по-добре.Но шума по време на акт е много лош
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
аржентина в наи-добрия случаи да минат групата,стига сте се побарвали меси тва меси онова..........с хаинце и верон нема как да стане!
Абе може Марадона да не е някои треньорски гений но може така да ги надъха(надявам се не с нещо забранено) че да станат като пружинки.Той дори се държи като някакъв фен,постоянно споменава как Меси бил по добър от него,да видим кое ще е по добрия метод дали хладнокръвна и без емоций Бразилия и Англия или леко разхайтената банда на Марадона.Колкото до мача може и да завърши с разгром,ако им тръгне на Аржентина ще става страшно за всеки аи съм забелязъл че африканските отбори като не става нещо по тяхното бързо се отчайват.
buffon написа:Абе може Марадона да не е някои треньорски гений но може така да ги надъха(надявам се не с нещо забранено) че да станат като пружинки.Той дори се държи като някакъв фен,постоянно споменава как Меси бил по добър от него,да видим кое ще е по добрия метод дали хладнокръвна и без емоций Бразилия и Англия или леко разхайтената банда на Марадона.Колкото до мача може и да завърши с разгром,ако им тръгне на Аржентина ще става страшно за всеки аи съм забелязъл че африканските отбори като не става нещо по тяхното бързо се отчайват.
Доста истини каза.
Може би равен.
Марадона до момента не показва, че може да води стойностно Аржентина. Също така и до момента Меси нищо не играе за националния.
Марадона до момента не показва, че може да води стойностно Аржентина. Също така и до момента Меси нищо не играе за националния.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Jeff Ament
- Контакти:
"Гаучосите" без особенно напрежение ще вземат мача.След равните мачове от вчера,очаквам победи за Англия и Аржентина.
Последна промяна от Jeff Ament на 12 юни 2010 12:54, променено общо 1 път.
12 март 1912 г.

Аз на световни когато нашите ги няма винаги съм за Англия и Аржентина просто първото СП което гледах беше 86-та и така.
За мача се надявам Аржентина да успеят да излъжат Нигерия като за първи мач ще е добре, но знае ли човек още помня финала на Олимпиадата в Атланта когато Нигерия победиха. И още един факт последния мач на Дон Диего с националната фланелка беше 94-та точно срещу Нигерия и Аржентина тогава излъга омразните за нас по онова време нигерийци, а после всички знаете какво се случи с Диего и нашата приказка.
Ще си позволя една чисто логическа и прагматична прогноза, европейски отбор извън Европа никога до сега не е ставал световен шампион, следващото СП е в Бразилия и едва ли някой ще им позволи 2 пъти по ред в днешно време да станат световни шампиони на бразилците, а Меси е футболист №1 в света в момента т.е не от фенски пристрастия, които си признах по-горе, а чисто прагматически логиката сочи Аржентина световен шампион за 2010 г.
За мача се надявам Аржентина да успеят да излъжат Нигерия като за първи мач ще е добре, но знае ли човек още помня финала на Олимпиадата в Атланта когато Нигерия победиха. И още един факт последния мач на Дон Диего с националната фланелка беше 94-та точно срещу Нигерия и Аржентина тогава излъга омразните за нас по онова време нигерийци, а после всички знаете какво се случи с Диего и нашата приказка.
Ще си позволя една чисто логическа и прагматична прогноза, европейски отбор извън Европа никога до сега не е ставал световен шампион, следващото СП е в Бразилия и едва ли някой ще им позволи 2 пъти по ред в днешно време да станат световни шампиони на бразилците, а Меси е футболист №1 в света в момента т.е не от фенски пристрастия, които си признах по-горе, а чисто прагматически логиката сочи Аржентина световен шампион за 2010 г.
Последна промяна от Xanko на 12 юни 2010 12:39, променено общо 1 път.