ПС:Гафа на Валентин Иванов бяха 16 жълти и 4 червени картона на мача Португалия-Холнадния,там изгря руската съдийска звезда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Не знам какви бяха тези гениални изпълнения от централни защитници - без засилка ?!![]()
Уругваеца вкара, но Менса.....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Tommi написа:JackPackage написа:Не знам какви бяха тези гениални изпълнения от централни защитници - без засилка ?!![]()
Засилката не е задължителна, но самото изпълнение на Менса беше изключително слабо.
JackPackage написа:Tommi написа:JackPackage написа:Не знам какви бяха тези гениални изпълнения от централни защитници - без засилка ?!![]()
Засилката не е задължителна, но самото изпълнение на Менса беше изключително слабо.
Не е задължителна за играчи от класата на Форлан да кажем, но централен защитник да бие дузпа без засилка си е малко съмнително....![]()
Трябва да можеш да насочиш топката "ала Меси" за да си позволиш да биеш без никаква засилка, а това от централен защитник -
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта