1/8 финал Испания-Португалия (29.06, 21:30)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: 1/8 финал Испания-Португалия (29.06, 21:30)

Мнениеот Tommi » 30 юни 2010 02:47

MORSKI написа:
Linkydj написа:
Tommi написа:Засадата е точно 22 см. ;) Вижте какво клипче има в другата тема :lol:

Коя тема , кой клип? :lol:
@Morski - мисля че той се шегува .

Да се надявам, че се шегува- иначе нямам думи- освен да кажа, че това е най-голямата идиотия която може да нашише някой...

Какво се шегувам, не гледахте ли 3D клипа :?: Говоря съвсем сериозно, там така е представена ситуацията :!:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Linkydj
Контакти:

Мнениеот Linkydj » 30 юни 2010 02:52

Linkydj написа:
Tommi написа:Засадата е точно 22 см. ;) Вижте какво клипче има в другата тема :lol:

Коя тема , кой клип? :lol:
@Morski - мисля че той се шегува .

Да се надявам, че се шегува- иначе нямам думи- освен да кажа, че това е най-голямата идиотия която може да нашише някой...[/quote]
Какво се шегувам, не гледахте ли 3D клипа :?: Говоря съвсем сериозно, там така е представена ситуацията :!:[/quote]
Не... за това те питах кой клип , дай насам :).

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 юни 2010 02:53

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 юни 2010 02:54

Botevist_1912 написа:
MORSKI написа:
Botevist_1912 написа:Надявам се в другите мачове на Испания съдиите да не помагат на банда симуланти като испанците, но силно се съмнявам да се случи. Дано съдиите да обърнат внимание какви симуланти са испанците и да го отчетат в следващите им мачове, за да не ставаме свидетели на измислени червени картони :!:
Както вече казах, Испания не е отбор, това са банда симуланти.

Какви симуланти те гонят бе?
Вие май сте гледлаи друг мач или сте заблудени фенове на Германия и Англия..
Испания си смаза Португалия!

Според теб имаше ли червен картон за Рикардо Коща :?:
Според мен испанците тренират падане на тренировки. Спокойно може да ги вземат в някой театър да играят.
Аз не съм фен на никой отбор на световното, но не харесвам нечестната игра на Испания :!:

За ситуацията не мога да твърдя , тъй каот не я видях, но испанците си игарят много добре и буквално си прегазиха португалци,чилийци(първото полувреме) и хондурасци!
Голама жлъчк тук...
Иначе, ако тръгнем да броим всяко падане за симулация- то какво да говорим за останалите мачове- имаше не по-малко фапиращи лежанета по терена!
Последна промяна от MORSKI на 30 юни 2010 02:59, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 юни 2010 02:58

за първото- торес се спъва и никъд еняма симулация- той дори не я е искал! Айде моля...
Червен картон няма,,,, Сега от това което видях си е симулация, но симулаиции има постоянно по време на мачовете- да не говоря, че какво ми даваш пример- това е 89 минута остана да ми кажеш, че това е спряло Португалия да победи :mrgreen: Да кажешп, че е било 30 минута, ок, ама 89 :shock:

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 30 юни 2010 03:00

Според теб имаше ли червен картон за Рикардо Коща :?:
Според мен испанците тренират падане на тренировки. Спокойно може да ги вземат в някой театър да играят.
Аз не съм фен на никой отбор на световното, но не харесвам нечестната игра на Испания :!:[/quote]

За ситуацията не мога да твърдя , тъй каот не я видях, но сиапнците си игарят мног добре и буквалнои си прегазиха портухалци,чилийци(първоот полувреме) и хондурасци!
Голама жлъчк тук...
Иначе, ако тръгнем да броим всяко падане за симулация- то какво да говорим за останалите мачове- имаше не по-малко фапиращи лежанета по терена![/quote]

Много ми е интересно дали ако се срещнат двата подпирани до момента от съдиите отбори Аржентина и Испания, дали ще видим честно съдийство и симулациите ще бъдат наказвани с картони :!:
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Linkydj
Контакти:

Мнениеот Linkydj » 30 юни 2010 03:15

MORSKI написа:за първото- торес се спъва и никъд еняма симулация- той дори не я е искал! Айде моля...
Червен картон няма,,,, Сега от това което видях си е симулация, но симулаиции има постоянно по време на мачовете- да не говоря, че какво ми даваш пример- това е 89 минута остана да ми кажеш, че това е спряло Португалия да победи :mrgreen: Да кажешп, че е било 30 минута, ок, ама 89 :shock:

http://vbox7.com/play:6c48638d
Червен каротн няма , никъде не зъм казвал, че това е попречило на Португалия да стигнат до дузпи , да бият или поне да не отпаднат по този начин ;) Видеото по-горе стори това.
А иначе навсякъде има симулаций , а това на Торес срещу чили - дадох ти клип по -горе - ясно се вижда ,че няма докосване , но днес просто Испанците симулираха доста, просто беше грозно - Tores,Бускетс , Капдевила - и то по няколко пъти... и съдията обърка доста - това си го призна мой приятел испанец , който на всичкото от горе е и от Барселона - луд фен , да не кажеш че защото съм пристрастен ги говоря тези неща.
Съдията сгреши при гола , при червения картон не даде сумати фаулове на Португалия и имаше поне още 2 тънки ситуаций - 1 атака на португалия, където беше дигнат флаг за засада и тази в която илоренте би с глава - според мен имаше също засада , но такава не
беше маркирана -тези неща най-вече попречиха на мача , не знам как щеше да завърши без тях мача , може би Испания пак щеше да победи , но просто примерно звездата на Португалия - Роналдо не можеше и 1 пробви да направи без някой да му се метне в краката , в такива случай се дава нарушение , но срещу него този мач беше свирено точно 1 , знаем какъв симулант е Роналдо също , но поне няколко пъти извършваха нарушения срещу него, напълно беше обезличен заради това , че не се свиреше правялно на всичкото от горе гола освен, че донесе победата на Испания внесе смут в действията на Португалия ,което накрая създаваше илюзията , че едва ли не Испания мачкат , а те всъщност само си подаваха топката, така че трудно би могъл да кажеш , ако ги нямаше тези отсъждания какво щеше да се случи в този мач , именно за това преди всичко футбола загуби - можехме да сме свидетели на дузпи , а след футбола загуби Португалия , но катко и да е.

wolfyy
Контакти:

Мнениеот wolfyy » 30 юни 2010 06:54

Гола на Вия страничния нямаше как да види дали има засада. Но това тъпо симулиращо лайно Капдевиля дори не го докосна падна погледна съдията и почна да се държи за лицето. После пак се опита да провокира португалците не си спомням кой играч. Не им даде шанс съдията на португалците накрая да направят своя финален натиск. Давид Вия ми стана най-антипатичния играч с това арогантно поведение него не го наказаха за удар без топка нали .............................................. :x

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 30 юни 2010 08:41

Абе хора, на един друг мач ОТМЕНИХА КРИСТАЛНО ЧИСТ ГОЛ при резултат 2:1 и оправдаха "грешката" на съдията със събития от преди 44 години.
Месси и Марадона ореваха Световното заради "грубата" игра срещу него и нищо не казват за МЕТРОВИТЕ засади при техните голове.

Ние/вие тук спорите за САНТИМЕТРИ. засада, ч.к. в 89 мин.което изобщо не е повлияло на резултата.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 юни 2010 10:03

Los Che написа:Абе хора, на един друг мач ОТМЕНИХА КРИСТАЛНО ЧИСТ ГОЛ при резултат 2:1 и оправдаха "грешката" на съдията със събития от преди 44 години.
Месси и Марадона ореваха Световното заради "грубата" игра срещу него и нищо не казват за МЕТРОВИТЕ засади при техните голове.

Ние/вие тук спорите за САНТИМЕТРИ. засада, ч.к. в 89 мин.което изобщо не е повлияло на резултата.

Абсолютно съм съгласен. Отмененият редовен гол на англичаните е меко казано скандален, а за еднометровата засада на Тевес, трябва да му сложат най-големият възможен диоптър на страничния. И аз това се чудя същото като теб, как е повлиял на мача червен картон в 89 минута :lol:

Ето едно много хубаво клипче с положението в 3D вариант, на който се вижда,че Вийя е в засада с ..... 22 сантиметра. И много добре е показана гледната точка на странчния . Абсурд от неговото положение да се види нещо. 8-) След мача се използват хиляда графики, за да се види на сто процента, той трябва да реши,за няколко секунди. И все пак говорим за ....22 сантиметра. Признавам си с ръка на сърцето,че засада ИМА, но според мен грешката на съдията е абсурдно да се сравнява с тези на Ларионда и Розети.

[center][/center]
Последна промяна от Madridist на 30 юни 2010 10:28, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “World Cup 2010”