ВУВУЗЕЛИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
baltimore

Re: ВУВУЗЕЛИ

Мнениеот baltimore » 12 юни 2010 02:48

На един авер му трябваше доста време да разбере, че шума идва от публиката. Все си мислеше, че има проблем в телевизора.

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 12 юни 2010 02:49

Бас държа,че когато започне Шоуто на Меси и Руни,вувузелите няма да ни пречат толкова ;)

Предлагамда им пратим Берковската духова музика да ги научи онези бучащите как да създават що годе нещо различно от бученето ;) .В краен случай оркестър "Карандила",че са от техния контингент :twisted: :twisted:

P.S.Платено съобщение:Ако искате тъщата да ви остави на мира,пуснете и мач от световното на МАХ :lol:
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

nikogapak
Контакти:

Мнениеот nikogapak » 12 юни 2010 02:56

merdanski написа:Бас държа,че когато започне Шоуто на Меси и Руни,вувузелите няма да ни пречат толкова ;)

Предлагамда им пратим Берковската духова музика да ги научи онези бучащите как да създават що годе нещо различно от бученето ;) .В краен случай оркестър "Карандила",че са от техния контингент :twisted: :twisted:

P.S.Платено съобщение:Ако искате тъщата да ви остави на мира,пуснете и мач от световното на МАХ :lol:

ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХ

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 12 юни 2010 03:09

Вувузела-правя шум преведено от езика Зулу :shock: Много точно определение за този шум,оприличаван на стадо слонове,подгонени от пчели
Йоаким Льов:"Ако зависеше от мен, щях да ги забраня. С всяка изминала минута ставаш все по-нервен."
Кирстен Немантандани(шеф на юарското БФС):"Около 1500 човека в ЮАР живеят от производството на тези тромби. Не мислете за тези, които се забавляват, а за онези, които с това си изкарват хляба. А ако ви заболи глава от шума – вземете си аспирин."

Извод:Бай Шиле:"Всичко е разработка на ЦРУ,КГБ и подобни...С вувузелата съм,с вувузелата съм..." :?
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
Marvel-x
Контакти:

Мнениеот Marvel-x » 12 юни 2010 04:21

Нека първо погледнем обстановката и атмосферата по нашите терени и тогава да даваме оценки, та дори и присъди за местните фенове, който просто се забавляват и са на 7-то небе, че са домакини на СП. Ако предпочитате поздравите на нашите агитки от рода на: "Да ви е*а майката" - "Да ви е*а майката"... то проблема наистина е във вашия телевизор.

Потребителски аватар
Boogeyman
Контакти:

Мнениеот Boogeyman » 12 юни 2010 04:41

по принцип африканците са музикален народ ........ама тва е пракалено с тия тръби, имам чуството че някой ми прави ч...я на мозъка DAMN!!! :?
Fool got a big advantage over educated man: he is always pleased with himself.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 12 юни 2010 04:54

8-)

И мен ме дразнят вувузелите. Изобщо даването на домакинство на такъв голям спортен форум на една черна държава си беше голяма глупост. То обаче има политически цели и изобщо не се съобразява с нашите предпочитания. За световните господари е по-важно да продължават да демонстрират своя модел на омесване на расите, а ЮАР за тях е прекрасен пример ....
С други думи на преден план е политиката, а футболът ....не е толкова важен. :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 12 юни 2010 05:55

Няма как, ще трябва да се примирим. Това световно ще е на вувузелите. Имаше дума да ги забранят, но се отказаха. Причини много и разни. Аз си мислях, че само на мен ми причиняват главоболие и ми образуват дупка в мозъка. Реших, че е от възрастта ... е, като чета коментарите и се успокоявам.

Поне да бяха помислили да звукоизолация на кометаторските кабини. Стадионите са прекрасни, ама този рояк пчели, оси и други хвърчщи дразни. :twisted:

Потребителски аватар
napolitan
Контакти:

Мнениеот napolitan » 12 юни 2010 06:52

Corwin написа:Аз съм ЗА вувузелите с 2 ръце и 4 крака!
Няма значение какъв е музикалният инструмент и дали дразни или не - те така правят и разбират атмосферата!

+1
Щом те са домакини ще играем по тяхната свирка /вувузела/.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 12 юни 2010 07:18

Снощи на мача м/у Франция и Уругваи показаха една французиока която надуваше този иннсрумент

Върни се в “World Cup 2010”