Мач №28: Италия - Нова Зеландия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Re: Мач №28: Италия - Нова Зеландия

Мнениеот jul » 20 юни 2010 19:51

acmilan написа:.На Мондиал 82 скуадрата излиза от групата с 3 равни мача и после побеждава Бразилия,Аржентина и абоната Германия по пътя към титлата,така че когато става дума за адзурите,всичко е възможно)
[/quote]

А колко точки се даваха тогава за победа - че нещо сметката сега няма да излезе ;)
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 20 юни 2010 19:52

acmilan написа:А кефиш ли се,когато твоите хора се излагат срещу Италия :) ;)

Не 8-) ...И не това е причината да ненавиждам италианците,Всички от форума,родени преди 1990г.,знаят за какво говоря ;)

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 20 юни 2010 19:56

acmilan написа:
buffon написа:Еми така е,не може постоянно да се печели.Беше ясно че Италия не може да спечели отново титлата моите надежди бяха поне за четвъртфинал но сега смятам че това е невъзможно защото дори да продължат там ще ги чака Холандия която в момента е много по силна.Както и да е пожелавам на тези фенове които се радват на това че Италия е слаба да видят техните отбори като световен шампион,аз Италия я видях дано имам тази възможност и друг път.

Така е,колега,само че колкото и странно да звучи,не отписвай още Италия.На Мондиал 82 скуадрата излиза от групата с 3 равни мача и после побеждава Бразилия,Аржентина и абоната Германия по пътя към титлата,така че когато става дума за адзурите,всичко е възможно.Силно се надявам Липи да преосмисли състава си,защото има няколко човека,които са напълно неадекватни.Завръщането на Пирло също ще окаже положително влияние,а и не бъди толкова сигурен,че Италия няма да спечели групата ;)

Трудно би ги преобразил ей така.Имах надежди в Ди Натале да покаже нещо но и той не можа.Няма го човека които би дал разликата има само бойци.Примерно един Касано за които имах надежди до последно че ще го вземе ама си държа на ената Липи дори и Балотели имаше място,Акуилани също може би този път избра състава воден повече от пристрастията си към Юве.

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 20 юни 2010 19:57

jul написа:
acmilan написа:.На Мондиал 82 скуадрата излиза от групата с 3 равни мача и после побеждава Бразилия,Аржентина и абоната Германия по пътя към титлата,така че когато става дума за адзурите,всичко е възможно)

А колко точки се даваха тогава за победа - че нещо сметката сега няма да излезе ;)[/quote]
Колкото и да са давали теоретично пак е възможно това да се случи и сега.

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 20 юни 2010 20:01

нека да живее теорията. Ама става твърде голяма теорията при трети равен и то, ако Парагвай завърши наравно с Кивитата, което също е на теория.
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 20 юни 2010 20:06

Парагвай бие Нова Зеландия а Италия и Словакия равен и продължаваме но аз няма да съм довелен от такова класиране по добре да отпаднат.

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 20 юни 2010 20:10

buffon написа:Еми така е,не може постоянно да се печели.Беше ясно че Италия не може да спечели отново титлата моите надежди бяха поне за четвъртфинал но сега смятам че това е невъзможно защото дори да продължат там ще ги чака Холандия която в момента е много по силна.Както и да е пожелавам на тези фенове които се радват на това че Италия е слаба да видят техните отбори като световен шампион,аз Италия я видях дано имам тази възможност и друг път.

И аз можех да видя моя отбор световен шампион ,но заради едни италиянци и един французин преди 16 години това не стана...
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 юни 2010 20:10

niki87 написа:
acmilan написа:А кефиш ли се,когато твоите хора се излагат срещу Италия :) ;)

Не 8-) ...И не това е причината да ненавиждам италианците,Всички от форума,родени преди 1990г.,знаят за какво говоря ;)

И аз съм роден преди 1990 г. и знам за какво говориш ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 юни 2010 20:14

buffon написа:
acmilan написа:

Така е,колега,само че колкото и странно да звучи,не отписвай още Италия.На Мондиал 82 скуадрата излиза от групата с 3 равни мача и после побеждава Бразилия,Аржентина и абоната Германия по пътя към титлата,така че когато става дума за адзурите,всичко е възможно.Силно се надявам Липи да преосмисли състава си,защото има няколко човека,които са напълно неадекватни.Завръщането на Пирло също ще окаже положително влияние,а и не бъди толкова сигурен,че Италия няма да спечели групата ;)

Трудно би ги преобразил ей така.Имах надежди в Ди Натале да покаже нещо но и той не можа.Няма го човека които би дал разликата има само бойци.Примерно един Касано за които имах надежди до последно че ще го вземе ама си държа на ената Липи дори и Балотели имаше място,Акуилани също може би този път избра състава воден повече от пристрастията си към Юве.

Ами не искам да звуча като фен на Милан,но наистина Липи попрекали с футболистите от Ювентус този път...Смисъл,трябва да играят най-добрите,без значение от клубната принадлежност,но съгласи се,че това беше най-слабият сезон на Юве от доста години насам,а половината отбор на Италия сега е от Старата Госпожа...Касано,Акуилани,Лука Тони,Тоти,Дел Пиеро,Гросо,Амброзини не са по-слаби от извиканите,напротив.И най-лошото е,че го няма уникалният колектив от предното първенство.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 юни 2010 20:23

Наистина ще е голям цирк , ако последните мачове на Италия и Нова Зеландия завършат например равни при един и същ резултат, така ще имат абсолютно равни показатели :lol: :lol: :lol: Ако и двата отбора пък спечелят с по 1:0 да кажем , не знам как ще се определи , кой ще се води първи и кой втори , май със жребий :roll:
Изображение

Върни се в “World Cup 2010”