Мач №5: Англия - САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Re: Мач №5, СП 2010 РЮА: Англия - САЩ

Мнениеот valdi » 13 юни 2010 01:26

Mourinio написа:Англия направи хикс със САЩ и вече край, не ставали, да си стягали багажа, едвам минават групата със сигурно отпадане на 1/8 финал :mrgreen: аве вие да не мислите, че САЩ е някой случаен отбор като нашият национален отбор в момента :lol: спомнените си за купата на Конфедерациите как отстраниха Испания, а на финала поведоха с 2:0 на Бразилия, но не си повярваха и допуснаха обрат, а миналото Световно смачкаха бъдещия световен шампион Италия в груповата фаза, ще видите, че нито Бразилия, нито Испания ще впечатлят в първите си мачове, рано е да си правите заключение кой кога щял да отпадне след 1 изигран мач

намери се трезвеника!Браво ;)

haha

Мнениеот haha » 13 юни 2010 01:45

Mourinio написа:Англия направи хикс със САЩ и вече край, не ставали, да си стягали багажа, едвам минават групата със сигурно отпадане на 1/8 финал :mrgreen: аве вие да не мислите, че САЩ е някой случаен отбор като нашият национален отбор в момента :lol: спомнените си за купата на Конфедерациите как отстраниха Испания, а на финала поведоха с 2:0 на Бразилия, но не си повярваха и допуснаха обрат, а миналото Световно смачкаха бъдещия световен шампион Италия в груповата фаза, ще видите, че нито Бразилия, нито Испания ще впечатлят в първите си мачове, рано е да си правите заключение кой кога щял да отпадне след 1 изигран мач

Така е,все пак играят срещу КНДР.То не се знае,може преди мача онези да заплашат бразилците,че,ако ги бият ще им пуснат няколко ядрени бомби,така че,току-виж станала сензацията. :mrgreen:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 юни 2010 02:02

Ние не правим изводи от мача им със САЩ , а от цялостното им представяне на световни първенства и манталитета им на вечните губещи ;) Такива са реалностите - нито имат класен вратар , защитата им куца без Рио , а отпред е само Руни ;) При първият по-сериозен съперник като Германия ще си покажат кретенщината и ще се сгромолясат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Какво да се прави - все факти , ако пък спечелят световната титла или стигнат поне финал ще се извиня на всички фенове на Англия , но дълбоко ме съмнява :lol: :lol: :lol:
Що се отнася до САЩ , смятам че те ще се класират също , не искам веднага да се противопоставят на Германия , тъй като и двата отбора ме кефят много 8-) Пожелавам си осминафинали Германия - Англия и САЩ - Сърбия :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 13 юни 2010 02:41

Viktor4o_Rs написа:Ние не правим изводи от мача им със САЩ , а от цялостното им представяне на световни първенства и манталитета им на вечните губещи ;) Такива са реалностите - нито имат класен вратар , защитата им куца без Рио , а отпред е само Руни ;) При първият по-сериозен съперник като Германия ще си покажат кретенщината и ще се сгромолясат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Какво да се прави - все факти , ако пък спечелят световната титла или стигнат поне финал ще се извиня на всички фенове на Англия , но дълбоко ме съмнява :
Що се отнася до САЩ , смятам че те ще се класират също , не искам веднага да се противопоставят на Германия , тъй като и двата отбора ме кефят много 8-) Пожелавам си осминафинали Германия - Англия и САЩ - Сърбия :twisted:

А Испания колко години преди Евро 2008 беше показвала кретенщина и сгромолясване както се изрази?Англия първо не е фаворит, не е била фаворит на голямо първенство от много време, така че не ги сравнявай някой отбор от извънземните футболисти и едва ли не тяхно отпадане на 1/4 финал на големи първенства е само заради самия манталитет, гледай си Световното, сметки не прави, не знам за кой отбор си, но 100% няма да стане Световен шампион :mrgreen: ако искаш кажи кой е, сигурно е Италия или Германия :lol:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 юни 2010 03:07

Aми за Германия съм да :mrgreen: :mrgreen: Англичаните винаги отпадат по изключително ефектен и тъпанарски начин , нима не е така :lol: :lol: И според мен не са фаворити , но много други хора ги посочиха за такива ;) Със сигурност Германия има по-голям шанс от Англия , за Италия че са амортизирани , съм съгласен 8-) Испанците погазват супер футбол , затова няма как да не бъдат причислени като потенциален шампион :roll:
Изображение

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 13 юни 2010 05:20

здравейте поздраи от САЩ
много се радвам че американците направиха доста добър мач срещу англичаните
ако се интересувате от нивото и от състоянието на футболистите които играха днеска за САЩ мога да ви препоръчам или скайп-а си който е emi.antonova или темата американски футбол - сокър сезон 2010 - 2011
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 13 юни 2010 13:35

emi_loko_plovdiv_usa написа:здравейте поздраи от САЩ
много се радвам че американците направиха доста добър мач срещу англичаните
ако се интересувате от нивото и от състоянието на футболистите които играха днеска за САЩ мога да ви препоръчам или скайп-а си който е emi.antonova или темата американски футбол - сокър сезон 2010 - 2011

Пич, как става тая с ник Локо ПД, подпис само ЦСКА и даже Реал. Направо ми скри топката.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “World Cup 2010”