Словакия-Италия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Словакия-Италия

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2010 19:24

Квакстерите са аут и аз доволен.Мноо мразим латиносимулантите.То и това е част от играта, но те прекаляват, тяхната кожа недощавена :evil:

Форца, Словакия!

:mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юни 2010 19:25

MORSKI написа:
Tommi написа:
RUSE написа:Изображение

хахахахах, при тази ситуация топката вече се е отбила от десния крак и излиза навън, няма смисъл от тази снимка :lol: :lol:

Ех , нали :mrgreen: Топката е влязл вътре, наравила е карамбол и чак тогава е снимката :?

Не твърдя, че има гол, защото си признавам, че не мога да преценя от повторенията :!: Но ясно се видя, че топката се удари в десния крак.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 юни 2010 19:26

Еквивалента на Пипо е нашия Велизар :mrgreen:
Симуланти има навсякъде, но в Италия най-често се срещат... Като паднат все едно са със счупени два крака, прешлени и гръбначен стълб :mrgreen:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 юни 2010 19:27

Masaba написа:Tук според мен Липи си е виновен.
Отзад Канаваро само отчиташе с каква скорост минават покрай него.В атака бяха третия нападател на Юве и Джилардино,а другите бяха от отбори,които се борят да не изпаднат.
Общата възраст на Дел Пиеро,Тоти и Касано може да е 150,но биха били много по-полезни от Монтоливо,Пацини или Паломбо.
Яд ме е заради хора,като Буфон,Киелини,Гатузо и Пирло.
Както и да е,успех на Словакия и Парагвай.

Колега,знам,че си фен на Ювентус,но повярвай ми,не е сериозно половината състав на Италия да е от може би най-слабия отбор на Ювентус от много години насам...Дел Пиеро,Тоти,Касано,Акуилани,Перота дори,Бориело,Гросо имаха място на терена,не просто в отбора.Много тъжно ми стана за Куалиарела,момчето вкара прекрасен гол и после единствен се разплака :( Дано Прандели изгради нов шампионски отбор :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2010 19:28

MORSKI написа:Еквивалента на Пипо е нашия Велизар :mrgreen:
Симуланти има навсякъде, но в Италия най-често се срешат... Като паднат все едно са със счупени два крака, прешлени и гръбначен стълб :mrgreen:

Те имат специални тренировки за такива ситуации.Дори и хирурзи и ортопеди са им консултанти, та като го ритнат за глезена, да не се държи за ръката симуланта му ниеден :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 24 юни 2010 19:28

http://www.youtube.com/watch?v=-O4cdYnm8-g

CIAO BAMBINOOOOO SORRRRRRRRRRYYYYYYYYYYYYYYyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 24 юни 2010 19:29

В такъв момент от мача и на световно първенство предполагам, че няма съдия, който да даде такъв гол, ако не на 1000% сигурен, че такъв има. И аз не видях добре ситуацията, а тази снимка е засега единствената на ситуацията и реших да я пусна тук.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 юни 2010 19:29

acmilan написа:Морски,естествено,че ще ми мине,аз съм фен на Италия,харесвал съм ги винаги,но в сърцето ми има само една държава и тя е родината,разбира се ;) Само не разбрах 2002 каква дузпа е нямало :roll: Тогава бяха вересиите за Южна Корея срещу Италия и Испания.Ако имаш предвид 2006 и мачът с Австралия,Гросо изигра много добре ситуацията и се възползва максимално от нея,имаше сам футболист почти на празна врата и просто трябваше да му подаде по-рано,вместо да тръгва да играе за дузпа тогава.На миналото първенство обаче Италия беше най-силният отбор и заслужено спечели титлата ;)

Какво толкова им се радваш на тази Италия?Един път не са показали сносна игра която да радва окото.Постоянно с клизма продължават напред и като поведат играят катеначо до последните минути.За мен има няколко отбора за които си струва да кажеш ,че ти харесват освен България и това са Аржентина,Бразилия,Испания и Холандия.Отбори за които да ти е кеф да ги видиш как играят ;) .
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 24 юни 2010 19:31

Колкото и да плюете Италия си остава 4 кратен световен шампион :!:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 юни 2010 19:32

Parmalat написа:
acmilan написа:Морски,естествено,че ще ми мине,аз съм фен на Италия,харесвал съм ги винаги,но в сърцето ми има само една държава и тя е родината,разбира се ;) Само не разбрах 2002 каква дузпа е нямало :roll: Тогава бяха вересиите за Южна Корея срещу Италия и Испания.Ако имаш предвид 2006 и мачът с Австралия,Гросо изигра много добре ситуацията и се възползва максимално от нея,имаше сам футболист почти на празна врата и просто трябваше да му подаде по-рано,вместо да тръгва да играе за дузпа тогава.На миналото първенство обаче Италия беше най-силният отбор и заслужено спечели титлата ;)

Какво толкова им се радваш на тази Италия?Един път не са показали сносна игра която да радва окото.Постоянно с клизма продължават напред и като поведат играят катеначо до последните минути.За мен има няколко отбора за които си струва да кажеш ,че ти харесват освен България и това са Аржентина,Бразилия,Испания и Холандия.Отбори за които да ти е кеф да ги видиш как играят ;) .

Нали ми позволяваш да се радвам на когото реша?Не съм съгласен с теб изобщо,но карай.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “World Cup 2010”