Баси ботушарската история.
Тоя Хески е голям дърводелец. Направо издялка два пъти топката, вместо да я ритне, като човек.
Мач №5: Англия - САЩ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Мач №5, СП 2010 РЮА: Англия - САЩ
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
И едните и другите не стават.
105 години / 4 поколения ботевисти!
Какво стана с големите "фаворити" за спечелване на Мондиал-а.Май глътнаха вода срещу САЩ.За пореден път се убеждавам,че англичаните са най-големите наивници,що се отнася до футбол.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
БОЖИЧКО!Като ги гледам как се мъчат да превеждат на Джерард...
"Тук не разбрах какво казва"
"Аз даже и не слушах"
Леле майко!Тази МЪРДА какво прави там?Тя не знае какво е футбол, а стои там да коментира.
Този Ивайло Ангелов е голяма работа.В началото на мача бях за Англия, а в края вече не ми пукаше за нищо.Тези пристрасия наистина ми бръкнаха в акъла!
"Тук не разбрах какво казва"
"Аз даже и не слушах"
Леле майко!Тази МЪРДА какво прави там?Тя не знае какво е футбол, а стои там да коментира.
Този Ивайло Ангелов е голяма работа.В началото на мача бях за Англия, а в края вече не ми пукаше за нищо.Тези пристрасия наистина ми бръкнаха в акъла!
Дано отпаднат американците !
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Слаб мач, не ми хареса въобще, всяко трето подаване беше грешно. Както си му казваме по нашенски-дървен мач 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Няма ли да хоспитализират този болен тип Ивайло Ангелов , той ще вика за Англия , като играем с тях на Уембли

- JohnnieWalker
- Контакти:
JohnnieWalker написа:Англичаниете са претенденти за титлата точно колкото и Южна Корея... Нямат грам шансЗа мен този мач е Х 1:1 или 2:2
Нямам какво повече да добавя

JohnnieWalker написа:JohnnieWalker написа:Англичаниете са претенденти за титлата точно колкото и Южна Корея... Нямат грам шансЗа мен този мач е Х 1:1 или 2:2
Нямам какво повече да добавя
Аз още тогава ти написах, че съм съгласен с теб и за мен мача е равен. А сега ми напиши шест числа от 1 до 49

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Дано най-после някои хора да слязат на Земята и болните им мозъци да проумеят, че англичаните НЕ МОГАТ да станат световни шампиони! Те САЩ не могат да бият... титлата щели да печелят!
КОГАТО МАГАРЕ ЗАПОЧНЕ ДА КАРА МОТОР, ТОГАВА АНГЛИЯ ЩЕ СТАНЕ ОТБОР!!!

КОГАТО МАГАРЕ ЗАПОЧНЕ ДА КАРА МОТОР, ТОГАВА АНГЛИЯ ЩЕ СТАНЕ ОТБОР!!!
Последна промяна от megan fox на 12 юни 2010 23:39, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]