[offtopic]
niki87 написа:Разбира се,че е най-славния-6 титли от световни и европейски първенства и 13 финала,уникални постижения,които нямат аналог в Европа
Добра игра на младоците засега,очаквам с влизането на Марин,Кроос и Какау положението за австралийците ще се стане още по- сериозно

...На това първенство не знам какво ще направят младите немци,но на следващите първенства капитанът на Германия ще вдига отличия

ЛОЛ чакай малко спри се! Значи само и само да изкараш Германия над Италия почна да броиш и титлите от Европейското, но когато аз ти напомня, че Барса има в пъти повече купи КНК и на УЕФА от Байерн.. тогава това не го признаваш! То да вземеш да включиш в бройката и олимпийските титли на Германия, ако изобщо имат такива!

А колкото до финалите... гледат се колко си спечелил, не колко си загубил! Т.е. носиш от 99 кладенеца вода, за да си защитиш грешната теза, но забравяш, че в тая жега, докато домъкнеш водата тя се е изпарила! Световната титла има най-голяма тежест и Италия по този показател е пред Германия, + че Италия е все още действащият световен шампион!

[/offtopic]
А сега да кажа няколко думи и за мача Германия - Австралия. Напълно заслужена победа за швабите, тотално надиграха кенгурутата и можеха да спечелят и с 8:0, но рефера хвърли голямо петно върху тази победа! До момента реферите на СП бяха перфектни, имаше много малко грешки, но този мексикански престъпник се престара тази вечер! В началото на полувремето при резултат 2:0 спести категорична дузпа за Австралия, а после изгони техен играч с меко казано пресилен червен картон! Това нарушение по всички правила на футбола не бе за червен картон. Тези 2 "грешки" помогнаха за разгрома тази вечер! Не ме разбирайте погрешно, не казвам, че Германия не заслужаваше да победи или че е победила благодарение на рефера, но просто швабите не трябваше да бъдат подпирани по този явен начин!