Madridist написа:Botevist_1912
Казваш,че са ощетявани отбори,които не са фаворити за титлата. Ами Англия(гола на Лампард) и Франция(измисления червен картон на Горкуф) не са ли според теб фаворити за титлата. Също така Испания беше порязана в мача с Чили,когато не отсъдиха дузпа срещу Торес,когато го избутаха с две ръце . Да втория жълт картон на чилийския играч беше измислен, но точно на същия футболист, пет минути преди това му беше спестен втория жълт за спъване отзад. Срещу Португалия за мен,червен картон в 89 минута по никакъв начин не може да се каже,че е решило двубоя. А засадата,след като гледахме всички снимки, никой не можа да убеди противниците си дали е засада или не,чак след като се направи 3D графика се видя,че такава има, но говорим за 22 сантиметра,което е по-малко от дължината на една обувка. Не може никой да ме убеди, че съдия пуснал засада от 22 сантиметра го е направил умишлено или нарочно.
Франция беше ощетена, но в полза на домакините от РЮА! Съдиите винаги свирят в полза на домакините на всяко световно първенство! Англия беше ощетена най-вероятно заради некадърен съдия.
А за мача Испания - Португалия аз ти казах вече не става дума за изхода на мача, а за гнусната проява на испанските симуланти. Това е изключително нечестна проява. Дано съдиите да вземат мерки от тук нататък и да наказват всяка гнусна испанска симулация от испанската банда симуланти