По-малко от 10 минути остават,вика тоя..........а е 77 мин.
Яко ме кефи!
ТВ Бисери СП 2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: ТВ Бисери СП 2010
Разбирам да е механична грешка - Австрия или Австралия , Швеция или Швейцария ,ама Португалия и Парагвай

- merdanski
- Контакти:
Да му се не види и екскурзиантите на БНТ-То това,че Италия игра с Португалия и че Масимо Каморези се подстригал 2002 след загубен бас от Мауро Оддо едно на ръка.Но да кажеш,че Канаваро(вместо Пепе),не достигна подаването на КАНАВАРО,направо изби рибата!

Ех Масимо, Масимооооооооооооооооооо. Ужас са тея, аз за какво ли изобщо пускам звука не знам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Гледам, че на няколко пъти сте писали, че изчезва сигналът. По немските (3 канала се редуват) няма подобен проблем. Ако може морския да разясни дали всяка телевизия сама си организира предаванията от там. Благодаря предварително 

Ивайло Ангелов пак някакви бисери ръсеше неска, валяло дъжд, защото африканското небе плачело от загубата на Камерун 

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
jindo написа:Гледам, че на няколко пъти сте писали, че изчезва сигналът. По немските (3 канала се редуват) няма подобен проблем. Ако може морския да разясни дали всяка телевизия сама си организира предаванията от там. Благодаря предварително
Всяка телевизия, която има пратеници там си носи отговорността...
Ако си е платила получава и пулт- или би трябвало да го получи..
Друг е въпроса, че там нищо не е нромално и кой знае какво са дали на хората от националната телевизия...
Не е само в техниката на БНТ проблема, уверявам ви

Немските телевизи не ги гледайте- бюджета им е 10000 пъти по-голям...
Да не забравяме, че те дават най-много пари за ТВ права

Случва се на свеки да сгреши, но тези от БНТ направо ме побъркват. Не са запознати с правилата, с имената на играчите и тн... Хора разберете, че сме 2010 г.и вече проблема не е ще дават ли световното, а по коя телевизия ще го предават и не може на всеки мач да имаш някакви технически проблеми - то не бяха изпреварване на коментара от картината, в първите мачове коментатора почти не се чуваше, ако не изчезне, картината, некомпетентни коментатори. Разваляте празника.
Алеле почна се.......Пипи: "Новозеландия"
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага