Германия - Испания 1/2 финал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Октоподът Паул предсказа победа за Испания срещу Германия
Мръсно животно, заслужава Цветанов да го включи в операцията със същото име. Според мен играе тайно комар и сега иска да вдигне коефициента.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- brat domingo
- Контакти:
Re: Германия - Испания 1/2 финал
BRL написа:Германия мачка съперниците си , а несе мъчи с Парагвай до 83 м. Твърда победа за машината 3:0!!!
и Сърбия и Гана ли мислиш че ги смачкаха...Искам Германия да спечели, но според мен швабите мачкат само ако вкарат ранен гол и панират съперника. Иначе при негативен развой на мача прехваленият Йоги Льов не е много наясно какво се прави. Справка - мачовете които цитирах
- fabregas_949
- Контакти:
[offtopic]
[/offtopic]
Ki Cho написа:Мръсно животно, заслужава Цветанов да го включи в операцията със същото име. Според мен играе тайно комар и сега иска да вдигне коефициента.

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- Lieutenant Randall
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:runnersa написа: Както важеже за Аржентина, че досега не е срещала силен съперник това е сега и за Германия! Те ще си мислят, че ще им е много лесно след като са били разпасаните команди на Англия и Аржентина, но ще останат много неприятно изненадани! /quote]
Германия не била срещнала силен съперник ?![]()
![]()
Едва ли някой друг отбор е имал такъв труден път до полуфиналите - трудна квалификационна група заедно с Русия , тежка група на Мондиала заедно със Гана , Сърбия и Австралия , после Англия и Аржентина ... А Испания кого срещна - момент , това са супер тимовете на Чили , Хондурас , Швейцария в групата , незнаещите къде се намират португалци и силата Парагвай
![]()
Явно тези отбори са по-силни от Гана , Сърбия, Англия и Аржентина
А германците няма как да летят в облаците , просто това не е харакерно за тях, ако загубят - то ще е защото са били надиграни
Испания не играе онази игра от Евро 2008 , но въпреки това си има своите шансове , не само заради октопода
+1

6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!
Бях убеден,че като се прибера и отворя темата за октопода ще се начета на един куп глупости
...Единствената грешка на октопода досега е прогнозата му за мач Германия-Испания...Явно този мач му е проблемен,а и като гледам-пак няма да познае...Прочетох,че Германия дотук играла с лесни противници
Единствения лесен отбор беше Англия,все пак това е отбор изтъкан от комплекси за малоценност и когато играчите му видят орела с трите звезди се превръщат в пеленачета и моментално пълнят гащите с аки...
...Честно казано си нямам и на идея как ще завърши мачът утре.Единственото сигурно нещо е ,че този млад отбор на Германия в бъдеще ще постига още много успехи и ще продължи да защитава честта на Федералната република,която е футболна нация номер 1 в Европа 

Viktor4o_Rs написа:runnersa написа: Както важеже за Аржентина, че досега не е срещала силен съперник това е сега и за Германия! Те ще си мислят, че ще им е много лесно след като са били разпасаните команди на Англия и Аржентина, но ще останат много неприятно изненадани! /quote]
Германия не била срещнала силен съперник ?![]()
![]()
Едва ли някой друг отбор е имал такъв труден път до полуфиналите - трудна квалификационна група заедно с Русия , тежка група на Мондиала заедно със Гана , Сърбия и Австралия , после Англия и Аржентина ... А Испания кого срещна - момент , това са супер тимовете на Чили , Хондурас , Швейцария в групата , незнаещите къде се намират португалци и силата Парагвай
![]()
Явно тези отбори са по-силни от Гана , Сърбия, Англия и Аржентина
А германците няма как да летят в облаците , просто това не е харакерно за тях, ако загубят - то ще е защото са били надиграни
Испания не играе онази игра от Евро 2008 , но въпреки това си има своите шансове , не само заради октопода
Имах предвид, че ако си мислите, че Испанските защита и вратар са тези като на Англия и Аржентина, и ще си развявате коня както срещу тях много се лъжете! А иначе напред и Англия, и Аржентина имат уникални футболисти, но уви това не беше тяхното световно!

Всеки бърка понякога-даже и октоподите! 

До тук от прогнозите на октопода, аз разбрах едно нещо - винаги избира флаг, на който преобладава червеният цвят, или е силно изразен, а мача със Сърбия е плод на чиста случайност, тъй като и на двата трибагреника присъства червеното поравно! Щях да се съглася с оракулските му способности, ако нямаше грешка! Все пак, за да те провъзгласят за оракул - според мен трябва да си на 100%! Но понеже хората винаги са се стремили да прогледнат в бъдещето - са способни да повярват на октопод
Дори Испания да победи Германия, в което несъм много сигурен(въпреки, че ми се иска) - за мен това ще остане плод на чиста случайност, или на футболни аргументи, но не и защото октоподът е решил да закусва от кутийката със знамето на Иберийците!
[offtopic]О Никий, ти си най-умният, най-разбиращият от футбол, човекът без никакви комплекси! Хвала, че те има, иначе ние - непросветените, нямаше да гледаме футбол, защото не го разбираме! Благодарим ти!
[/offtopic]

[offtopic]О Никий, ти си най-умният, най-разбиращият от футбол, човекът без никакви комплекси! Хвала, че те има, иначе ние - непросветените, нямаше да гледаме футбол, защото не го разбираме! Благодарим ти!

Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Re: Германия - Испания 1/2 финал
brat domingo написа:BRL написа:Германия мачка съперниците си , а несе мъчи с Парагвай до 83 м. Твърда победа за машината 3:0!!!
и Сърбия и Гана ли мислиш че ги смачкаха...Искам Германия да спечели, но според мен швабите мачкат само ако вкарат ранен гол и панират съперника. Иначе при негативен развой на мача прехваленият Йоги Льов не е много наясно какво се прави. Справка - мачовете които цитирах
Да, сърбите бяха смачкани, а за това ,че Льов не си разбира от работата - проблемния пост срещу сърбите беше Бадщубер, който така и не се появи повече титуляр. Мачът с Гана беше много особен - и двата отбора излязоха на терена като водачи и класирали се, играха много предпазливо и с едно ухо слушаха какво става в другата среща. След 2:0 за Австралия просто доиграха мача.
Btovfan80 написа:До тук от прогнозите на октопода, аз разбрах едно нещо - винаги избира флаг, на който преобладава червеният цвят, или е силно изразен, а мача със Сърбия е плод на чиста случайност, тъй като и на двата трибагреника присъства червеното поравно! Щях да се съглася с оракулските му способности, ако нямаше грешка! Все пак, за да те провъзгласят за оракул - според мен трябва да си на 100%! Но понеже хората винаги са се стремили да прогледнат в бъдещето - са способни да повярват на октоподДори Испания да победи Германия, в което несъм много сигурен(въпреки, че ми се иска) - за мен това ще остане плод на чиста случайност, или на футболни аргументи, но не и защото октоподът е решил да закусва от кутийката със знамето на Иберийците!
[offtopic]О Никий, ти си най-умният, най-разбиращият от футбол, човекът без никакви комплекси! Хвала, че те има, иначе ние - непросветените, нямаше да гледаме футбол, защото не го разбираме! Благодарим ти!![]()
![]()
[/offtopic]
Човека просто изразява мнение , а ти можеш да се съгласиш с него или да го отхвърлиш . Аз пък мисля , че е напълно прав .