ВУВУЗЕЛИ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: ВУВУЗЕЛИ
На един авер му трябваше доста време да разбере, че шума идва от публиката. Все си мислеше, че има проблем в телевизора.
- merdanski
- Контакти:
Бас държа,че когато започне Шоуто на Меси и Руни,вувузелите няма да ни пречат толкова
Предлагамда им пратим Берковската духова музика да ги научи онези бучащите как да създават що годе нещо различно от бученето
.В краен случай оркестър "Карандила",че са от техния контингент
P.S.Платено съобщение:Ако искате тъщата да ви остави на мира,пуснете и мач от световното на МАХ

Предлагамда им пратим Берковската духова музика да ги научи онези бучащите как да създават що годе нещо различно от бученето

P.S.Платено съобщение:Ако искате тъщата да ви остави на мира,пуснете и мач от световното на МАХ

merdanski написа:Бас държа,че когато започне Шоуто на Меси и Руни,вувузелите няма да ни пречат толкова![]()
Предлагамда им пратим Берковската духова музика да ги научи онези бучащите как да създават що годе нещо различно от бученето.В краен случай оркестър "Карандила",че са от техния контингент
![]()
![]()
ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХ
- merdanski
- Контакти:
Вувузела-правя шум преведено от езика Зулу
Много точно определение за този шум,оприличаван на стадо слонове,подгонени от пчели
Йоаким Льов:"Ако зависеше от мен, щях да ги забраня. С всяка изминала минута ставаш все по-нервен."
Кирстен Немантандани(шеф на юарското БФС):"Около 1500 човека в ЮАР живеят от производството на тези тромби. Не мислете за тези, които се забавляват, а за онези, които с това си изкарват хляба. А ако ви заболи глава от шума – вземете си аспирин."
Извод:Бай Шиле:"Всичко е разработка на ЦРУ,КГБ и подобни...С вувузелата съм,с вувузелата съм..."

Йоаким Льов:"Ако зависеше от мен, щях да ги забраня. С всяка изминала минута ставаш все по-нервен."
Кирстен Немантандани(шеф на юарското БФС):"Около 1500 човека в ЮАР живеят от производството на тези тромби. Не мислете за тези, които се забавляват, а за онези, които с това си изкарват хляба. А ако ви заболи глава от шума – вземете си аспирин."
Извод:Бай Шиле:"Всичко е разработка на ЦРУ,КГБ и подобни...С вувузелата съм,с вувузелата съм..."

Нека първо погледнем обстановката и атмосферата по нашите терени и тогава да даваме оценки, та дори и присъди за местните фенове, който просто се забавляват и са на 7-то небе, че са домакини на СП. Ако предпочитате поздравите на нашите агитки от рода на: "Да ви е*а майката" - "Да ви е*а майката"... то проблема наистина е във вашия телевизор.
по принцип африканците са музикален народ ........ама тва е пракалено с тия тръби, имам чуството че някой ми прави ч...я на мозъка DAMN!!! 

Fool got a big advantage over educated man: he is always pleased with himself.

И мен ме дразнят вувузелите. Изобщо даването на домакинство на такъв голям спортен форум на една черна държава си беше голяма глупост. То обаче има политически цели и изобщо не се съобразява с нашите предпочитания. За световните господари е по-важно да продължават да демонстрират своя модел на омесване на расите, а ЮАР за тях е прекрасен пример ....
С други думи на преден план е политиката, а футболът ....не е толкова важен.

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Няма как, ще трябва да се примирим. Това световно ще е на вувузелите. Имаше дума да ги забранят, но се отказаха. Причини много и разни. Аз си мислях, че само на мен ми причиняват главоболие и ми образуват дупка в мозъка. Реших, че е от възрастта ... е, като чета коментарите и се успокоявам.
Поне да бяха помислили да звукоизолация на кометаторските кабини. Стадионите са прекрасни, ама този рояк пчели, оси и други хвърчщи дразни.
Поне да бяха помислили да звукоизолация на кометаторските кабини. Стадионите са прекрасни, ама този рояк пчели, оси и други хвърчщи дразни.

Corwin написа:Аз съм ЗА вувузелите с 2 ръце и 4 крака!
Няма значение какъв е музикалният инструмент и дали дразни или не - те така правят и разбират атмосферата!
+1
Щом те са домакини ще играем по тяхната свирка /вувузела/.
Снощи на мача м/у Франция и Уругваи показаха една французиока която надуваше този иннсрумент