Мач №16: ИСПАНИЯ- ШВЕЙЦАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Мач №16: ИСПАНИЯ- ШВЕЙЦАРИЯ

Мнениеот cska_90 » 16 юни 2010 20:23

messi7 написа:
cska_90 написа:Добре бе може ли ЕДИНСТВЕНИЯТ отбор,които реши да играе футбол на това СП и игра наистина изключително красиво да падне!!Няма справдливост на тоя свят!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

И мен ме е яд за това. Красивият футбол отново загуби. Обаче трябва да се признае на швейцарците, че играеха просто перфектно в защита и много добре организирано. Изпълняваха точно задачите на треньора Отмар Хитцфелд. Все пак си мисля, че Испания ще продължи. Иначе ще останат много малко отборите, практикуващи нападателен и зрелищен футбол. :(

Абе за мене отбор допуснал 28 удара,от които 10 чисти положения не може да се каже,че е играл добре в защита!!!Иначе и на мене са ми симапатични,ама трябва да гледаме реално!!!Дано тези два отбора продължат-въпреки,че и Чили са ми симпатични!
Изображение

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 16 юни 2010 20:25

cska_90 написа:
messi7 написа:
cska_90 написа:Добре бе може ли ЕДИНСТВЕНИЯТ отбор,които реши да играе футбол на това СП и игра наистина изключително красиво да падне!!Няма справдливост на тоя свят!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

И мен ме е яд за това. Красивият футбол отново загуби. Обаче трябва да се признае на швейцарците, че играеха просто перфектно в защита и много добре организирано. Изпълняваха точно задачите на треньора Отмар Хитцфелд. Все пак си мисля, че Испания ще продължи. Иначе ще останат много малко отборите, практикуващи нападателен и зрелищен футбол. :(

Абе за мене отбор допуснал 28 удара,от които 10 чисти положения не може да се каже,че е играл добре в защита!!!Иначе и на мене са ми симапатични,ама трябва да гледаме реално!!!Дано тези два отбора продължат-въпреки,че и Чили са ми симпатични!

Тез симпатични, онез симпатични, накрая ще се окаже, че всичките 32 отбора са ти симпатични. :lol:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 юни 2010 20:26

Еми що да не!!!Половината с ами симпатични, другите не!!Аз не съм като някой тука дето ссе пишат големи фенове на отбори на 5000 километра от тях и не са им стъпвали на мач!!!Любими отбори от чужбина нямам-просто едни ми харесват, други не и толкова!
Изображение

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 16 юни 2010 20:27

ТРЯС!..............май някой се удари в земята? :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 юни 2010 20:32

durex написа:
MORSKI написа:
buffon написа:Чао Ла Фурия рохка,хилава.Традицията се спази най прехваления отбор преди шампионата да се проваля.Разбирасе може и да прескочи групата но вижте на кого ще се нахули.

Вие внимавайте да не кажете, по италиански Чао, че карто ви гледах как се мъчите с Парагвай, ще видите титла през крив МАКАРОН!

Ние винаги сме така отначало...мъка мъка и след като излезем от групите и ги почваме

Ще ви видим.,., И как ги почвате с подарени дузпи в стил Австралия- Италия ли :mrgreen:
Иначе и ние слабо почваме почти винаги.......
Последна промяна от MORSKI на 16 юни 2010 20:38, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 юни 2010 20:33

buffon написа:
MORSKI написа:
buffon написа:Чао Ла Фурия рохка,хилава.Традицията се спази най прехваления отбор преди шампионата да се проваля.Разбирасе може и да прескочи групата но вижте на кого ще се нахули.

Вие внимавайте да не кажете, по италиански Чао, че карто ви гледах как се мъчите с Парагвай, ще видите титла през крив МАКАРОН!

Поне тази титла я видях преди четири години а ти ще трябва да чакаш още доста.

Ще видим кой кого накрая..

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 16 юни 2010 20:36

cska_90 написа:
Tommi написа:Няма смисъл да се коментира една загуба, която няма никакво значение ;) Испания излиза от групата, а Швейцария трябва да се бори с Чили, но с подобна игра ще е много трудно.

Може и странно да е -но Испания с тази игра показа,че анй-много заслужава титлата!!! ;)

E аз пък не видях някакъв невероятен футбол, изглеждаха точно като Барселона срещу Интер. Подават си пред нак.поле и нищо кой знае какво. Нямаха 5-6 чисти положения дакажеш.. :roll: Аз си казвам, че не съм впечатлен от Испания :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 16 юни 2010 20:38

MORSKI написа:Ще ги видим.,., И как ги почвате с подарени дузпи в стил Австралия- Италия ли :mrgreen:

как така НИЕ? :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 юни 2010 20:39

Cesc Fabregas написа:
MORSKI написа:Ще ги видим.,., И как ги почвате с подарени дузпи в стил Австралия- Италия ли :mrgreen:

Имам предвид Испания ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 юни 2010 20:40

MORSKI написа:
Cesc Fabregas написа:

Имам предвид Испания ;)

Фенове на Испания и АнглияИзображение

Върни се в “World Cup 2010”